Προς το περιεχόμενο

Guitar rig δεν ακούγεται η κιθάρα με m-audio κάρτα


Paladin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

¶νοιξα σήμερα το guitar rig για να δώ πώς ακούγεται με την m-audio solo firewire.Ενώ παίρνει σήμα, δηλαδή φαίνεται το σήμα στο input πάνω στο guitar rig όταν παίζω, δεν ακούγεται τίποτε απο το guitar rig, παρα μόνο clean guitar όπως ακούγεται όταν μπαίνει η κιθάρα σκέτη πάνω στην κάρτα ήχου.Το output δεν δίνει σήμα.

 

Έχω συνδέσει την κιθάρα στο input 2 της κάρτας που είναι για κιθάρα.Έχω ενεργοποιήσει και το analog 1/2 in απο το μιξεράκι της κάρτας και ακούγεται η κιθάρα clean.Αλλά όχι και το guitar rig.Επίσης έχω επιλέξει το asio της m-audio και τα inputs και outputs να είναι πάλι της m-audio απο το setup του guitar rig.Ξεχνάω τίποτε?

 

Μήπως πρέπει να συνδέσω την κιθάρα αλλού?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω οτι πρεπει να αναφερεις ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για τις ηχογραφησεις σου. :?

Έχει δίκιο ο freemind. Καθένας θα απαντήσει για το δικό του recording software αλλιώς. Πάντως αφού έχεις σήμα λογικά δεν φταίει η κάρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

μηπως απο το control panel της m-audio δεν εχεις ορισει(ισως να ειναι και muted..) το output του guitar rig??μαλλον κανεις μονιτορινγκ κατευθειαν απο την καρτα ηχου χωρις να ακους τον ηχο σου μεσα απο το rig...τσεκαρε επισης και τις εξοδους στο guitar rig...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου