Προς το περιεχόμενο

Που θα βρώ cable tester στην Θεσσαλονίκη


edessaios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι δυστυχώς ο κύριος Στόλλας πουλάει +1/3 από τις τιμές των συνηθισμένων καταστημάτων.Και ακόμη και για 13ευρώ δεν πληρώνω κερατιάτικα.

Μόνο στο djshop το βρήκα 24 ευρώ όπως και στο thomann αλλά θέλουν μεταφορικά και τα δύο.Το είχε και ο Ριχάρδος καυόπιν παραγγελίας 34 ευρώ απότι ρώτησα στο κατάστημα τους.

Γύρισα σήμερα 5 μαγαζιά.Κανένα δεν είχε ετοιμοπαράδοτο το προιόν,τιμές τσιμπημένες όσα έφερναν το ct100 ή κάποιο παρεμφερές,ενα κατάστημα την έχει δει εταιρία και καθότι πήγα απόγευμα ήταν κλειστό.

Μάλλον θα πάρω κάποιο πολύμετρο όπως μου πρότεινε ο korg_nikos τελικά.

Την επόμενη φορά πρεπει να κανονίζω καλύτερα τις παραγγελίες μου(στο thomann) ώστε να περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προιόντα,γιατί απότι φαίνεται στην Ελλάδα δεν μπορεί κανείς να αγοράσει κάτι σε σωστή τιμή και με την σωστή εξυπηρέτηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Γιά την περίπτωσή σου, το πολύμετρο σαφώς καί είναι καλύτερη λύση εάν το γνωρίζεις βέβαια. Άσε που θα σου χρησιμεύσει καί γιά άλλες δουλειές.

Όσο γιά τις τιμές, το σίγουρο είναι ότι μάλλον δεν έψαξες στο σωστό κατάστημα γιατί εδώ στην Αθήνα αρκετά μαγαζιά έχουν πολύ καλύτερες τιμές από αυτές του οποιουδήποτε Thomann εδώ καί πάρα πολύ καιρό  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για παράδειγμα:  http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=15209&LANG=GR

 

Μη διαθέσιμο, άλλα η τιμή είναι αφάνταστα χαμηλή.

Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου