Προς το περιεχόμενο

Αγορα προγραμματος education - Educational version!


stratigos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους!

 

Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να αγορασω διαφορα προγραμματα που θελω σε Educational version μιας και ειμαι φοιτητης και μπορω να γλιτωσω αρκετα χρηματα.

Οποιος ξερει να μου πει , θα του ημουν ευγνωμων!

 

Ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν κάνω λάθος για να προμηθευτείς ένα πρόγραμμα στην educational έκδοσή του, πρέπει να είσαι φοιτητής σε συγκεκριμένο κλάδο και να συνεργάζεται κάπως το ίδρυμα στο οποίο φοιτείς με την εταιρία που παρέχει το πρόγραμμα ώστε να έχεις την ανάλογη έκπτωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβα.Ελπιζω να μην ειναι ετσι (χαχαχα) γιατι εχω τελειωσει στο ιεκ ακμη μουσικη τεχνολογια και δεν το ειχα εκμεταλλευτει τοτε , τωρα σπουδαζω λογιστικη στο τει πειραια και δεν εχει καμια σχεση με τον κλαδο :).Αν καποιος αλλος ξερει κατι παραπανω που με βολευει περισσοτερο...............ας το πει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Don't worry, απλά πήγαινε αγόρασε την edu έκδοση, και μαζί με την αγορά στείλε e-mail με μια επιβεβαίωση ότι σπουδάζεις (επίσημα μεταφρασμένη στα αγγλικά αν είναι αγγλικό/γερμανικό κατάστημα) καθώς και την ταυτότητα/διαβατήριο σου.

 

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος συγκεκριμένος κλάδος ούτε να συνεργάζεται το ίδρυμα σου με την εταιρία που παράγει το πρόγραμμα, αλλά δε γνωρίζω αν μπαίνουν μέσα τα ΤΕΙ. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

 

Όπως και να έχει, το να στείλεις email στο εκάστοτε κατάστημα θα σου λύσει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Ότι άλλο θες, εδώ.

 

ΥΓ. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει, αλλά μερικά education licenses σε αποτρέπουν από το να πουλήσεις εμπορικά τη μουσική που δημιουργείς μέσω του προγράμματος, αλλά όχι όλα. Επίσης, φυσικά δεν έχεις δικαίωμα upgrade, τουλάχιστον στα περισσότερα.

Kairos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου