Προς το περιεχόμενο

Αγορά drums για αρχάριο


gpapava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω drums με όριο τιμής 500-700 ευρώ (και κάτι παραπάνω αν αξίζει τον κόπο). Καταρχήν να σας πω ότι είμαι αρχάριος με λίγη σχετικά εμπειρία. Το είδος μουσικής που θα ασχολήθω θα είναι κατά κύριο λόγο rock/hard rock/μέταλ.

 

 

Με λίγο ψάξιμο στο φόρουμ είδα ότι οι περισσότεροι προτείνουν αγορά μεταχειρισμένου σετ, άλλα προτιμώ την αγορά καινούριου. Με λίγο ψάξιμο στο http://www.thomann.de έχω καταλήξει σε κάποια σετ και θα ήθελα την γνώμη σας, ή να μου προτείνετε εσείς κάποια.

 

Ludwig LC125-BK Accent CS Power Kit (http://www.thomann.de/gr/ludwig_lc125bk_accent_cs_power_kit.htm)

 

Sonor Smart ForceBrush Chrome Stage1

(http://www.thomann.de/gr/sonor_smart_force_brush_chrom_stage1.htm)

 

Gretsch G1 Serie Standard Black

(http://www.thomann.de/gr/gretsch_energy_g1_serie_standard_black.htm)

 

Tama IM52KH6 Standard Black

(http://www.thomann.de/gr/tama_im52kh6_standard_black.htm)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτα τα χρηματα για καινουργιο σετ + βασεις + πιατινια η ποιοτητα θα ειναι αναγκαστικα πολυ χαμηλη. καυσοξυλο + μετρια σιδερα + χαλια πιατα. Τα πιατα ειδικα αστα να πανε. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ποιοτητας σε καινουργιο με ολα μεσα σε αυτο το ευρος τιμης.

 

Παρε μεταχειρισμενα, αλλιως αν επιμενεις για καινουργια παρε τα πιο φτηνα, ωστε οταν σε 1 χρονο το μετανοιωσεις να εχεις πεταξει τα λιγοτερα λεφτα

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα!Η γνώμη μου είναι να πας να ακούσεις κάποια σετ.Στον Νάκκα πχ ή σε κάποιο studio.Το ποσό που διαθέτεις θα σε καλύψει χρηματικά για ένα σετ με βάσεις και starter Πιάτα.Πιστεύω είναι τα κατάλληλα χρήματα για κάποιον αρχάριο καθώς με λιγότερα θα πάρεις τενεκέδες "καραμπινάτους" όπως τα Millenium που βγάζει το Thomann με 220 ευρώ και κάτι Granite ή Προκρούστης που βγαίνουν στην Ελλάδα.Ένα τόσο χάλια σετ θα σε ενοχλεί "ακουστικά" και παρόλο που θα παίζεις σωστά θα ακούγεται χάλια με αποτέλεσμα να αγανακτείς και να θες να τα πάρεις ή άλλα ή ακόμα χειρότερα να θες να τα παρατήσεις.Για αρχή καλά είναι τα made in Taiwan Ludwig(Ascent) και κάποιο Pearl Forum ή Export αν βρεις.Έχουν βάσεις και πιάτα αλλά όχι τόσο καλά.Θα κρατήσουν για τους πρώτους 6 μήνες σίγουρα.Τώρα αν θες να δώσεις παραπάνω δε θα στο συνιστούσα καθώς στην πορεία μπορεί να μη σου αρέσει το "άθλημα" και να έχεις δώσει τόσα χρήματα που δεν θα τα πάρεις πίσω από κανένα!τα 500-700 είναι κατάλληλα για αρχή.Μεταχειρισμένο πάρε όταν δεν βρεις κανένα καινούριο που να πληρεί τους όρους που έχεις θέσει διότι μπορεί να είναι σε άσχημη κατάσταση και για εμένα προσωπικά είναι ενοχλητκό να παίζεις με το σετ κάποιου άλλου.Μπορεί να διαφωνεί οποιοσδήποτε με αυτή μου την άποψη,αλλά τα τύμπανα  είναι σαν την γυναίκα σου.Δεν θα ήθελες να την έχει καβαλήσει άλλος  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κοιτάξεις τις αγγελίες θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα σετάκια.Σου παραθέτω κάποια που έχω ακούσει καλά λόγια.

http://smart.noiz.gr/details.php?id=121379 είναι ένα οκ σετάκι,δίνει μαζί πιατίνια Zildjian ZBT τα οποία έχω ακούσει και είναι πολύ καλά.

http://smart.noiz.gr/details.php?id=121371 βάλε και κάποια χρήματα για καλές μεμβράνες,για όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

επίσης http://smart.noiz.gr/details.php?id=110496

(Δεν έχω καμία σχέση με τους πωλητές)

Φυσικά όπως ειπώθηκε πρέπει να πας να δοκιμάσεις όσο πιο πολλά σετ μπορείς,ο καλύτερος οδηγός είναι το αυτί σου.

Αυτά από εμένα,καλές αγορές :)

Νιώσε την δύναμη του Black Dragon

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ παιδιά. Θα κοιτάξω λιγάκι τις αγγελίες και θα πάω και σε κάποιο μαγαζί να τα δω και να παίξω από κοντά.

 

Θα σας ξαναχρειαστώ πάντως!!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου μη τον μπερδευεις τον ανθρωπο.

 

Πιστεύω είναι τα κατάλληλα χρήματα για κάποιον αρχάριο καθώς με λιγότερα θα πάρεις τενεκέδες "καραμπινάτους" όπως τα Millenium που βγάζει το Thomann με 220 ευρώ και κάτι Granite ή Προκρούστης που βγαίνουν στην Ελλάδα.

 

Ένα τόσο χάλια σετ θα σε ενοχλεί "ακουστικά" και παρόλο που θα παίζεις σωστά θα ακούγεται χάλια με αποτέλεσμα να αγανακτείς και να θες να τα πάρεις ή άλλα ή ακόμα χειρότερα να θες να τα παρατήσεις.

 

Σωστα μιλας μεχρι εδω

 

Για αρχή καλά είναι τα made in Taiwan Ludwig(Ascent) και κάποιο Pearl Forum ή Export αν βρεις.Έχουν βάσεις και πιάτα αλλά όχι τόσο καλά.Θα κρατήσουν για τους πρώτους 6 μήνες σίγουρα.

 

Αλλα εδω μας τα χαλας. Δηλαδη ποσο καλυτερα ειναι τα made in Taiwan Ludwig(Ascent) και κάποιο Pearl Forum απο τα παραπανω κατσαρολικα που αναφερεις? Και γιατι ειναι καλα μονο για 6 μηνες? Δεν ειναι καλα . Ειναι χαλια. Απλα μετα απο 6 μήνες θα καταλαβεις τι μλκια αγορασες (φυσιολογικο) και θα εισαι για αλλα. Αρα σπαταλη του αρχικου ποσου.

 

Φιλε gpapava με τα φτηνιαρικα καινουργια σετ πακετου (ξυλα +βασεις + πιατα + μπαγκετες + 2 πιτα γυρο απολα) θα βλαστιμησεις την ωρα και τη στιγμη, ειδικα στο "hardware". βασεις της πλακας που σε κανουν να νιωθεις κουταλιανος με το ποσο ευκολα λυγιζουν, πεταλια που τριζουν, βιδες και πεταλουδες που κλαταρουν και δε σφιγγουν και αλλα τετοια ωραια....

 

Να μη πω για τα brass πιατα που δινονται πακετο με αυτα!!!!!!. Εκει ειναι που θες να τα κανεις δισκους σεβιρισματος

 

Μη πεταξεις τα λεφτα σου σε τετοια πραγματα. Τα ξυλα καυσοξυλα με καλα δερματα ψιλοσωζονται . Οι βασεις και τα brass starter cymbals δεν σωζονται με τιποτα.

 

Ψαξε για μεταχειρισμενα. Δωσε βάση στο hardware. Ποσο στιβαρο ειναι, ποσο ευκολα σφιγγουν οι βιδες, πεταλουδες κλπ. Αν δεις 2-3 σετ θα καταλαβεις αμεσως τα ψευτικα. Τσεκαρε ενα καλο σετ σε μαγαζι και δες τα σιδερικα του. Δες και ενα starter pack set μετα και θα καταλαβεις τι λεω.

Το ιδιο και με τα πιατα. Ειδικα στα πιατα σε μεταχειρισμενα βρισκεις διαμαντια σε πολυ χαμηλη τιμη. Δες δοκιμασε, παρε μαζι σου καποιον πιο εμπειρο (ενα δασκαλο ενα φιλο)

 

ΟΙ αγγελιες που σου προτειναν εχουν μια χαρα σετ. Ειδικα το vision ειναι ενα αξιοπρεπεστατο σετ με πολυ καλες βάσεις.

 

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα το πρώτο μου σετ ήταν Forum, το μόνο μή απαράδεκτο ήταν το hardware. Εκτός απο το σκαμπώ το οποίο ήταν τραγελαφικό όλα τα άλλα για τα λεφτά τους ψιλοκουτσοκάνανε δουλειά.

 

 

Να μη πω για τα brass πιατα που δινονται πακετο με αυτα!!!!!!. Εκει ειναι που θες να τα κανεις δισκους σεβιρισματος

 

Μη πεταξεις τα λεφτα σου σε τετοια πραγματα. Τα ξυλα καυσοξυλα με καλα δερματα ψιλοσωζονται . Οι βασεις και τα brass starter cymbals δεν σωζονται με τιποτα.

 

Σωστά μιλάει ο φίλος hwept.

 

Τώρα βέβαια αν θα ναι 6 μήνες ή 2 χρόνια ή ποτέ δεν το ξέρει κανείς, πάντως όταν αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να ναι ο ήχος απο τα τύμπανα θα ξενερώσεις.. Εκτός αν βέβαια είσαι καφρομεταλάς όπου θα τα μουφλάρεις εντελώς και δεν θα κάνουν καμία διαφορά τα ξύλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ειναι να κοιταξω για κατι ακριβοτερο τι θα προτεινατε? κατι που να μην το μετανιωσω πανω στον χρονο? κατι σε DW ισως η το παω μακρια?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου