Προς το περιεχόμενο

Peavey, Crest, Trace Elliot, Buddha, Architectural Acoustics στην DNA Systems


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας DNA Systems ΕΠΕ αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα των προϊόντων των εταιρειών Peavey, Crest, Trace Elliot, Trace Acoustics, Buddha, Media Matrix & Peavey Architectural Acoustics.

 

Η διάθεση των προϊόντων των παραπάνω εταιρειών ξεκινάει από την 1η Απριλίου και συμπεριλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη και διάθεση ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα των παραπάνω εταιρειών που έχουν αγοραστεί πριν από αυτή την ημερομηνία. Επίσης, η κάλυψη εγγυήσεων σε προϊόντα των παραπάνω εταιρειών θα γίνεται από το service της εταιρείας μας.

 

Επίσης από 1η Απριλίου θα μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα www.peavey.com.gr  στην οποία θα βρείτε νέα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των παραπάνω εταιρειών, νέα καλλιτεχνών και εγκαταστάσεων και συνδέσμους για το ευρωπαϊκό site  της Peavey.

 

 

http://www.dnasystems.gr

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου