Προς το περιεχόμενο

Few watt tube amp.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια. Με τετοιο χαμο που γινεται απο τα μικρα ενισχυτακια γυρω μας και  μετα την αλλαγη σπιτιου η χρηση λιγων watt ειναι επιβεβλημενη για μενα. Οι επιλογες πολλες.Παρα πολλες. Αλλα νομιζω πως εχω καταληξει καπου. Bugera V5 κυριως λογω των αρκετων ρυθμισεων που προσφερει το front panel του ( συγκριτικα παντα με τα ενισχυτακια των 5βαττ ). Εχω διαβασει απειρα για τον Harley Davidson εεε σορρυ Benton εννοουσα  ;D . Τι feedback εχουμε ομωσ για τον V5 ?  Ευχαριστω πολυ ! Δεκτες και προτασεις για αλλα ενισχυτακια αρκει να εχουν χωριστο Knob για gain και volume  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  Το βασικο προβλημα ειναι το ηχειο του που ειναι 8'' . Πραγματικα ακομη και στο δωματιο του σπιτιου μου θελω 12'' ηχειο. Αν σου αρεσει τοσο πολυ δοκιμασε αργοτερα να βαλεις μια καμπινουλα 1χ12. Αν θελεις να ακουσεις γνωμες και για αλλους μικρους ενισχυτες πες μας τι ηχο θελεις να βγαλεις και κυριως αν θελεις drive απο τον ενισχυτη η  απο πεταλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου και γω προτιμω το 12αρι απο το 8ρι. Εχω τη λυση σε αυτο το προβλημα ομως  ;) . Συνδεοντας τον V5 με το 12ρι του AVT μου. Αν και το 8αρι δεν με χαλαει καθολου μα καθολου για το practice μου. Οσο για τα drives που χρησιμοποιω αυτα προερχονται απο την zoom 7.1 γιαυτο και θελω gain/volume σε διαφορετικο knob για να μην τσιμπα τοσο πολυ gain με το ανοιγμα της εντασης  ;). Παιζω τα παντα και μπορω να βρω οτι χρειαζομαι απο την πεταλιερα μου. Γιαυτο και δεν μου κανει ο Βεντον γαιτι αν τον ανοιξω θα λασπωσει τον ηχο που θα βγαλω απο την zoom. ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου παντως :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Blackie εισαι μεσα στο μυαλο μου αλλα δυστυχως δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω οπως θα ηθελα αυτον.Σιγουρα πιο versatile απο τον 5αρι αλλα μεγαλουτσικος και για μεταφορα με μηχανακι και απο φιλο σε φιλο για jam λιγο ζορι.Ασε που βγαινω και λιγο εκτος budget.Θελω μικρο ενισχυτακο  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει μονο ο harley benton και ο bugera στην κατηγορια αυτη. Υπαρχουν fender, vox, epiphone , blackheart etc. Προσωπικα εχω δοκιμασει αρκετους απο τους μικρους. Τωρα εχω για το σπιτι ενα blackheart little giant ο οποιος με εχει εντυπωσιασει πραγματικα και δε λασπωνει με τιποτε φιλε μου. Τον bugera που προτεινεις δεν τον εχω ακουσει καν, μονο απο videos (ακομη και στα videos δεν μου ακουγεται καλα). Αντιθετα τον bugera που προτεινει ο blackie τον εχω ακουσει και μου αφησε καλη εντυπωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα τον Benton μιας και πουλάω έναν για την πιο φθηνή λύση με καμπίνα αλλα μόλις είδα το μηχανάκι...

και εγώ γιαυτό τον πουλάω λόγω όγκου της καμπίνας...

θα πάω σε combo 10" κοντά στα 10 kg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε βαγγελη.Ναι υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ ενισχυτες εκει εξω.Θελω ομως gain & volume σε ξεχωριστο knob. Και ο little giant δεν μου το προσφερει αυτο  :-\ Αν και εχω ακουσει καλα λογια για αυτον δεν κανω πισω οσον αφορα αυτο το χαρακτηριστικο που ζηταω. Ασε που εχει 200ε μονο το κεφαλακι.  :-\

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον blackie...Τον v22 τον ακουσα στη Ρωμη το περασμενο Σαββατο . Μαλιστα το μαγαζι τον promotαρε πολυ (ειχε 5 στη σειρα). Στο μαγαζι μπηκαμε για να αγορασει κατι χορδες η γυναικα μου για το βιολι και ο καταστηματαρχης μολις εδειξα ενδιαφερον για τις κιθαρες με εκατσε και με εβαλε να δοκιμασω τον v22 . Τον ακουσα με μια καμπινα 4χ12 βεβαια και με μια stratocaster blade . Αξιοπρεπεστατος και μου θυμισε fender ηχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου