Προς το περιεχόμενο

Boss fuzz FZ 5... καλή επιλογή?


stfotia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ ΠΕΤΑΛ ΒOSS FYZZ FZ 5 .ΔΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ISAAK HAYES STO "WALK ON BYE",ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ SAMPLAREI  K OI HOOVERFONIC "2WICKY' ΓΕΝΙΚΑ ΔΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑΚΙΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΓΕΙΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ FYZZ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ?ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ Κ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ(TRIP HOP)Κ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΓΙΞΩ(PORTISHEAD)ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Η ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώς ήρθες, και όχι κεφαλαία σε θάλασσες κι ακτές!!

 

Ξέρω ακριβώς τον ήχο που θες να βγάλεις και πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επιτευχθεί. Με τι κιθάρα και ενισχυτή παίζεις? Σημασία έχει το πόσο θα σου αρέσει εσένα το πεταλάκι, και όχι το πόσο αρέσει σε όλους τους άλλους... Η δικιά μου γνώμη είναι η εξής: όταν το παραλάβεις και αν όντως δεις πως δεν το χωνεύεις, επέστρεψέ το και ξαναρώτα μας για καλύτερες επιλογές.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου ζήτησα όχι κεφαλαία και μου το γυρνάς στα γκρίκλις... ανπαλέφταμπλ!!! Απαγορεύονται και τα δυο.  :)

 

Σχεδόν 100% σίγουρο ότι θα ακούγεται οικτρά. Τα φαζ είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για να τα παίξεις επάνω σε ενισχυτή κιθαριστικό, και ως επί το πλείστον λαμπάτο. Κανένα άλλο κιθαριστικό πετάλι δεν σιχαίνεται περισσότερο οποιαδήποτε άλλη συνδεσμολογία.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν πας να το ακούσεις σε κάποιο μαγαζί;

 

Είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι είναι χάλια το πετάλι, αλλά και εγώ τάσσομαι υπέρ της άποψης ότι άμα εμένα μου αρέσει δε πα να κουρεύονται οι υπόλοιποι;

 

Βέβαια, όντως μην περιμένεις να ακούσεις ήχο (από οποιοδήποτε fuzz, ακόμα και το fuzz factory) από κιθάρα-πετάλι-μόνιτορ. Εφόσον το ακούσεις και δεν σου αρέσει, στείλε ένα mail στο dv να ακυρώσεις την παραγγελία σου (δεν νομίζω να το αρνηθούν, ακόμα κι αν έχουν ήδη στείλει το πετάλι, απλώς θα σου ζητήσουν να τους το επιστρέψεις με δική σου επιβάρυνση για τα μεταφορικά) και ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΤΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Μην βασιστείς στο τί θα σου πει ο καθένας γιατί ο κάθε παίχτης έχει διαφορετικά αυτιά και απαιτήσεις.

 

Για μια γενική κατεύθυνση καλό είναι να ρωτάς σε φόρουμ τέτοια πράγματα, αλλά τελικός κριτής θα είσαι εσύ και το μόνο κριτήριο θα είναι ο ήχος που φτάνει στα αυτιά σου.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου