Προς το περιεχόμενο

Clean Boost pedal


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στη παρεα.Θελω ενα boost pedal να το συνδεσω πριν το input του ενισχυτη μου( δεν εχει FX loop )  και να μου δωσει περισσοτερη ενταση στο crunch καναλι ωστε να βγαινω μπροστα στα solo.Μ ενδιαφερει η αυξηση της εντασης του σηματος.Θα ηθελα να μου πειτε πεταλια που εχετε ,ειχατε στη κατοχη σας.Ας βαλουμε και ενα οριο των 80Ε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Ακόμα και καθαρό boost να βάλεις στην είσοδο του ενισχυτή (στο crunch καναλι) θα τον υπεροδηγίσει και θα έχεις περισσότερη παραμόρφωση και λίγη απο την αναμενόμενη αύξηση έντασης. Θα σου αρέσει ο ήχος ακόμα περισσότερο όμως...  :D

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το super hard on της zvex είναι το καλύτερο boost πεταλι που έχω ακούσει. Είναι όμως εκτός του budget σου. Σε αυτά τα χρήματα θα σου έκανε μάλλον και το lpb της EHX, θα το βρεις εύκολα και στην Ελλάδα. Επίσης, μπορείς να δοκιμασίες και ένα καλό tube screamer για αυτή τη δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το super hard on της zvex είναι το καλύτερο boost πεταλι που έχω ακούσει. Είναι όμως εκτός του budget σου.

 

Όντως, απίστευτο πετάλι.

Εϊναι το μόνο από τον εξοπλισμό μου, που λυπήθηκα, όταν (αναγκαστικά  :( ) το πούλησα.

 

Από 'κει και πέρα, χωρίς να το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, έχω διαβάσει καλά σχόλια για το CUSTOM AUDIO ELECTRONICS BOOSTER MXR MC-401, το οποίο παίζει πολύ στις αγγελίες και είναι μέσα στις οικονομικές σου δυνατότητες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν εχεις τον ενισχυτη σου σε καποια crunch ρυθμιση οτι τυπου booster και να βαλεις δεν θα σου δωσει απλα αυξηση στην ενταση καθως εχεις ξεφυγει πλεον απο την "καθαρη" περιοχη.  Θα εχεις και πιο πολυ gain, θα παχυνει ισως λιγο παραπανω ο ηχος σου μιας και θα "σπρωχνεις" τον ενισχυτη περισσοτερο.

Πραγμα που οπως σου ειπανε ηδη μαλλον δε θα σε χαλασει καθολου. :)

 

Tωρα μπαινει το θεμα του "καθαρου" booster απο πλευρα συχνοτητων. Αν δεν σε πειραζει ιδιαιτερα το να αλλαξει λιγο ο ηχος σου εχεις πολλες επιλογες - το tubescreamer που αναφερθηκε ηδη ειναι κλασσικη λυση αλλα φερνει μαζι του και το συχνοτικο του προφιλ, ενα ισχυρο bump στα μεσαια. Δεν ειναι ακριβως "transparent". Καθαρα θεμα γουστου αν σου κανει η οχι.

 

Αν θες κατι που να επηρεασει το ηχοχρωμα σου οσο το δυνατον λιγοτερο θες κατι που να ειναι πολυ καθαρο και transparent απο τη φυση του, οπως το παραδειγμα του super hard on που σου ανεφερε ο ndnikola (που νομιζω ειναι πολυ transparent αλλα μπορει και να λεω πατατες, δεν το εχω παιξει).

Μια κλασσικη λυση ειναι το MXR MC-401, το boost της CAE. Καινουριο ειναι λιιιγο πανω απο το budget σου οποτε αξιζει ενα ψαξιμο.

 

 

Υ.Γ. Με προλαβαν για το CAE, το Micro Amp ειναι επισης πολυ ενδιαφερον πεταλι αλλα δε ξερω αν θα το χαρακτηριζες "καθαρο".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω ειναι το θεμα...Η υπεροδηγηση του σηματος ερχετε σε δευτερη μοιρα.Αυτο που ενδιαφερει σαν πρωτο ειναι να μπορω να βγαινω αρκετα πιο μπροστα σε ενταση δουλευοντας το crunch καναλι του ενισχυτη.Κανα δυο overdrive που δοκιμασα απλα μου υπεροδηγουσαν το σημα ωραια αλλα δεν ειχα την ενταση που ηθελα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω το ιδιο με τον ndnikola, και το πήρα για τον ίδιο λόγο με έσενα και εχω να πω ότι έχει κυριολεκτικά τόσο boost που ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής δεν χρησιμοποιείται.  Προσωπικά τώρα αν ήθελα ένα φθηνό πετάλι για αυτή τη δουλειά ίσως να εξέταζα τη λύση του micro amp. Νομίζω ότι για να σε βάλει λίγο πιο έξω στο mix δεν θα έχει πρόβλημα. Επίσης ισως το βρεις μεταχειρισμένο σε αρκετά καλή τιμή (γυρω στο 50αρικο).

 

 

Beauty is in the ear of the beholder.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε  kbasilis  το πεταλι ακουγεται πολυ καλο αλλα στο καθαρο καναλι.Ξερεις αν εχει την ιδια συμπεριφορα αυξησης εντασης και στο βρωμικο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου