Προς το περιεχόμενο

Πολυκαναλη ηχογραφηση live


Adamo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!Θελω καμια γνωμη-προταση εμπειροτερων πανω στο θεμα.Ειμαστε σχημα 1 ακουστικη 1 ηλεκτρικα 2 φωνες και μπαινουμε σε κονσολα και απο εκει ΡΑ κλπ κλπ.

Κανουμε καποιες ηχογραφησεις χρησιμοποιωντας ενα boss br600.Πως γινεται να παρουμε 4 tracks ωστε μετα να φτιαξουμε οποια ανομοιομορφια υπαρχει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Σε περίπτωση που θες να γράψεις μιά κι έξω, ζωντανά πάνω από δύο κανάλια με τη μία, το BR-600 μπορεί να αναπαράγει έως και οκτώ κανάλια συνολικά (από μία παλέτα των 64) αλλά δεν μπορεί να γράψει πάνω από δύο κανάλια ταυτόχρονα κάθε φορά. Αλλωστε έχει μόνο δύο εισόδους.

 

Σε περίπτωση που θες να γράψεις πάνω από δύο κανάλια, θα πρέπει να γράψεις τα πρώτα δύο κανάλια, μετά ακούγοντας τα πρώτα δύο γράφεις το επόμενο ή τα επόμενα δύο κ.ο.κ., μέχρι να συμπληρώσεις αυτό που θες με μέγιστο τα οκτώ κανάλια αναπαραγωγής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θελω αυτο που παιζουμε εκεινη την στιγμη,οταν λεω live εννοω προγραμμα σε μαγαζι κανονικα,να παιρνει σε 4 τρακ το καθε οργανο και να χω 4καναλο ουσιαστικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Όπως σου είπα και πιό πάνω, το BR-600 μπορεί να γράψει ταυτόχρονα μόνο έως δύο κανάλια.

Για παραπάνω κανάλια ταυτόχρονης εγγραφής, πας στο αμέσως μεγαλύτερο κ.ο.κ., ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για παράδειγμα το BR-800 κλπ., όπου σου παρέχει 4 κανάλια ταυτόχρονης εγγραφής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γινεται να στειλετε τις εξοδους της κονσολας στην οποια μπαινετε ολοι για να βγειτε απο τα ηχεια στο BR-600 και να ηχογραφησετε σαν 1 ή 2 track ολους μαζι??? Δηλαδη να στειλετε απο μια εξοδο της κονσολας στο br 600 για να ηχογραφηθει αυτο που βγαινει απο τα ηχεια. Το θεμα ειναι μετα οτι δεν μπορειτε να επεξεργαστειτε το καθε τι ξεχωριστα ομως...

Δεν ξερω παιδια ιδεες πεταω δεν ειμαι και πολυ εμπειρος επι του θεματος...

My spirit sighs in peace - Opeth

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γινεται να στειλετε τις εξοδους της κονσολας στην οποια μπαινετε ολοι για να βγειτε απο τα ηχεια στο BR-600 και να ηχογραφησετε σαν 1 ή 2 track ολους μαζι?  

Ναι, γίνεται να πάρεις ένα στερεοφωνικό track από την κονσόλα αλλά

Το θεμα ειναι μετα οτι δεν μπορειτε να επεξεργαστειτε το καθε τι ξεχωριστα

 

Όπως είπε κι ο Μανώλης, για ταυτόχρονη πολυκάναλη εγγραφή χρειάζεται ένα recorder που να ...γράφει ταυτόχρονα πολλά κανάλια.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου