Προς το περιεχόμενο

Ποιά η διαφορά: Zvex Fuzz Factory Vexter και Zvex Fuzz Factory


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειδα αυτα τα 2 πεταλακια (http://www.thomann.de/gr/zvex_fuzz_factory_vexter.htm) και (http://www.thomann.de/gr/zvex_fuzz_factory.htm) στο thomann και μου δημιουργηθηκε η απορια: η διαφορα τους δεν ειναι μονο το handpaint εε?? Εχω ακουσει το δευτερο και μου αρεσε παρα πολυ. το πρωτο το εχει κανεις ή εστω το εχει δοκιμασει?? ποια η διαφορα τους και κοστιζει το πρωτο 110Ε λιγοτερα απο το δευτερο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ολη αυτη η διαφορα στην τιμη ειναι λογω handpaint??? :o :o Σορρυ που ειμαι λιγο δισπιστος αλλα μου φαινεται τοσο τραγικο... 110Ε για την εξωτερικη οψη :o?? το βαφω και μονος μου στην τελικη :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι μόνο στη ζωγραφική που είναι στο χέρι αλλά και στη χώρα κατασκευής, και στο χρόνο της εγγύησης (http://en.wikipedia.org/wiki/Z.Vex_Fuzz_Factory#Vexter_Series_Fuzz_Factory). Τα εσωτερικά τους είναι όμως ακριβώς ίδια. Λόγω βέβαια των ιδιόρρυθμων germanium transistors που έχει, το ένα κομμάτι ίσως διαφέρει ελαφρά από το άλλο, το οποίο όμως σημαίνει ότι ένα Vexter μπορεί κάλλιστα να ακούγεται καλύτερα από ένα hand painted (το "καλύτερα" υποκειμενικό βέβαια, πχ. λιγότερο "τσιριχτό" ή με λιγότερο gain).

 

Oι τιμές ανεβαίνουν κι άλλο αν πετύχεις στο Ebay κάποιο επετειακό ή μοναδικό κομμάτι, τα οποία πάντως έχουν συλλεκτική αξία (και ίσως με το δίκιο τους γιατί ορισμένα είναι πραγματικά πανέμορφα).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Slew Rate changed the title to Ποιά η διαφορά: Zvex Fuzz Factory Vexter και Zvex Fuzz Factory
  • πριν Yannis Methenitis κλείδωσε το θέμα
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου