Προς το περιεχόμενο

Thom Yorke the eraser


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όσους δεν το έχουν ακούσει ακόμα,ο Thom Yorke βγάζει προσωπικό δίσκο.

 

www.theeraser.net

 

Θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου(UK) και παραγωγός είναι ο Nigel Godrich.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις άκουσα τον δίσκο (ναι υπάρχει ήδη στο net)και μου άρεσε πολύ.Ενώ περίμενα έναν σχετικά αδιάφορο δίσκο με ακουστική κιθάρα και φωνή,άκουσα μια πολύ ολοκληρωμένη (ηλεκτρονική) δουλειά με πιάνο και ωραίες μελωδίες.

Ξεχώρισα αμέσως το Black Swan.Είναι από αυτά τα κομμάτια που με τη μια αρέσουν χωρίς να χρειάζεται δεύτερη ανάγνωση.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το πως ακούγεται ένα κομμάτι radiohead χωρίς την κιθάρα του Johnny.Σε πολλά σημεία φανταζόμουν τι θα έπαιζε.Περιμένω κι άλλες απόψεις

 

 

ΥΓ1)Έχετε δει στα τελευταία live την κιθάρα του thom?Eίναι ένα vintage sunburst σκάφος που μοιάζει πολύ με ακουστική με cutaway.Ξέρει κανείς τι κιθάρα είναι?

 

ΥΓ2)Μην αρχίσετε για copyrights κλπ επειδή το κατέβασα,μόλις βγει σας βεβαιώνω οτι θα το αγοράσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι John δεν εννοώ αυτή που λες.Είναι αυτή από το Glastonbury 2003 που παίζει το there there.Eίδα οτι είναι Gibson αλλά μοντέλο?α και δεν έχει cutaway τελικά :oops:

Προσπάθησα να κάνω print screen την εικόνα από το windows media player και μετά save στο paint,αλλά όταν την ανεβάζω στο photobucket δείχνει μια μαυρίλα.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως να το κάνω σωστα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχα τώρα κατάλαβα για ποια κιθάρα μιλάμε...Κι εγώ δεν ξέρω περί τίνος ακριβώς πρόκειται, πάντως ειδικά στο There There έχει πολύ γαμάτο ήχο (αν θυμάμαι καλά στον ήχο συμβάλλει κι ένας ενισχυτής VOX AC30) :D :D

 

Προσπάθησα κι εγώ να κάνω το ίδιο με σένα (screen capture) και είχα το ίδιο αποτέλεσμα...μαυρίλα στο σημείο που θα έπρεπε να φαίνεται το video!!!

 

Πάντως μόλις άκουσα κι εγώ το "The Eraser" και πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι ανώτερο των προσδοκιών μου. Περισσότερα όμως, όταν θα το έχω ακούσει πραγματικά σε βάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου