Προς το περιεχόμενο

Prs Κιθαρα και προτασεις!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον εχω μπερδευτει εντελως. Noιζαδες δωστε τα φωτα σας. Εχω μια cort z-4 αλλα 8ελω να την δωσω. Στον νου μου εχω την prs se custom . Κατα την γνωμη μου τρομερη κιθαρα.

http://www.zozef.gr/site.php?&file=product-view.xml&id=932

 

Το στυλ που παιζω ειναι ελληνικο ροκ και απο ξενα απο rhcp nickelback green day guns n roses. και που και που jazzακια οχι τπτ τρελο .

Πως σας φαινεται εχετε καποια αλλη στο μυαλο σας για την περιπτωση μου. οι telecaster  δν μου αρεσουν .....

 

??? ??? ???

 

Τιμη γυρω στα 500 με 600 Ε!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.dv247.com/invt/39879/..τσεκαρε κ εδω...αν δε φοβασαι να παρεις μεσω πιστωτικης (που τη σημερον ημερα δεν υπαρχει λογος να υπαρχει φοβος)....για την εν λογω κιθαρα δεν εχω καποια προσωπικη εμπειρια...γενικα για τα λεφτα τους απ οτι εχω ακουσει ειναι καλα οργανα με καλη κατασκευη κ καλο ηχο...βρες καπου να την ακουσεις εδω να σχηματισεις τη δικια σου γνωμη ομως κ παρ'την απ εξω..ειναι κοντα στα 200-300 ευρω φτηνοτερη

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Σε αυτήν την τιμή σίγουρα κατ' αρχάς μεταχειρισμένη. Στη θέση θα τσέκαρα μια Edwards Les Paul, ή και κάποια άλλη MADE IN JAPAN Les Paul (Τokai/Greco)- πάντα μέχρι 600 ευρώ, δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα. Παράδειγμα (τυχαίο):

 

http://cgi.ebay.com/ESP-Edwards-Les-Paul-Standard-Made-In-Japan-Nice-Flame_W0QQitemZ350186257738QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item350186257738&_trksid=p3286.m20.l1116

 

 

Oι PRS SE είναι αρκετά αμφιλεγόμενες ηχητικά, αν και, αντικειμενικά, πολύ ευκολόπαιχτες. Δεν είναι όμως η "μια κλάση παραπάνω" για την οποία θα άξιζε να μπείς σε διαδικασίες αγοραπωλησιών. Συν ότι τα ηλεκτρικά της είναι ψιλομάπα το οποίο προσθέτει πολύ σε κόστος αν αποφασίσεις να τα αλλάξεις, και το ότι δεν θα έχει την μεταπωλητική αξία των προαναφερθέντων.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

prs θα επερνα και γω αλλα η mayones μ κερδισε την καρδια ::)

πολυ καλες κιθαρες αλλα δεν θα επερνα με 6 κατοσταρικα prs :-\

πανε δοκιμασε την,και αν σαρεσει παρτην

στα λεφτα π θες δες καμια strat,jackson...

και οι yamaha δεν πανε πισω αποτι ακουω

δες αυτη --> http://www.thomann.de/gr/yamaha_pacifica_812v_tlb.htm

 

οι telecaster  δν μου αρεσουν .....

sf ανελαβε :P ;D

I dance,with angels,to celebrate the holocaust...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αυτη τη σειρα εχουν ακουστει καλα λογια. Εχω παιξει με την συγκεκριμενη νομιζοντας οτι θα ειναι κατι σαν epiphone lp standard ή plus αλλα ειναι αρκετα καλυτερη. Ηχητικα μου φανηκε μια χαρα (στον ενισχυτη που την ακουσα βεβαια) αφηνοντας μου μια αισθηση ολοκληρωμενης κιθαρας, τα αυτια σου ομως θα σου πουν αν σου κανει. Οντως το dv247 τις εχει σε αχτυπητες τιμες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δαγκωτο prs και δεν θα το μετανιωσεις ποτε...απιστευτα οργανα για τα λεφτα τους...ευκολοπαιχτες, παναλαφρες, πολυ καλο φινιρισμα...οσο για ηχο...παιζουν αναμεσα σε fender kai gibson...και αν αγορασεις απο απ εξω που ειναι το πιο λογικο...στα 600 ευρω σου μενουν ρεστα και αγοραζεις και ενα σετακι μαγνητες (αν δεν σου αρεσουν οι stock της prs) και θα εχεις μια κιθαρα μαματη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

''Ο Carlos Santana τηλεφώνησε και είπε. «Paul, μπορείς να κατασκευάσεις ένα πραγματικά καλό όργανο που να μπορεί να το αγοράσει ένας μαθητής; ''

 

και μου απαντησε.. ΟΧΙ!!

;D

 

 

''Το στυλ που παιζω ειναι ελληνικο ροκ και απο ξενα απο rhcp nickelback green day guns n roses. και που και που jazzακια οχι τπτ τρελο .

Πως σας φαινεται εχετε καποια αλλη στο μυαλο σας για την περιπτωση μου. οι telecaster  δν μου αρεσουν .....''

 

εχω παιξει με την κιθαρα που αναφερεις ..για μενα ηταν μια απογοητευση. Καλυτερα μια στρατ..

 

περι ορεξεως βεβαια..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα ειναι η κιθαρα , παρεπιμπτοντως την εχω  ;D

Απλα οι μαμα μαγνητες ειναι PRS designed και θελουν επιτοπου αλλαγμα! Επισης την κιθαρα την πηρα με το tremolo σε floating θεση και ηθελε επειγοντως σεταρισμα . Το μπρατσο της δικιας μου ειναι ολοισιο και τα ξυλα πολυ καλης ποιοτητας . Οι αρμον ικες ακουγονται καμπανα οπου και να παιξεις και εχει απιστευτο sustain . Αυτα απο μενα

 

Παντως αμα την αγορασεις , προτιμησε την 24 frets ,προσωπικη εκτιμηση

Tone is in the ear of the beholder

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπως βλεπεις οσοι ειμαστε εδω μεσα τοσες ειναι και οι γνωμες και ειναι απολυτα φυσιολογικο.. γιαυτο το λογω ο μονος που μπορει με σιγουρια να αποφασισει αν του αρεσει η οχι η κιθαρα αυτη εισαι εσυ!

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα ....

 

να ξεκαθαρισουμε κατι .... οι PRS SE ειναι επιπεδου squier, Gio, και γενικα φτηνη εκδοση της μαμας....

 

επειδη εχω PRS και εννοειται οτι ειχα και γω ψιλοψαρωσει με τις SE... οταν πηγα στο Ζοζεφ και την επιασα και βασικοτερα ακουσα την SE απλα ξενερωσα και αγορασα την custom με το αναλογο βεβαια αντιτιμο.

 

Η προταση μου ειναι να βρεις στα χρηματα που διαθετεις ενα καλο μεταχειρισμενο οργανο που σιγουρα υπαρχουν πολλα στα 600 ε.

 

Βασικοτερο ολων ειναι να σου κανει κλικ εσενα πρωτα απ ολα...να δοκιμασεις τις κιθαρες που σε ενδιαφερουν πριν αγορασεις !!!!! 

 

 

αυτα τα ολιγα

Βαγγελης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου