Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτα ήχου για απλή ηχογράφηση


Betty The Raccoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να μου προτίνετε ασχέτως τιμής μια κάρτα ήχου ίσα ίσα να ηγογραφώ στο pc μου ιδέες.Δεν με ενδιαφέρει ποιόητα και τα συναφή τόσο όσο το να γράφω χωρίς καθυστέρηση.Ουτε πολλά κανάλια και φρουφρου μία είσοδο μικρό καρφάκι μικροφώνου.

 

Thanks

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλες γράφουν χωρίς καθυστέρηση.. audio. Μα όλες. Χωρίς τίποτα ιδιαίτερο και μικρό καρφάκι, αν έχεις στη μητρική σου κάρτα κάνει. Αν δεν έχεις, πάρε μια soundblaster. Όλες οι soundblaster από το 1999 και μετά έχουν ένα mono μικρό καρφάκι για να γράφουν στα 44khz/16bit.

Αν βρώ μια soundblaster live που έχω καταχωνιασμένη στην αποθήκη στην στέλνω δώρο. Αρκεί να έχεις pci θύρα και windows. Έχει και μικρό καρφάκι μικροφώνου και μικρό stereo καρφάκι line in.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλες γράφουν χωρίς καθυστέρηση.. audio. Μα όλες. Χωρίς τίποτα ιδιαίτερο και μικρό καρφάκι' date=' αν έχεις στη μητρική σου κάρτα κάνει. Αν δεν έχεις, πάρε μια soundblaster. Όλες οι soundblaster από το 1999 και μετά έχουν ένα mono μικρό καρφάκι για να γράφουν στα 44khz/16bit.

Αν βρώ μια soundblaster live που έχω καταχωνιασμένη στην αποθήκη στην στέλνω δώρο. Αρκεί να έχεις pci θύρα και windows. Έχει και μικρό καρφάκι μικροφώνου και μικρό stereo καρφάκι line in.[/quote']

 

 

Εγώ μια Soundblaster Audigy SE που δοκίμασα πάντως είχε καθυστέρηση.Δεν ξέρω αν είναι και θέμα ρυθμίσεων.Ούτε στο Sonar 4 μπορούσα να γράψω ούτε στο Cubase SX. H Soundblaster live που είχα πριν(η οποία δυστυχώς ήταν δανεικιά και μου τη ζητήσαν πίσω)έκανε μια χαρά δουλειά και ας ήταν παλιά σχετικά

 

Όσο για της μητρικής...ας μην το συζητάμε καλύτερα :roll: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ηχογραφούσα στέρεο σήμα και μονοφωνικό, σε ότι κάρτες σου ανέφερα και στην κάρτα της μητρικής του λάπτοπ. Έτσι κατάλαβα το "ίσα ίσα να ηχογραφώ τις ιδέες μου". Και δεν χρησιμοποιούσα sonar και cubase εννοείται, γιατί έχουν απαιτήσεις στις κάρτες. Αν εννοείς να ανοίγεις plug-in στο dow σου, η ελάχιστη κάρτα που θα πάρεις δεν θα έχει μικρό καρφάκι και πρέπει να υποστηρίζει asio driver.

Αν όμως θές απλά να ηχογραφείς όπως έιπες στο αρχικό σου πόστ, μπορείς να το κάνεις με ενα απλό πρόγραμμα ηχογράφησης, cool edit pro2 (έχει πολλές δυνατότες) και να γράφεις μια χαρά και χωρίς καθυστέρηση. Οτιδήποτε εφέ θα το περνάς μετά την ηχογράφηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις καθυστέρηση έτσι και θα δουλεύεις με direct audio.

Με αυτό τον τρόπο θα έχεις λίγο παραπάνω θόρυβο και δεν θα έχεις τους ακριβούς converters που έχουν οι πιό ακριβές κάρτες.

Καθυστέρηση στην ηχογράφηση χωρίς plugins, softsynths και ταυτόχρονο monitoring από το pc, δεν υπάρχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την Live τότε πως έγραφα χωρίς πρόβλημα.Βασικά αλλάζει λίγο τώρα.Το Sonar με βόλεψε στα midi και στο να γράφω πολλά κανάλια με κιθάρες για διάφορους συνδυασμούς.

 

Όταν λες απαίτηση;Ακόμη και στην απλή ηχογράφηση;

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου