Προς το περιεχόμενο

Boss rc-3 θορυβος


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα rc-3 στο τελος των πεταλιων μου (5 πεταλακια true bypass ολα) και βγαζει παρα πολυ θορυβο (ή τελος παντων ενοχλητικο για τα αυτια μου θορυβο) ακομα και απενεργοποιημενο. Οταν το βγαζω απο την αλυσιδα ο θορυβος αυτος δεν υπαρχει αρα πρεπει να ειναι το rc-3 το προβλημα. εχει κανεις την ιδια εμπειρια η αντιστοιχο προβλημα? Εχει μηπως να κανει με το οτι το boss ειναι buffered?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δε γνωριζω για το rc3, αλλα το rc2 που εχω ειναι αρκετα ιδιοτροπο με την τροφοδοσια του. Με πολλα τροφοδοτικα βγαζει θορυβο, και ακομα και με καποια που δε βγαζει θορυβο, αυτο γινεται μονο οταν τροφοδοτειται μονο του. Αν απο το ιδιο τροφοδοτικο παιρνουν κι αλλα πεταλια ρευμα, βγαζει παλι θορυβο σε πολλες περιπτωσεις. Εγω λοιπον προτιμω ειτε μπαταρια ειτε ξεχωριστο τροφοδοτικο.

Αρβύλες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει μηπως να κανει με το οτι το boss ειναι buffered?

 

Σιγουρα ΟΧΙ.

 

Δεν μας δινεις ομως καμμια σοβαρη πληροφορια,κυριως δεν μας λες ΑΚΡΙΒΩΣ πως τροφοδοτεις τα πεταλια σου,βοηθα μας λοιπον για να σε βοηθησουμε. ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα Ανδρεα. Ευχαριστως θα σου το λυσω το προβλημα μια για παντα,διοτι ειναι φοβερο αυτο το πεταλι και ειναι κριμα να μην το χρησιμοποιεις. Το εχω και εγω και ταλαιπωρηθηκα λιγο μεχρι να βρω ακρη με τον θορυβο.

Κατ' αρχην πρεπει να το δοκιμασουμε με μια καινουρια μπαταρια,ωστε να σιγουρευτουμε οτι δεν εχουμε προβλημα με την τροφοδοσια.

Δευτερον, βαλτο πρωτο μετα το χορδιστηρι(εαν εχεις χορδιστηρι στην αρχη της πεταλιερας σου) και πριν απο οποιοδηποτε αλλο πεταλι.

Τριτον, δοκιμασε το και στις δυο εξοδους που εχει ( G.amp out, Line out), αλλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ συνδεσε το μονο με τον ενισχυτη σου. Μην το συνδεεις οπως το δειχνει το manual ταυτοχρονα και στον ενισχυτη σου και σε καποια κονσολα. Μην χρησιμοποιεις δηλαδη και τις δυο εξοδους ταυτοχρονα διοτι θα κανει θορυβο(εκτος και αν καποιος ηλεκτρονικος σου εχει τοποθετησει και στην κονσολα σου και στον ενισχυτη σου και σε καποιο αλλο rack processor που χρησιμοποιεις ground/lift διακοπτη.Τοτε παιζεις με τα διακοπτακια και σε καποια θεση απο ολα αυτα, ο θορυβος εξαφανιζεται.

Μονο οταν θελεις να κανει εγγραφη, τοτε συνδεσε το κατευθειαν στην κονσολα σου η στην καρτα ηχου,κτλ. μονο με την LINE OUT εξοδο.

Για προβα η live, μονο η μια απο τις δυο εξοδους. Αλλιως κανει θορυβο. Καλα τα λεει το manual, αλλα στην πραξη ειναι αλλιως.

Εαν ο θορυβος ητανε απο το ρευμα, τοτε σου προτεινω αυτα τα δυο προιοντα που θα σε κανουνε να ξεχασεις τα πολλα καλωδια και τους θορυβους στα πεταλια.

 

http://www.thomann.de/gr/voodoo_labpedal_power_2_plus.htm

 

και ενα ακομη καλυτερο:

 

http://www.thomann.de/gr/mxr_mc403_power_system.htm

 

Τα Boss ειναι τα πιο αξιοπιστα πεταλια και εχουνε τον καλυτερο buffer που δεν υπηρεαζει καθολου το σημα.

Απλα εαν εχεις μακρια καλωδια παρε αυτο:

 

http://www.thomann.de/gr/mxr_mc401.htm

 

και βαλτο στη αρχη της πεταλιερας σου, ακομη και πριν απο το χορδιστηρι.Δεν θα πιστευεις στα αυτια σου.Θα νιωσεις οτι εχεις καρφωμενο το βυσμα της κιθαρας σου στον ενισχυτη χωρις την παρεμβολη της πεταλιερας.

Και να θυμασαι πως τα καλης ποιοτητας καλωδια παιζουνε καθοριστικο ρολο στο σημα.

Ειμαι στη διαθεση σου για οτιδηποτε αλλο χρειαστεις.

 

Κανε τη δοκιμη και μετα γραψε τι εγινε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις! Το τροφοδοτω με daisy chain μαζι με αλλα 4 πεταλακια. του εβαλα μια μπαταρια και το θεμα λυθηκε! Οποτε φανταζομαι πως αν δεν θελω να χαλαω ολη την ωρα μπαταριες θα πρεπει να αγορασω ειναι κατι τυπου voodoo lab pedal power 2 ειτε να παρω ενα ξεχωριστο 9βολτο για το boss

Εχει διαφορα στο θορυβο αν ενα "πολυτροφοδοτικο" εχει isolated outputs?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει διαφορα στο θορυβο αν ενα "πολυτροφοδοτικο" εχει isolated outputs?

Τεράστια! Αν έχεις σκοπό να πάρεις κάτι τέτοιο, να έχει οπωσδήποτε isolated outputs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίρνεις ένα Boss μόνο για το συγκεκριμένο και τελειώνει η υπόθεση.

 

Η καλυτερη λυση δεδομενων των συνθηκων. Αν και θα επρεπε η Boss να εχει ηδη αντιμετωπισει το προβλημα στο RC3 αφου ηταν γνωστο ( ; ) ηδη απο το RC2. Γιατι να πρεπει να κουβαλας ενα εξτρα τροφοδοτικο μονο για αυτο το πεταλι;

Αρβύλες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

εγω παντως με ενα one spot (που ειναι πολυ φτηνο) για το rc3 δεν ειχα ποτε προβλημα. αλλα συνηθως το ειχα μονο του στο one spot και τα υπολοιπα με αλλη τροφοδοσια. επισης με voodoo labs τροφοδοτικο επαιζε μια χαρα (ακριβη λυση ομως και ισως δεν σου χρειαζεται)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου