Προς το περιεχόμενο

Les Paul στα 400-500 ευρώ κι ενισχυτής στα 300?


Foutzis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας παιδες...Ειμαι νεο μελος και χριαζομαι βοηθεια. Εχω μια κιθαρα που δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση (οχι οτι ειναι και μαρκας) και γενικα εχω ξενερωσει με τον ηχο της. Σκευτομαι να παρω μια les paul 400-500 euro.. πια προτινετε?(gibson η epiphon?) Επισης αυτο που με ανισιχει ειναι οτι δεν ξερω αν θα εχει καλες απιδωσεις στον ηχο λογο οτι ο ενισχιτης μου ειναι ειναι ενας Mega gl30 οχι και απο τους καλυτερους... Πιστευετε οτι με την αγορα της les paul θα εχω καλι ποιοτιτα ηχου ή θα χρειαστει θα πρεπει να αγορασω και ενισχιτη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλως ηρθες φιλε μου.

Αρχικα θα σου προτεινα,αν σε βολευει η κιθαρουλα σου στο χερι,να δωσεις λιγα χρηματα για ενα καλο σετακι μαγνητες,και με τα υπολοιπα να παρεις ενα καλυτερο ενισχυτη.Και να της κανεις κι ενα καλο σετ απ.Δεν κοστιζει πολυ.Τα χρηματα που αναφερεις,αρκουν για ολα αυτα.

Οτι κιθαρα και να βαλεις πανω στον ενισχυτη σου,ιδια θα ακουγεται.

Απο κει και περα,αν επιμενεις στην αγορα νεας κιθαρας,γκιμπσον δεν παιρνεις με αυτα τα χρηματα,μονο επιφον και πιθανον να θελεις παλι μαγνητες γιατι οι στοκ ισως να ειναι και χαλια.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ λέω να παίξουμε ένα μπασκετάκι στα 300  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. (Χωρίς πλάκα αυτό το έλεγε ένας περιορισμένης ευθύνης της γειτονιάς μου, όταν βγαίναμε να παίξουμε το απόγευμα μετά το σχολείο)

 

Λοιπόν κατ αρχήν καλώς ήρθες! Και πέρα από πλάκα δεν νομίζω ότι θα βρείς Gibson LP στα 400-500... βρίσκεις όμως epiphone.

 

τώρα όσο αφορά τον ήχο τι να σου πούμε? Είναι καθαρά υποκειμενικό πράγμα. Εσύ τι μουσική παίζεις? Υπάρχουν χιλιάδες θέματα στο noiz που έχουν αναλύσει παρόμοια περιστατικά. επίσης όχι ότι είναι κακό, απλά πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου όταν γράφεις. Καλό θα ήταν αν δεν μπορείς με την ορθογραφία να χρησιμοποιείς το word του ms office να διορθώνεις το κείμενο από εκεί και μετά να κάνεις πόστ. Απλά επειδή αισθάνθηκα ότι διάβαζα greekκάπωςenglish.

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φιλε μου και καλώς ήρθες ! Στο θέμα μας τωρα..... Αν ψιλοψάξεις στο φορουμ θα δεις πως οι περισσότεροι  - αν όχι όλοι - υποστηρίζουν οτι στο ζευγαρι ενισχυτης - κιθάρα, νικητής βγαίνει με διαφορά ο ενισχυτής. Ενας καλος ενισχυτής με μία μετρια κιθάρα θα έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ακουστικα. Μια πολύ καλή κιθάρα σε ένα μουφα ενισχυτή θα "χαντακωθεί" ;D ;D

 

Στα 500 ευρώ βρίσκεις άνετα πιστεύω μια gibson faded (μεταχειρισμένη όμως αν δεν σε πειράζει αλλιως πας για epi) οι οποίες είναι gibson για λόγους τόνωσης ηθικού, είναι και αξιοπρεπεις σαν οργανα....

 

Αυτά απο μένα.... (όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου γνώμη...!!!!)

Όλοι κάνουμε όνειρα........ (custom shoP & V.O.S)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω μια κιθαρα που δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση (οχι οτι ειναι και μαρκας) και γενικα εχω ξενερωσει με τον ηχο της.

 

έχεις ξενερώσει όχι με τον ήχο της κιθάρας, αλλά με τον ήχο της κιθάρας μέσα απο τον συγκεκριμένο ενισχυτή που έχεις

 

αν πάρεις επι λες πολ των 400-500, θα είναι αρκετά ως πολύ καλύτερη από την τωρινή σου, αλλά και πάλι θα σκοντάφτει πάνω στον ενισχυτή σου

 

αν έχεις έρωτα με τις λπ, την παίρνεις και περιμένεις να μαζέψεις φράγκα για ενισχυτή

 

διαφορετικά αν απλά θες καλύτερο ήχο, επενδύεις τα 400-500 (+ ό,τι πάρεις πουλώντας τον ενισχυτή σου) σε

 

1. αλλαγή μαγνητών

2. σετ απ

3. ενισχυτή (ιδανικά μικρό λαμπάτο)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές!! Η κιθάρα μου  είναι μια Peperland  τύπου λες πολ. Αλλά το θέμα είναι ότι μου έπεσε! Ισα  ισα που μπορώ να παίξω. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θέλω αγοράσω καινούργια και όχι να την αναβαθμίσω. Απλά πίστευα ότι με την αγορά καινούργιας λες πολ θα μπορούσα να αυξήσω και την ποιότητα του ήχου. Αλλά μάλλον δεν μπορώ να αποφύγω την αγορά καινούριου ενισχυτή. Σχετικά με αυτό το θέμα ποιον ενισχυτή θα προτείνατε με περίπου 300 ευρώ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα, ενισχυτες σε αυτα τα λευτα υπαρχου παααρα πολλοι... Εγω πχ σημερα ετυχε να περασω απο τον doremi και ακουσα τον Kustom Quad DFX100 και μου φανηκε αρκετα τιμιος για τα λευτα του, και βγαζει και περισσοτερη βρωμα απο αυτο που θες (400 κατι εκανε αν δεν απατωμαι), οποτε και τα μικροτερα του αδερφακια (quad 65 - 220 ευρω απο thomann) θα ειναι το ιδιο... Παρ ολα αυτα αν θες καποια πιο ολοκληρωμενη προταση καλο θα ηταν να αναφερεις λιγο περισσοτερα στοιχεια για το τι ψαχνεις, οπως:

 

  • Ενδιαφερεσε για λαμπατο ενισχυτη η οχι?
  • Για τι χρηση προοριζεται? Τον θες μονο για το σπιτι η και για προβες/live?
  • Θες ενισχυτη με πολλα features και λαλακια σκατακια τυπου effects, διαφορετικες προσομοιωσεις ενισχυτων, line in/out κλπ?
  • Θα αγορασεις απο ελλαντα η απ' εξω?
  • Για μεταχειρισμενα ψηνεσε η μπα?

 

Επισης, Τι εννοεις σου επεσε η κιθαρα και ισα που μπορεις να παιξεις? Εννοεις οτι εχει σπασει κατι, η εχει καποια ζημια στα ηλεκτρονικα και δεν βγαζει ηχο? Γιατι και τα δυο φτιαχνονται...

 

 

 

Fly from Here, but as the Chosen Pessimist...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινα απο δω για ερευνα ενισχυτη κι οτι βλεπεις και γουσταρεις,γραψτο στην αναζητηση,σιγουρα θα βγαλει καποιο αποτελεσμα.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=163652.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου