Προς το περιεχόμενο

Μικρός VOX κλώνος?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello, είμαι στην αναζήτηση μικρού λαμπάτου και έχω καταλήξει στον VHT Special 6 από τα reviews σας και από βιντεάκια. Η αλήθεια είναι ότι και η τιμή μ'αρέσει όπως και το εξτρά footswitchable κανάλι.

 

Όμως έχω, χρόνια τώρα, ένα μικρο κόλλημα με τον ήχο των VOX κι έτσι λίγο πριν προχωρήσω στην παραγγελία μου έλεγα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι στα "κυβικά" αυτά που να πλησιάζει τον ήχο VOX ή αν τέλος πάντων ο ίδιος ο VOX AC4TV έχει τη χαρακτηριστική αυτή "voxίλα" (στο review του alderbody το αναφέρει αυτό, αλλά προφανώς δεν ήταν αυτό το ζητούμενο απ' ό,τι κατάλαβα, οπότε και δε στάθηκε σε αυτό).

 

Δε βρήκα άλλον με τα χαρακτηριστικά αυτά εκτός από τον HB GA5 ο οποίος όμως απορρίπτεται λόγω ηχείου (θέλω 10άρι οπωσδήποτε).

 

Τί προτείνετε λοιπόν?

..there's too much panic in this town...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως κάτοχος του AC4TVH και του AC15TVH, σου εγγυώμαι ότι η voxila υπάρχει. Βέβαια, έπαιζαν και οι δύο με το blue alnico μεγάφωνο, το οποίο βοηθάει πολύ...

Διαφορές υπάρχουν σίγουρα μεταξύ των δύο (πέρα από τις προφανείς της έντασης)...π.χ ο μικρός "σπάει" μεν ωραία, αλλά όταν πας το volume στο 7 και πάνω χάνει definition και λασπώνει. Ο μεγάλος παραμένει διαυγέστατος.

 

Στον συνιστώ πάντως ανεπιφύλακτα. Εγώ τον έδωσα γιατί πήρα ένα attenuator για τον μεγάλο και έτσι ο μικρός μου ήταν πλέον περιττός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για την απάντηση.  ;)  Ειμαι ακόμα στο ψάξιμο και μάλλον προς τα εκεί τείνω.

 

Αλήθεια, τί είναι αυτό που χαρακτηρίζει το χαρακτηριστικό ήχο της vox εκτός από την EL84 στην τελική ενίσχυση? Υποθέτω και το μεγάφωνο που όμως στην προκειμένη περίπτωση έχω την εντύπωση ότι ένα celestion blue (ή κάτι αντίστοιχο) θα έδινε περισσότερα...  ???

..there's too much panic in this town...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου