giwrgoss Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Παίδες καλησπέρα. Θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να ηχογραφήσω μέσω ableton live 7 με παράλληλη χρήση του guitar rig 4 (να ηχογραφώ στο ableton χρησιμοποιώντας ήχους από του guitar rig δηλαδή) Έχω ψάξει πολύ σε google και youtube χωρίς όμως να βρω κάτι συγκεκριμένο. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Είναι το Guitar Rig στο folder των Plug-ins; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giwrgoss Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Όχι. Στα plug-ins μου λέει activate αλλά δεν ξέρω τί να κάνω. πατάω πάνω και είναι απλά ρυθμίσεις. δεν προχωρά κάπου δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Στο εικονίδιο με την πρίζα πάνω αριστερά; Αυτό εννοώ plugins. Το Ableton είναι πειρατικό; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giwrgoss Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Ναι για αυτό λέω. Δες πιο κάτω. http://oi51.tinypic.com/2mx0shk.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giwrgoss Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω τα Plug-ins. Μετά τί κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δες στο μάνιουαλ εκεί που λέει για το Plug-in folder. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση