Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω καθαρά Twin Reverb, βρώμικα πουσαρισμένου Marshall. Ζητάω πολλά;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωχ - με έφτιαξες τώρα.

DV247, Thomann και Playback δεν έβρισκα και είχα στραβώσει. Thanks man.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 76
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δύσκολα τα πράγματα... τα βρώμικα θα τα ήθελες σε στυλ βιντατζιάρικο, πχ. τερματισμένου πλέξι ή JCM800; Oι Rivera είναι εξαιρετικοί από κάθε αποψη, και εκεί πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να κατευθυνθείς. Άλλες λύσεις πάνε πολύ πιο πάνω. Οι Budda φοβεροί αλλά όχι τόσο φανταστικοί στα καθαρά. Υπέροχο crunch, ναι.

 

Π.χ. o Koch μου αρέσει πολύ στα καθαρά αλλά δεν μου δίνει το γκάζι που θέλω συχνοτικά. Σκέφτηκα για τον Mesa αλλά τα καθαρά του δεν είναι (για μένα) τόσο τρισδιάστατα.

 

Σε ποιον Koch αναφέρεσαι; Kαι όσον αφορά στα 3d καθαρά του Mesa Express 5:50, καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά την σκέψη του 2x12 την έχεις σκεφτεί αντί του 1x12; Ιτ χελπς...

 

Σκέφτομαι μερικές λύσεις αλλά είναι πάνω από το μπάτζετ (πχ. η περίφημη Bogner Shiva) αλλά όπως και να'χει το θέμα, αυτό το μπάτζετ είναι σοβαρό και πρέπει να τους ακούσεις ο ίδιος προτού αποφασίσεις (κάτι που ισχύει πάντα, άλλωστε...) O Stiletto είναι επίσης πάνω από το μπάτζετ (άντε στο παρατσάκ από τα 2000 στου Ντιβή). Εξαίρετος επίσης.

 

A! Ξέχασα έναν ενισχυτή που μου αρέσει πάρα πάρα πολύ, τον Fender Supersonic, ο οποίος εκτός από απίστευτα καθαρά (με δυο voicings) έχει και φοβερά βρώμικα από crunchy μέχρι περίπου modern Mesa style. Όμως είμαι οφτόπικ γιατί αυτά δεν "μαρσαλιάζουν".

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

- το έχω συζητήσει με τον Telegun - λέει ότι είναι εφικτό - αλλά θέλω πρώτα να ακούσω μια τέτοια υλοποίηση από αυτόν - μέχρι τώρα έχω ακούσει μόνο hi-gain.

 

 

Καταρχην καλησπεριζω ολη την παρεα μιας και ειναι πρωτη φορα που γραφω.  ;D

Κατι παρομοιο ειχα ζητησει απο τον Μητσο πριν απο ποοοολλαααααα χρονια και με ανεχτηκε (τον επρηξα τον ανθρωπο-καθε 2 μερες κατι εξτρα ηθελα,για πεταλι ξεκινησαμε και με κεφαλη με ενα καρο δυνατοτητες καταληξαμε  ;D ), και εκ του αποτελεσματος σε διαβεβαιω οτι μπορει να το κανει (νομιζω πολυ καλυτερα απο οποιαδηποτε ετοιμη υλοποιηση που θα βρεις στην αγορα) και μαλιστα ακομα καλυτερα αφου ξερεις καλα τι θελεις (μιας και οπως ειπα εγω δεν ηξερα τι μου γινοταν και τον παιδευα  8))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώς όρισες. Επειδή δεν έχω αξιοθεί να ακούσω κάποιο ενισχυτή από τον Μήτσο, δε πετάς κανα κλιπάκι με τον ενισχυτή να τον ακούσουμε. Αλήθεια αυτέ οι καστομιές του Telegun πάνω κάτω που κυμαίνονται, άνω των 2000Ε ή κάτω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να βγάζει καλά πεταλάκια ο Telegun.

Κάναμε και  διαφημιση  ;)

Ετυχε να πάρω όμως ενισχυτή Telegun Boogie man,και πρέπει να πώ ότι δεν μου άρεσε Καθόλου  >:(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ μπορώ να προτείνω τον Rivera 55-112 που είναι 55 rms,  με 1 δωδεκάρι celestion. Full λαμπα βεβαια, δυνατός, και από χροια...σουπερ. Με 1200 τον πηρα μεταχειρισμενο, με λαμπες electroharmonix θερίζει!!! Έχει ακριβώς και τους 2 κόσμους μαζί, τα καθαρά του Fender και τα βρώμικα του marshall, αν και υπάρχουν και ενδιάμεσοι τόνοι. Αν θελεις ηχητικά δείγματα, μπορείς να ακούσεις τα κομμάτια που έχουμε ανεβάσει, στο www.myspace.com/mikresdiadromes .

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ερώτηση είναι ρητορική. Ξέρω ότι ζητάω πολλά. Αλλά ποιος λαμπάτος θα με πάει πιο κοντά;

 

χαιρομαι που αντιλαμβανεσαι οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σου ειναι στην πραξη αδυνατο κατα 100% και μονο μια προσεγγιση μπορει να γινει. Μιλαμε για δυο διαφορετικες κατασκευαστικες φιλοσοφιες, παρολο που ξεπηδησαν απο το ιδιο ...σχεδιαστηριο. ;)

 

Λογικα θα ειναι ειτε πιο fender - orientated, ειτε πιο Marshall.

 

Ισως κατι που ειναι πιο κοντα στα δυο λογω σχεδιασμου? Δηλαδη Tweed Fender, ή καποιο απο τα γνωστα tweed-οειδη?

 

Ισως κατι με KT66?...

 

Κι αυτο που ειπε ο Bloody για τον Fender supersonic ισως σου εκανε, αν βοηθουσες τη βρωμια με κανα πεταλακι.

 

???

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισως κατι με KT66?

 

τωρα που το λες και ο Marshall VINTAGE MODERN εχει εκπληκτικα καθαρα και βεβαια ειναι και Marshall....

 

το ιδιο και ο JCM2000 (βλεπω τωρα ενα live του Jeff Beck που τον χρησιμοποιει αποκλειστικα και βγαζει θαυμασια καθαρα και οση Μαρσαλιλα τραβαει η ψυχη σου)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς ο 50ρης Vintage Modern, πάντα σαν δική μου άποψη, είχε φτωχά καθαρά, αν και ο 100ρης που δεν έχω ακούσει ίσως τα πάει κάπως καλύτερα. Πάντως κακά τα ψέματα, από μια τέτοια καθαρόαιμη rock machine δεν μπορείς να ζητήσεις τα καθαρά του Twin. Tώρα ο JCM είναι τρανή απόδειξη ενός συνηθισμένου run-of-the-mill ενισχυτή που στα χέρια ίσως του καλύτερου κιθαρίστα που έχει υπάρξει ποτέ κάνει... μπουτίκες και αντίκες να κοκκινίζουν από ντροπή.

 

Αlder o Supersonic έχει κιλά βρωμιάς και πολύ ποιοτικής μάλιστα - δεν χρειάζεται πεταλάκι και ήλπιζα να μην πάμε εκεί γιατί είναι προφανές πως ο Msc δεν τα θέλει μιας και κυνηγά ολοκληρωμένη λύση...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου