Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε στερεοφωνικό ήχο!


DjJamesthomas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω τον μείκτη EUROTRACK UB1622FX-PRO της Behringer,προσπαθώ να συνδέσω το μείκτη στην κάρτα ήχου μου,μια creative x-fi fatality champion αλλά έχω το εξής πρόβλημα...Έχω αγοράσει ένα καλώδιο με δυο μεγάλα καρφιά κόκκινο-άσπρο αντιστοιχα και στην άλλη πλευρά στερεοφωνικό μεγάλο καρφί.Βάζω λοιπόν τα δυο μεγάλα καρφιά κόκκινο-άσπρο στα main out,left-right,του μείκτη μου και συνδέω το μεγάλο στερεοφωνικό καρφί στο line in 2 της κάρτας μου καθώς έχει 2 line in αλλά όταν συνδέω το μικρόφωνο ή την κιθάρα στο μείκτη ακούω από τα ηχεία ή τα ακουστικά μονο από την μία πλευρά,όπου είναι το άσπρο καρφί(αν ειναι στο left ακούω απο τα αριστερά ηχεία,αν είναι στο right ακούω από τα δεξιά).Έχω αλλάξει και καλώδιο αλλά τα ίδια πάλι,Παρακαλώ βοηθήστε!!! ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θείο, θα πάρεις 2 καλώδια στερεοφωνικά καρφί-καρφί (μην ρωτάς γιατί στερεοφωνικά- για να είναι balance) και θα βάλεις το ένα, από το main out L της κονσόλας στο line in 1 της κάρτας και το άλλο από το main out R της κονσόλας στο line in 2 της κάρτας. Και, ω! του θαύματος, η δουλειά σου θα γίνει... (Μπορείς να βάλεις και μονοφωνικά καλώδια...). Άλλη λύση, να ανοίξεις τον μίκτη της κάρτας ήχου και να βάλεις το pan του line in 2, στο κέντρο.

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου