Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop power adapter


Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Παιδιά,

 

Έχω έναν Dell Vostro 1510. Καλούλης, ωραία δουλεύει, κλπ. Αλλά το power adapter έχει αρχίσει και τα παίζει. Δουλεύει δε δουλεύει, και πρέπει να πάρω καινούριο.

 

Οικονομικές δυσκολίες με έκαναν να ρίξω μια ματιά γενικά. Από την dell η τιμή είναι 42 ευρώ + ΦΠΑ (και μπορεί και μεταφορικά, δε θυμάμαι). Σε άλλο μαγαζι (https://www.mobilepowersupply.com) βρήκα το ίδιο στα 30$ (άρα 20 ευρώπουλα).

 

Καταρχήν, το ξέρει κανείς το μαγαζί (δε πήγα μέχρι checkout να δω πως ζητάνε πληρωμές, κλπ0. Κατα δεύτερον, μήπως υπάρχει αντίστοιχο μαγαζι στην Ελλάδα; Κατα τρίτον, μήπως, λεώ μήπως, κάποιος έχει παλιό laptop dell που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μου; Λέω τώρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σίγουρα θα μπορείς να βρεις universal* τροφοδοτικά στα γνωστά κομπιουτεράδικα τύπου Πλαίσιο, eshop και τα σχετικά. Είχα πάρει κάποια στιγμή κάποια τροφοδοτικά από το eshop (νομίζω κόστιζαν γύρω στα 20 ευρώ το καθένα) και έπαιζαν μια χαρά.

 

 

*Έχουν επιλογέα τάσης και πολλαπλά βύσματα για να παίζουν με τα περισσότερα laptop που κυκλοφορούν, πιθανότατα θα κάνουν και για το δικό σου. Απλά ρίξε μια ματιά στο τροφοδοτικό που έχεις τώρα για να ξέρεις τί ψάχνεις.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Alchemist με πρόλαβες.

Νικόλα...μην τα φοβάσαι επειδή δεν είναι της μαμά εταιρίας. Δουλεύουν και είναι αξιόπιστα.

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Εμένα πάντως μια φορά, ένα τέτοιο universal μου είχε πεθάνει ύστερα από 1-2 μήνες. (Μπορεί να έπεσα στην περίπτωση. )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα universal δε ξερω. Ενας φιλος εχει ενα για το νετμπουκ του, και κανει περιεγους τσιριχτους ηχους... Το φοβομαστε λιγο :P

Εγω εχω βρει αυτο http://www.batteryupgrade.gr/

Δεν ειναι στην Ελλαδα, αλλα εχει ελληνικο σαιτ. Παντως αν ξερει κανενας για καποιο μαγαζι ας πει, γιατι θελω και γω να βρω μια μπαταρια για λαπτοπ παλιουτσικο...

What frequency are YOU getting?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά,

Αλλά το power adapter έχει αρχίσει και τα παίζει. Δουλεύει δε δουλεύει, και πρέπει να πάρω καινούριο.

 

(Λοιπόν εγώ ελπίζω να βοηθήσω ακολουθώντας διαφορετική γραμμή πλεύσης  :P)

Ποιο οικονομικά σου βγαίνει να το επιδιορθώσεις! Πιθανότατα απλά έχει ξεκολλήσει το καλώδιο απ το βύσμα (συνήθως η φάση βγαίνει.. η εμπειρία μου έχει δείξει ότι τα πιο πολλά χαλάνε εκεί, 3 τροφοδοτικά έχω σώσει έτσι.. πιθανότατα άλλο ένα κόλπο για να κάνουν οι εταιρίες τα προϊόντα τους αναλώσιμα  ::) ). Απλά αφαίρεσε το πλαστικό περίβλημα με κοφτάκι, με ένα κολλητήρι κόλλησε το προσεχτικά μονώνοντας με μονωτική (η και σιλικόνη, ανάλογα το πόσο ανθεκτικό θές να γίνει, πρόσεξε φυσικά να μην έρχονται σε επαφή τα καλώδια !) και απλά καλομεταχειρήσουτο το λίγο παραπάνω απ ότι έκανες ως τώρα.. εφ' όσων πας για καινούριο δεν χάνεις να δοκιμάσεις, και μια χαρά θα είναι :)

 

Φιλικά, Θάνος

den einai skies oi ouranoi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να δεις και το http://www.tele.gr (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ > ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ Η/Υ > ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ / ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ)

 

Εχει καποιους universal ανταπτορες. Μαγαζι που φερνει προϊοντα της TELE ειναι στον ηλεκτρικο στο Μαρουσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Αυτο που έχω ήταν από Αγγλία, οπότε μέσα σε όλα είχε και διαφορετική πρίζα. Τελικά, στα πολύ γρήγορα, πήγα από Πλαίσιο και Multirama και βρήκα, άρα είμαι εντάξει εν'τέλη! Άσε που μάλλον δε θα μπορούσα να το φτιάξω. Δεν τα πάω πολύ καλά με τα ηλεκτρονικά κυκλώματα δυστυχώς (αυτό μέχρι να αναγκαστώ να δοκιμάσω και να δω τι θα γίνει τότε...)

 

Πολλά ευχαριστώ σε όλους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και πιασαμε το θεμα της μπαταριας σε λαπτοπ, ποσο δυσκολο ειναι να γινει καποια αντιστοιχη πατεντα για desktop pc? Γιατι δηλαδη δεν βαζουν μια μπαταρια μεσα στο πισακι η οποια θα το κρατησει αναμενο για 1-2 λεπτα μεχρι να σωσεις τη δουλεια σου? (σε περιπτωση που πεσει το ρευμα και δεν εχεις ups). Τοσο δυσκολο ειναι?

 

Αν παρω ενα τροφοδοτικο απο λαπτοπ και το παρεμβαλλω μεταξυ μπριζας και pc δεν θα κανει δουλεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου