Προς το περιεχόμενο

κιθάρα και αγορά ενισχυτή


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ τη κοινότητα του Noiz! Έχω μια Ashton AG 132 περίπου 1 χρόνο τώρα...ήταν η πρώτη μου κιθάρα και την αγόρασα μαζί με τον ενισχυτή πακετάκι..

 

Αν και δεν έχω ιδέα για τη συγκεκριμένη μάρκα, η κιθάρα μου φάνηκε αξιοπρεπέστατη για τα χρήματα που έδωσα, δε μπορώ όμως να πω το ίδιο για τον ενισχυτή..

 

Ήρθε όμως ώρα για μια αλλαγή! Μου αρέσει ιδιαίτερα ο ήχος που βγάζει από τον διπλό μαγνήτη, και θέλοντας να μπω λίγο στα πράγματα σκέφτομαι να της αλλάξω μαγνήτες. Παίζω κυρίως blues και rock οπότε θα ήθελα συμβουλές για το προς τι να κινηθώ..Επίσης, είναι δυνατό να βάλω δυο διπλούς, ή πρέπει να είναι όπως τώρα? (Δυο μονοί, ένας διπλός)

 

Επίσης θα ήθελα προτάσεις για χορδές, γιατί αυτές που έχω τώρα δεν είναι και στη καλύτερη κατάσταση...θα ήθελα τα φώτα σας και εδώ (τι μέγεθος κοιτάω, τι παίζει ρόλο στην επιλογή χορδών κλπ κλπ)

 

Τέλος, επειδή όπως είπα δεν είμαι ευχαριστημένος από τον ενισχυτή θα ήθελα και προτάσεις για αγορά κάποιου άλλου...Παίζω σπίτι μόνο, δε θέλω κάτι ιδιαίτερο από θέμα δύναμης, αλλά θέλω να έχει καλή ποιότητα ήχου και αν είναι δυνατό σε αυτή την τιμή μερικά εφφέ για περαιτέρω πειραματισμό  ;D

 

Διαθέτω 200-300€

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oλα μαζι τα ρωτας φιλαρακι! Υπο8ετω πως παιζεις/μαθαινεις μονος σου. Αν εχεις καποιο δασκαλο ρωτα πρωτα αυτον να σε καθοδηγησει ;)

Παμε λοιπον!

Μαγνητες διπλοι βγαινουν και σε μεγεθος μονου aλλα θα χρειαστει να σπαταλησεις ολο το budget σου εκει! :P

Χορδες οτι σε βολευει! Αν ανεβεις σε μεγεθος (λογικα η κι8αρα σου εχει 9ρες) μπορει να χρειαστει λιγο πειραγμα η κι8αρα σου στο nut και το μπρατσο.

 

Γενικα επειδη οι ashton δεν ξερω μεχρι που μπορουν να σε πανε ,δεν θα εριχνα λεφτα πανω της.

Θα εψαχνα στις αγγελιες για ενισχυτη. Λογικα ενας Fender mustang ειναι οτι χρειαζεσαι.

Καινουργιος νομιζω εχει γυρω στο κατοσταρικο. ;)

Μετα θα ψαχνομουν με την κιθαρα. Ετσι και αλλιως ο ηχος θα εχει αλλαξει προς το καλυτερο και μαλλον δεν θα θεωρεις την αλλαγη μαγνητων επιτακτικη αναγκη ;)

Λιγη υπομονη και οικονομια μετα και ψαχνεις για καλυτερη κιθαρα!

Αυτα. :)

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 στον Mustang. Ο 20αρης ειναι γυρω στα 100 οπως λεει ο φιλος παραπανω και ο 40αρης στα 160-190 (αναλογως το καταστημα). Παντως για ροκ και μλουζ που ζητας ειναι πιστευω ο καλυτερος σε αυτα τα χρήματα. Επίσης εχει και πολλά εφε και ρυθμίσεις για να πειραματιστείς οσο θέλεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις...η αλήθεια ήταν αρκετά για πρώτο post :P

 

Ναι είμαι αυτοδίδακτος και επειδή μέσα σε αυτόν τον χρόνο είδα μια πρόοδο, και ότι μου αρέσει πολύ σαν ασχολία, είπα να "επενδύσω" σε κάτι καλύτερο  ;)

 

Η αλήθεια σκέφτηκα ότι ίσως τζάμπα τα έξοδα για τη συγκεκριμένη, και να πάρω μόνο τον ενισχυτή, βάζοντας στην άκρη τα υπόλοιπα για μια καλύτερη ηλεκτρική. Απ ότι φαίνεται είναι η πιο σωστή λύση!

 

Mιλάμε για τον παρακάτω ενισχυτή λοιπόν

 

Fender Mustang I

http://www.thomann.de/gr/fender_mustang_i.htm

 

Απ ότι διάβασα, έχει αυτά που ζητάω και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιας και ο προϋπολογισμός σου το επιτρέπει άνετα, προτείνω το μοντέλο ΙΙ, που θα σε καλύψει πολύ καλύτερα και σε πολύ μεγαλύτερο βάθος χρόνου

 

το ΠΟΛΥ ένα χρόνο αφού πάρεις το Ι, θα ψάχνεσαι για ενισχυτή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα και εγω τον mustang i.να πω οτι απο χτες ειμαι κατοχος ενος behringer vt15fx.εχει πολλα εφε και γενικα "σκοτωνει".πολυ καλα καθαρα και βρωμικο καναλι drive.και με BUGERA ηχειο.......αποψη μου fender vs behringer= 2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' ότι φαίνεται ο λαός μίλησε :P Κλείνω στον Mustang II λοιπόν και αρχίζω να βάζω στην άκρη κανά €€ για μια Tele  :D

Μια χαρά ο mustang II, θα ακούσεις την κιθάρα σου super, καμιά σχέση με τα 10watt practice ενισχυτάκια...

 

Για διπλό στο neck, είναι πολλές φορές απαραίτητος για blues. Υπάρχει διπλός σε μέγεθος μονού(τύπου "rails") και μάλιστα σε τσάμπα τιμή: 6 ευρώ, χωρίς πλάκα. Σιγά το ρίσκο.

Πήρα 3 τέτοιους για μια squier strat  και παίζουν μια χαρά, χωρίς feedback/μικροφωνισμούς και είναι δυνατοί και μπάσοι σε σχέση με τους μονούς που είχε. Δεν έχουν hum εννοείται. Στη neck θέση, ο rails έχει πολύ πιο bluesy(πιο μπασο-μεσαίο) και γλυκό χαρακτήρα απ τον μονό.

 

Δες τον εδώ

(6 ευρώ και τσάμπα μεταφορικά προς Ελλάδα, σε 3 εβδομάδες στο σπίτι σου!):

http://www.ebay.com/itm/NEW-HOT-RAIL-Design-HUMBUCKER-NECK-PICKUP-4-WIRE-for-Telecaster-Electric-Guitar-/270873916805?pt=Guitar_Accessories&hash=item3f1157f585#ht_2905wt_1185

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου