Προς το περιεχόμενο

Software για ακουστικη χωρων


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχουν πολλα σχεδιαστικα προγραμματα πχ ADAPT το οποια δεν

ειναι μονο για studio αλλα για ολα τα κτηρια και τις σχετικες τους

εγκαταστασεις......

Τωρα δεν θυμαμαι software αλλα σιγουρα αν πεσει στα χερια σου

καποιο βιβλιο για studio design οπως το "Recording Studio Design" η το "How to Build A Small Budget Recording Studio From Scratch" θα

δεις ολα τα προγραμματα design που χρησιμοποιουν οι μηχανικοι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Εχω ενα χωρο και θελω να τον κανω studio για ηχογραφηση και προβες.Οποτε με ενδιαφερει και η ηχομονωση και ακουστικη συμπεριφορα του χωρου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα να μην βασιστεις σε πρόγραμμα το οποίο θα κάνει απλά μια προσομοίωση του χώρου σου. Η ηχομόνωση είναι τεράστιο κεφάλαιο και για να υλοποιηθεί σωστα χρειάζεται ειδική μελέτη. Θα σου πρότεινα να φέρεις στο δωμάτιο τεχνικούς για να μελετήσουν την ακουστική του, να μετρήσουν τις διαστάσεις και να σου δώσουν μια συγκεκριμένη τιμή. Αν ο χώρος σου έχει τη μορφή κυβου τότε είσαι απο του τυχερούς και με ένα "κουτί μέσα στο κουτί" θα βολευτείς. Πολλές εταιρίες ηχομόνωσης στήνουν έτοιμα panel ( π.χ. μια πλάκα που αποτελείται απο δύο γυψοσανίδες και αναμεσά τους μια στρώση απο χάρτινη κυψέλη ή άλλο ηχομονωτικό μέσο) και σου δίνουν την τιμή του τετραγωνικού μέτρου μαζί με τα εργατικά. Αν δεις οτι σε παίρνει οικονομικά, ζήτα να σου κατασκευάσουν τοίχο με κενό. Συγχώρεσέ με που δεν σου δίνω ονόματα εταιριών αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα αρκετά το θέμα και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόγραμμα ακουστικής είναι και το Catt Acoustics αλλά δεν νομίζω να το βρείς πουθενά, το χρησιμοποιούνε πολλοί επαγγελματίες ακουστικής

αλλά το interface του είναι λίγο κουφό. Εγώ προσωπικά δεν το πολλοσυμπαθώ. Καλύτερα αγόρασε ενα βιβλίο ακουστικής και άρχισε διάβασμα,η ακουστική είναι τεράστιο κεφάλαιο αλλά αν μάθεις κάποιους βασικούς τύπους κάτι μπόρεις να κάνεις.Τώρα για την ηχομόνωση αν έχεις φίλο ξυλουργό την έκανες, αλλιώς συνιστώ να δείς το site της knauf για κατασκευή γυψοσανίδων, είναι μια από τις πιο μεγάλες εταιρίες στην Ευρώπη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

an theleis na kaneis ixomonosi kai na ftaxeis telos panton ton xwro sou kai na exei kali simperifora, stamata na psaxneis gia software.

an theleis na sou pw parapanw pramata gia tin akoustiki genika dwse mou to e-mail sou. alla etsi proxeira an theleis na kaneis kati ftino kai apotelesmatiko, vale kouvertes sto xwro sou.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου