Προς το περιεχόμενο

Οι εποχές του τσάμπα !!!!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους..... Με αφορμή μια κουβέντα που είχα πρόσφατα θέτω αυτο το θέμα.....

Είναι γνωστό ότι η δισκογραφία είναι είδος προς εξαφάνιση και ότι πλέον χρήματα δεν βγαίνουν απο τα album, οποτε ο μόνος πόρος που μένει για τους καλλιτέχνες αλλα και την υπόλοιποι βιομηχανία είναι η συναυλίες. Μου φέρνει αηδία λοιπόν όταν και εκει ο κόσμος κλαιγετε και θέλει να μπει και τσάμπα!!!!!!!!!! Δηλαδη να μην πληρώσεις το cd γιατι είναι ακριβό αλλα να μην πληρώσεις και το live? δηλαδη να γίνουμε κλέφτες ...... Όταν μια συναυλία γινεται στο ΟΑΚΑ πιστεύω πως είναι λογικό να δώσεις 50 ευρώ για να δεις μια παγκοσμίως γνωστή και καταξιωμένη μπάντα , αλλα επίσης να αναλογιστεις πόσοι άνθρωποι θα δουλέψουν για αυτο και συνεπώς θα πληρωθούν.

Με εκνευριζει το ¨τσαμπα¨ του λαού μας, αυτο το δεν πληρώνω , πιστεύω πως είναι μεγάλος λόγος για τα πράγματα που περνάμε σαν χώρα , η τσαμπατζιστικη νοοτροπία μας.

Τέλος θα ήθελα να πω πως υπάρχουν παραγωγές που θα πλήρωνα όχι 25 euro το cd αλλα και 50 , καθώς υπάρχουν και συναυλίες που άξιζαν μέχρι και το τελευταίο cent!!!!!! Σεβαστειτε την δουλειά τον άλλων , και μην αφήνεται ένα ολόκληρο επάγγελμα να πεθαίνει !!!!!!

Rehearse more....edit less!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 64
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Mωρε εσυ καλα τα λες .... :(αλλα αυτος εδω ο λαος ..ολο αγωνες για την προσωπικη του οικονομικη ευμαρεια κανει :P ,ολα τσαμπα τα θελει και η πλακα ειναι οτι μας εχουν παρει και τα σωβρακα και δεν το εχουμε συνηδητοποιησει ακομη 8)Να ητανε μονο το επαγγελμα του μουσικου η της βιομηχανιας  που δυστυχως εκλεισε ....εδω ολα εχουν καταρρευσει ..και απο Σεπτεμβρη -Οκτωβρη  ας ετοιμασθουμε για πολυ χοντρες καταστασεις .

Αυτη η κατασταση δεν παει αλλο και η θα σφαχτουμε μεταξυ μας η θα εχουμε ξενη κυβερνηση Απροκαλυπτα πλεον.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ: ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ 1200000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ...οι πολιτικοι στο συνολο τους κοπτονται μπας και απολυσουν μερικες χιλιαδες απο την πελατιακη μπλεμπα του Δημοσιου τομεα ...και βεβαια συνεπικουρουνται απο την Δημοσιογραφικη Αρπαχτικη  Καστα.

Αυτα φιλε μου 8) αν εισαι κατω απο σαραντα κοπανα την για ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ..ΚΟΥΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θελουν ανθρωπους να δουλεψουν (5-600000 χιλιαδες ειναι μονο και οι εκτασεις μεγαλες ) υπο την προστασια του Βρετανικου Στεμματος κιολας. ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα είναι γνωστή η νοοτροπία του λαού μας απο την μεταπολίτευση και μετα.....φτιάξανε γενιές απο δημόσιους υπαλλήλους και τους γαλουχισαν έτσι ,να μην έχουν φιλοδοξία να ζουν για μια θέση στο δημόσιο .....τι θα κάνουν τώρα θα τους πουν sorry λαθος ??? δύσκολο....λιγο off topic αλλα γεγονός......

Rehearse more....edit less!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση. Βέβαια δεν πιστεύω πως είναι Ελληνικό "προνόμιο" το τσάμπα ούτε πως έχει συγκεκριμένα εθνικά χρώματα απλά εδώ ίσως το ποσοστό να είναι σχετικά αυξημένο.

 

Θα παρακαλέσω μόνο να μην πάει αναγκαστικά σε κλείδωμα η κουβέντα για παράβαση κανονισμών σχετικά με πολιτική συζήτηση. Ευχαριστώ.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν εισαι κατω απο σαραντα κοπανα την για ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ..ΚΟΥΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θελουν ανθρωπους να δουλεψουν (5-600000 χιλιαδες ειναι μονο και οι εκτασεις μεγαλες ) υπο την προστασια του Βρετανικου Στεμματος κιολας. ;D ;D

Πραγματικά αυτό δεν το αντιλαμβάνομαι ρε παιδιά. Γιατί να ξενιτευτώ και να αποχωριστώ τη χώρα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλη τη ζωή μου; Για να μένει και να ζει και να απολαμβάνει τη χώρα μου το σκυλολόι των βολεμένων και των κομματικών στρατών; Όχι, θα μείνω εδώ να παλέψω. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις δίκιο ναι μέν τα cd να είναι τσάμπα αφού κανένας δέν θα πληρώσει πλέον γι αυτά το τραγικό είναι όταν ακούς όχι άσχετούς αλλά μουσικούς καί ''έντεχνους'' να θέλουν να μπούν τσάμπα σέ συναυλιακούς χώρους...πάρε τη τσιβατίλα σου και τα τριά ακκόρντα που παίζεις στή κιθάρα και άντε γειά ρε φίλε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνήθως είναι αυτοί που λενε τη φράση ...θα πάω θανάση...

Ωραιο αλλα ποιον θαναση;Τον παπακωνσταντινου  ::);η τον Γκαιφυλια (αληθεια τον θυμαστε;)

Θα ελεγα απο συνηθεια για αυτον τον τυπο απο τα Μεγαρα αλλα θυμηθηκα οτι τον ελεγαν ΠΑΝΑΓΗ.

Βεβαια κανεις λαθος για τα τρια ακκορντα που παιζουν τα παιδια.Μερικοι ξερουν και πεντε (οσα και τα δακτυλα του ενος μας χεριου ανοικτα η κλειστα. :D OLE!OLE!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνήθως είναι αυτοί που λενε τη φράση ...θα πάω θανάση...

 

Στο Μοναστηράκι για κεμπάπ? Και εγώ το λέω συχνά, αλλά στα live πληρώνω κανονικά  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου