Προς το περιεχόμενο

Νταούλι samples? Loops? έστω ένα cd με σόλο νταούλι???


asgartha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

Θέλω να χρησιμοποιήσω ρυθμούς από νταούλι σέ ένα μεικτό κομμάτι ηλεκτρακουστικής μουσικής. (Το μεγάλο νταούλι λέω τώρα το Μακεδονικό, όχι νταουλάκι)

 

Το πρόβλημα είναι πως δεν φαίνεται να μπορώ να βρώ πουθενά online ήχους από νταούλι.

 

Οκ, υπάρχουν κάποια video στο youtube με νεαρούς που παίζουν νταούλι αλλά η ποιότητα είναι δραματική και δεν είναι αξιοποιήσιμο. Επι πλέον συνήθως βλέπω ντουέτα νταούλι και ζουρνά, και δεν με ενδιαφέρει να έχω μία μεικτή λούπα, (αν και ο ζουρνάς μεμονομένος με ενδιαφέρει επίσης).

 

Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει εκεί έξω κάποιο cd με σόλο νταούλι που να παίζει ελληνικούς ρυθμούς.  Επίσης όποιος έχει δουλέψει με λούπες ή samples από νταούλι και θέλει να μοιραστεί τη γνώση ευπρόσδεκτος.

 

Δυστυχώς εδώ που βρίσκομαι μου είναι αδύνατο να βρώ άνθρωπο που να παίζει νταούλι ή και το ίδιο το νταούλι οπότε πρέπει να αρκεστώ σε κάτι προηχογραφημένο.

 

Οποιος έχει κάποια ιδέα, ας βοηθήσει παρακαλώ πολύ.

 

Ευχαριστώ!

“Never give a sword to a man who can't dance.”

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...samples από ταμπλα πάντως, θα βρείς πολλά...σίγουρα δεν μοιάζει με το νταούλι αλλά...μπορείς να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γράψε στο google DAVUL που είναι το νταούλι στα τούρκικα. Θα βρεις πολλάς samples είτε στο soundcloud  π.χ. http://soundcloud.com/faithfullover/davul-sample-deneme είτε σε σάιτ με δείγματα π.χ. http://www.turkishmusicportal.org/instrument.php?id=23&cat=2&lang2=en. Κατέβασέ τα αυτά στον υπολογιστή σου και κάνε editing για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι.

 

Με λίγο ψάξιμο θα βρεις πολλά πράγματα.

http://brokentempo.bandcamp.com/

www.brokentempo.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι οτι έψαχνε πριν λίγουσ μήνες ένας φίλος,ήχους απο παραδοσιακά όργανα διαφόρων χωρών(μέσα σε αυτές και και Ελληνικούς,δλδ. μπουζούκι,νταούλι,κλπ..),για ένα έθνικ project.Του κόστισε κάτι παραπάνω,αλλά μπορώ να ρωτήσω και να σου πώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου