Προς το περιεχόμενο

Zeitgeist: Moving forward 2011 ***


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά για αυτούς που μπορεί να τους ενδιαφέρει και όχι για τους υπόλοιπους .

Μην σχολιάσετε !!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ !!!

Υπάρχει και σε torrents και υπάρχουν και υπότιτλοι.Και είναι νόμιμο να το κατεβάσετε.

 

 

Ένα μη πολιτικό σχόλιο θα μπορούσε να είναι πως, είναι από τα λιγοστά documentaries,-όλη η σειρά- που μπορεί να γλιτώσει αρκετό χρόνο από διάβασμα σχετικά με την θεματολογία του -θρησκεία, οικονομία, οικολογία- σε όσους δεν έχουν αρκετό ή δεν θέλουν να αφιερώσουν αρκετό χρόνο ή απλά δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν ή ποτέ δεν τους απασχόλησαν (κακώς) τα ανωτέρω. Ο καθένας ας κρατήσει ότι του ''κάθετε'' στον εγκέφαλό του. Ή και τίποτε.

 

 

*** Μπορείτε να κάνετε πολιτικά σχόλια σε thread με τίτλο ταινίας π.χ social network, αλλά όχι σε αυτό που είναι ότι πιο κοντά σε ''απολίτικο'', αν και βαθειά πολιτικό.

Διότι ως γνωστόν, όλα βαίνουν καλώς και φταίμε εμείς για την κρίση και δεν είναι τεχνητή αυτή και καλά να πάθουμε αφού είμαστε όλοι ρεμάλια και άχρηστοι και όλα τα άλλα είναι συνωμοσιολογίες- όπως έμαθα από εδώ μέσα- από μη πολιτικές τοποθετήσεις.

(Ναι, διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια για όλα τα προηγούμενα παρόμοια posts.)

Καληνύχτα. Ώρα για ύπνο.

(Όχι, δεν το ενστερνίζομαι ολόκληρο.Ούτε το δεύτερο μισό από το attendum.)

 

-ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ.

-ΌΧΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ.

 

America(California) ....ubber alles.

If you want to be a hippie...you 're too late.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

...

Ένα μη πολιτικό σχόλιο θα μπορούσε να είναι πως, είναι από τα λιγοστά documentaries,-όλη η σειρά- που μπορεί να γλιτώσει αρκετό χρόνο από διάβασμα σχετικά με την θεματολογία του -θρησκεία, οικονομία, οικολογία- σε όσους δεν έχουν αρκετό ή δεν θέλουν να αφιερώσουν αρκετό χρόνο ή απλά δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν ή ποτέ δεν τους απασχόλησαν (κακώς) τα ανωτέρω.

...

 

Το είπες και μόνος σου.

Είναι ταινίες που ανακατεύουν ψήγματα απο τη θρησκεία, την πολιτική, την οικονομία, τις θετικές επιστήμες κλπ κλπ μέσα σε 2 ώρες με ένα και μόνο σκοπό: Να πουλήσουν στον θεατή την ψευδαίσθηση ότι είναι "ψαγμένος" ακόμα κι αν αυτός δεν έχει φάει ούτε μια μέρα -ούτε καν ένα απόγευμα- στη βιβλιοθήκη. (Ετσι δεν γίνεται?)

 

Δεν το σβήνω γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να το δει, αλλά αν η συζήτηση πάει σε θεωρίες συνωμοσίας, πεφωτισμένους που ελέγχουν κυβερνήσεις, δημάρχους UFO, τον πολέμαρχο του Θεού, τα χάλκινα βιβλία και την κούφια Γη, εγώ δηλώνω δεν φέρω ευθύνη για το δουλεμα που θα πέσει και προβλέπω ότι μέχρι τη σελίδα 7 θα έχουν αναφερθεί τα γεμιστά με κιμά.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Συμφωνώ 100% με τον haliratron. Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια εποχή υπερπληροφόρησης (λόγω ίντερνετ) και πρέπει τις πληροφορίες που δεχόμαστε τουλάχιστον να εξετάζουμε την εγκυρότητα της πηγής. Όπως και στο φόρουμ. Άλλο να λέω εγώ κάτι και άλλο π.χ. ο superfunk (o superfunk θα είναι ο λάθος ;D).

 

  Έτσι και σε τέτοια ντοκυμαντέρ, όπου μπορεί κάποιος να παρουσιάσει την ''αλήθειά'' του, η οποία μπορεί να εντυπωσιασει κάποιους και να την ενστερνιστούν. Ποίοι όμως λένε αυτήν την ''αλήθεια''? Οι νομπελίστες των θετικών και οικονομικών επιστημών?

 

  Anyway, όποιος θέλει ας το δει, και εγώ ίσως κάποια στιγμή, αλλά προσωπικά δεν περιμένω να μου λυθούν τα ''μυστήρια'' του κόσμου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά για αυτούς που μπορεί να τους ενδιαφέρει και όχι για τους υπόλοιπους .

Μην σχολιάσετε !!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ !!!

Υπάρχει και σε torrents και υπάρχουν και υπότιτλοι.Και είναι νόμιμο να το κατεβάσετε.

 

Μας θυμίζεις την πραγματικότητα που συχνά την ξεχνάμε.

 

Σε αυτούς που επινοούνε διάφορες ψευτοθεωρίες  έχω να πω ότι στην χώρα μας και πείνα και πολέμους είχαμε, τα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, συνεπώς οι μπούρδες τους εδώ δεν πιάνουν τόπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Ολη η σειρά είναι φτιαγμένη εν ήδη ντοκιμαντερ αγνοώντας την θέση των ειδικών επιστημόνων εκτός από μια χούφτα συμφωνούντων με τις θεωρίες συνωμοσίας που είναι οι μόνες και λιγοστές πηγές χωρίς αντίλογο. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι υποχείρια των τραπεζών αλλά ταυτόχρονα όταν εξυπηρετεί τον σκοπό του τα χρησιμοποιεί σαν αναφορά. Ξεδιάντροπα συνδέει τα ασυνδύαστα με απόλυτη σοβαροφάνεια και θέτει ερωτήματα σαν αυτά του κώδικα DaVinci. Μόνο που εκείνο δεν "αποκαλύπτει την αλήθεια" αλλά είναι ένα ωραίο μυθιστόρημα.

 

Ήμαρτον πια με τους ημιμαθείς τσαρλατάνους και όλους αυτούς που τους κυνηγάνε οι "μυστικές δυνάμεις" ρε γαμώτο! Μας ψεκάζουν τ' αεροπλάνα, το φθόριο στο νερό μας αποβλακώνει, ο Σόρος πληρώνει τους μετανάστες για να έρχονται στην Ελλάδα, η τηλεόραση στέλνει υπερηχητικά μηνύματα ελέγχου, η γη δεν ζει την εποχή του θερμοκηπίου αλλά βαίνει προς παγετώνες και μας το κρύβουν...  :o :o 

Δεν μπορώ άλλο τους βλάκες... Λες και η ανθρωπότητα από μόνη της δεν είναι άξια για τα στραβά που συμβαίνουν.

 

Ποιός άνθρωπος θα κάτσει να κουβεντιάσει σοβαρά ή έστω πολιτικά πάνω σε αυτη τη βάση; Ομως επειδή το internet μέσω email εξυπηρετεί τις θεωρίες συνωμοσίας και αναπόφευκτα συμβαίνει και στο Noiz, θα κλειδωθεί μιας και δεν αφορά την θεματολογία μας και είναι κρίμα να παραπλανούμε κιόλας.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου