Προς το περιεχόμενο

adaptor τροφοδοτικού


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω στην κατοχή μου ένα daisy chain τροφοδοτικών για πεταλάκια. Θέλω να συνδέσω πάνω στο τροφοδοτικό αυτό ένα ακόμη πεταλάκι EHX Pulsar που θα μπει λογικά στην συλλογή μου σήμερα. Όμως το daisy chain έχει βύσματα που ταιριάζουν στις υποδοχές ρεύματος των BOSS, και ψάχνω να βρω αν υπάρχει ένα είδος adaptor θα μετατρέπει αυτό το βύσμα σε βύσμα κατάλληλο για πεταλάκια electro harmonix (ξέρετε αυτό το μικρό jack). Σε ένα δύο καταστήματα με ηλεκτρονικά στο κέντρο της Αθήνας που ρώτησα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο (!!!) αν και μου φαίνεται πως κάπου στο internet έχω δει αυτό το κατασκεύασμα.

 

Any help is welcome!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο μεγάλος μπελάς!!!! :lol:

 

Δεν πρόκειτε να βρείς στην Ελλάδα τέτοιο πράγμα, αν βρείς πες μου κι εμένα. Αυτό που ψάχνεις μπορείς να το βρείς στο site του Οne spot. Και το Musik Produktiv είχε παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω τώρα.

 

Μια άλλη λύση είναι να επικοινωνήσεις με τον toneless, ο οποίος μπορέι να σου αλλάξει το jack με το κλασικό που έχουν και τα boss....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εναλλακτικά, ξαναπήγανε στα μαγαζιά που είπες και πάρε λίγο καλώδιο και jacks της αρεσκείας σου να τελειώνει η υπόθεση. 8)

Άκου να δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου