Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζεται η κάρτα ήχου!


DrRhythm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε παιδιά.

Έχω το εξής πρόβλημα από προχτές: Ενώ έπαιζα με την ηλεκτρική κιθάρα μου συνδεδεμένη στο MIC της κάρτας ήχου μου (SB LIVE 5.1), κάποια στιγμή και για αδιευκρίνιστη αιτία σταμάτησε να ακούγεται ήχος από τα ηχεία. Ακουγόταν μόνο κάτι σαν χαμηλός βόμβος όταν έπαιζα. Από εκείνη την ώρα, το σύστημα μου δεν αναγνωρίζει την κάρτα ήχου και, κατά συνέπεια δε μπορώ να ακούσω τίποτα από το PC μου.

Πιθανές αιτίες;

Πιθανές λύσεις;

Τα φώτα σας παιδιά, γιατί την βγάζω με cd...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμπληρωματικά: Τα ηχεία δουλεύουν μια χαρά, τα δοκίμασα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα (να μην αναγνωρίζεται η κάρτα ήχου) μου το έχει ξανακάνει παλαιότερα, αλλά νομίζω πως είχε λυθεί μόνο του ή δε θυμάμαι τι έκανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οδηγίες εξόντωσης σκόνης:

 

Βγάζουμε το PC εξω (μόνο το κουτί ηλίθιε). Ανοίγουμε το πλαινο καπακι (το αριστερό). Παίρνουμε την ηλεκτρική σκούπα της μάνας μας, της γειτόνισας, η αν δεν μπορουμε να προμηθευτούμε απο κάπου, αγοράζουμε μια. Ανοιγουμε το καπακι της ηλεκτρικης σκουπας και βγαζουμε το φιλτρο. Βαζουμε την σωληνα-ρουφηχτρα στην ειδκη υποδοχη. Ανοιγουμε την ηλεκτρικη στην χαμηλοτερη ενταση και σιγα-σιγα αυξανουμε (μην βαλετε το turbo γιατι σε καποιες σκουπες με πολλα βάτ τα μποφόρ είναι πολλά). Φυσάμε το εσωτερικό του κουτιού με προσοχή για 2-3 λεπτά, περιμένουμε λίγο να κάτσει η σκόνη στην γύρω περιοχή και κλείνουμε το καπάκι με προσοχή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου