Προς το περιεχόμενο

Berklee online guitar courses


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ'αρχάς καλή χρονιά σε όλο το forum.

Γράφω παρακινούμενος απο το post του μέλους c3po σχετικά με τα online courses του Steve Vai στο Berklee college of music.

Κοιτάζοντας την ιστοσελίδα του κολλεγίου είδα οτι προσφέρει online courses για όλα τα επίπεδα,δίνοντας μάλιστα και πιστοποιητικό στους ολοκληρώσαντες,και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

  α)Αξίζει τον κόπο;(Λαμβάνοντας παντα υπ'όψιν και το οικονομικό του θέματος καθότι και ψιλοαλμυρό.)

  β)Τα μαθήματα είναι στύλ σεμιναρίου ή κανονική διδασκαλία ιδιαιτέρου μαθήματος λειτουργώντας διαδραστικά;

  γ)Υπάρχει κάτι άλλο ανάλογο σε κάποιο άλλο site?

  δ)Και το κυριότερο:Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει συμμετάσχει ποτέ σε κάτι τέτοιο και να έχει προσωπική γνώμη επί του θέματος;

  Επίσης να αναφέρω ότι μιλάω για ηλ.κιθάρα και ρωτάω γιατί στον τόπο διαμονής μου δεν υπάρχει καθηγητής για το επίπεδο μου και η λύση της Αθήνας ή Θεσσαλονίκης είναι ανέφικτη...

  Δεν γνωρίζω αν έχει ξανασυζητηθεί κάτι τέτοιο και να ζητήσω συγγνώμη προκαταβολικά αν είναι διπλό το post,αλλά στην αναζήτηση δεν είχα αποτελέσματα(όσον αφορά το Berkllee).

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν με το post και απαντήσουν.

Μόνο ΘΡΑΣ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ενδιαφέρεσε για jazz τοτε jimmy bruno guitar school http://www.jimmybruno.com/. Θα περιμένεις βέβαια μεχρι τελος του μήνα που θα ανοίξει το καινούριο site γιατι το παλιο έκλεισε.

Για berklee δεν γνωρίζω αλλα για jazz ο jimmy ειναι best για μενα τουλάχιστον.

Γενικά διαβάζεις μελετάς την ύλη ...προχωράς βαση της εξέλιξής σου (όπως παντού φυσικά) και γράφεις βίντεο που παίζεις και σου απαντάει με video. Επίσης βλέπεις και ολων των υπολοιπων τις απορίες και τισ απαντήσεις του.

 

Τωρα αν θές αλλα πράγματα rock-metal κλπ. έχω δει κατα καιρούς online lessons αλλα δεν έχουν και μεγάλη διαφορά απο το να πάρεις ενα dvd καποιου κιθαρίστα με lessons.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου