Προς το περιεχόμενο

Korg PA 500


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους και πάλι.Τελικά σε αυτό που κατέληξα για να πάρω ειναι το Korg pa500.Πηγα και το ειδα σημερα στο bon studio και για τις δινατότητες που το θελω ειναι μια χαρα.Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι σχετικα με την τιμη του.Στο bon studio to έχει 1200 Euro και σου δίνουν και ελληνικούς ηχους και ρυθμούς.Εριξα μια ματια και σε αλλα site και το πιο φτηνό ειναι στο musicorama 995 euro.Βεβαια μετα παμε για Thomann ακομα πιο φτηνα αλλα δεν ξέρω το αν θα βρώ πουθενά ηχους και ρυθμούς για το pa500.Τι λετε για την τιμή του??

Επισης στη τhomann ειδα οτι το εχει και σε μαύρο χρώμα που μ'αρεσει πιο πολύ αλλα δεν ξέρω αν ισχύει κατι τέτοιο.

 

http://www.thomann.de/gr/korg_pa500_musikant.htm

 

Περιμένω γνώμες

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρωτα στα ΒΟΝ αν σου δινουνε το σιντι και χωρις να εχεις αγορασει απο κει, ισως με καποιο αντιτιμο. Απο κει και περα, εχω την εντυπωση οτι κυκλοφορουν ευρεως ρυθμοι και ηχοι για τη σειρα ΡΑ. Κανε ενα τσεκ αν υπαρχουν και αν ναι, τοτε μαλλον θα είναι καλυτερα να επιλέξεις την πιο συμφερουσα περιπτωση. Επισης πηγαινε και σε καποιο μικροτερο μαγαζι, γιατι τα μπον ετσι κι αλλιως πρεπει να σου πουλησουν σε αυτη την τιμη καταλόγου οποτε απεφυγε τα. Ακομα και καποιο μικροτερο μαγαζι που θα το παρει απο το μπον, θα σου κανει καλυτερη τιμη. Και ισως συμπεριλαβουν και τους ρυθμους κτλ. Μπορεις να το ψαξεις.

 

Οντως ειναι πιο ωραίο το μαυρο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν φίλε DjNightmare όσο αφορά το θέμα για το αν θα βρεις υλικό από ήχους και styles για το pa 500 θα σου πω ότι το οργανάκι αυτό διαβάζει τα πάντα από pa 50/80/800/pa1x/pa2, εκτός από ήχους sampler, οπότε θα βρεις πάρα πολύ υλικό στο internet και από φίλους …..

Έχει καμία εβδομάδα που αγόρασα το pa 500 από music store και μου στείλανε το μαύρο το αρμόνιο αυτό είναι μια έκδοση καθαρά γερμανική η οποία περιέχει γερμανικά ,φιλανδικά και αυστριακά παραδοσιακά  styles,εκτός από κανά δυο τρεις λέξεις γερμανικές που έχει επάνω πχ δεν γράφει user DK αλλά κάτι άλλο, δεν έχει καμία διαφορά…..

Αν υπολογίσεις και τα τρία χρονάκια εγγύησης δες το καλύτερα το θέμα……

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pliktras1234 εισαι ωραίος σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.Οπως και να το κανεις σε μαυρο ειναι πολυ πιο ωραίο το pa500 απλα δεν ήξερα τι παιζει με αυτη τη γερμανικη εκδοση.Οσο για την εγγυηση δυστιχος εγω στη thomann έχω ένα χρόνο εγγύηση λογο το οτι είμαι εππαγγελματίας και τα κόβω τιμολόγιο αλλα το καλο ειναι οτι το περνω ακομα πιο φτηνα επειδη σου αφερούνε το φπα αν τα κοβεις τιμολογιο.

Αρα η εγγυηση ειναι ιδια με Ελλαδα δηλαδη 1 χρονο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε  βέβαια αν κόβεις τιμολόγιο είναι αλλιώς  δεν ξέρω από εκεί έχεις και την έκπτωση χοντρικής???

Αλλά όπως και να έχει πάλι πιο φτηνά θα το πάρεις από εκεί …….

Για την ακρίβεια φίλε δεν είναι τελείως μαύρο το όργανο κάπως πολύ μπλε σκούρο είναι και αν το πάρεις στείλε μου ένα πμ να σου στείλω πράμα για το οργανάκι….

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου