Προς το περιεχόμενο

Θεματάκι με κάρτα ήχου alesis io2


gadget

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα εχθές αργά (8 παρα 5, τον πρόλαβα στην πόρτα τον άνθρωπο) την πρώτη μου "σοβαρή" κάρτα ήχου(Yaay) μπάς και μπώ στον κόσμο του home recording!

 

Πείτε μου μεγειά!  8)

 

Ευχαριστώ!

 

Η κάρτα ήχου είναι η alesis io2 24βιτ express.Δεν πήρα μόνιτορ δεν είχε αυτά που θέλω. Για την ώρα (και γενικά θα την χρησιμοποιώ αρκετά) με ακουστικά.  Ανοίγω το κουτί της, κοτσάρω το usb τσούπ στο pc, βάνω τα ακουστικά στο headphones, τερματίζω όλα τα knobs που εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω τι κάνουν. Και μετά απο λίγο.... θόρυβος...

 

Όχι θόρυβος ακριβώς. Ένας high-pitched  ήχος που άλλαζε "μορφή" όταν πείραζα τα switches. Τα knobs δεν τον επηρέαζαν καθόλου.

 

Ενδιαφέρον είχε. Μου θύμισε αυτό: hχχp://www.youtube.com/watch?v=I-KmfcsJw68

 

Anyway. Λέω ρυθμίσεις θα είναι βγάνω τα ακουστικά γιατί ο θόρυβος είχε αρχίσει να ενοχλεί το σκύλο μου κάνω τις quick start ρυθμίσεις. Plug in το μπάσο, και όλα τέλεια ροκάρω κανά 2ώρο!! Το μόνο αρνητικό το guitar rig demo κλείνει κάθε μισή ώρα.

 

2 τα ξημερώματα, δουλεία αύριο, παω να την πέσω. Κλείνω το pc και 1-2 λεπτά ΑΦΟΥ είχε κλέισει αρχίζει αρχίζει ξανά ο θόρυβος!! Παίζω με τα switches λίγο ακόμα γιατι έχει πλάκα και μετά βγάζω τα ακουστικά για να κοιμηθώ!

 

Τις πταίει?

 

Info: OS:Windows 7, drivers: windows, pc: γαμάτο!, κόντα υπάρχουν τηλέφωνο ασύρματο, ποντική πληκτρολόγιο ασύρματο, router ασύρματο, εκτυπωτής ενσύρματος και ένα καναρίνι(αυτό νομίζω φτάει).

 

Thanks in advance!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Είναι το καράτε τα καράτα! (έκανα λάθος στον τόνο sorry)

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Karate όπως βλέπουμε και εδώ είναι 8 "στύλ" καρατε ΑΡΑ

όοοοολα μαζί τα ΚΑΡΑΤΑ!

 

Όλα στο πιάτο να τα περιμένουμε πια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hellooo! Anybody here!

 

:)

 

Και σήμερα ο θόρυβος όσο το πιτσι ήταν κλειστό... Ανοίγω το πιτσί. Αλλάξω usb μπας και είναι αυτό φοτώνει τα drives. Και μετά..... βιιιιιιιιιιιιιιιινγκ.

 

Ρε φούστη λέω. Πάω στο control panel να την ορίσω ώσαν default. Πάφ! Κανένας θόρυβος!!! (Πριν καν την κάνω προκαθορισμένη). Την βάνω default και τίποτα όλα καλά όλα ανθηρά!!  ???

 

Μήπως είναι πολύ ζωήρη και την πειράζει η αχρηστία??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τη βοήθεια μέχρι τώρα παιδιά :P :P :P

 

Κατι ακόμα που παρατήρησα. Αρχίζει το βιιιινγκ μετα απο περίπου μισό λεπτό αδράνειας τις κάρτας. Πχ έχω ανοικτό το spotify και ακούω μουσική. με το που το κλείνω μετα απο λίγο βιιινγκ ξανα..

 

Το δοκίμασα και σε macboo ένος φίλου μακριά απο τις διάφορες συσκευές εδώ στο γραφείο. Και εκεί δεν παρατηρήσαμε κάτι ούτε με ανοιχτό mac ούτε με κλειστό!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ το χαβά μου!

 

Εχθές το πρωί παρατήρησα το εξής. Εϊχα ξεχάσει τα ακουστικά συνδεδεμένα στην κάρτα όταν είχα κλείσει αλλα δεν είχα θόρυβο....

 

Βέβαια όλα έγιναν φυσιολογικά όταν πία άνοιξα το πιτσι και κλασσικά μετα απο λίγο θόρυβός, που σταματά αυτόματα όταν κάτι χρειαστεί την κάρτα (media player, guitar rig, tomb raider :P ).

 

Αυτά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

γκουχού..γκουχού... τεστ, ενα δύο, αχέμ... ;D

 

Λοιπόν φίλε μου το πρόβλημα σου δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε όλοι αλλά απο την πολύ καλή σου τοποθέτηση διακρίνω μια λεπτομέρεια σημαντική.

Δεν εγκατέστησες αλλά ούτε νομίζω πως υπάρχει απο την Alesis ειδικός driver.

Πράγμα που με κάνει να πιστέψω πως υπάρχει conflict με την default και ο generic οδηγός των Windows δεν τα πάει καλά.

 

Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο να κυκλοφορεί κάρτα ήχου (να μου πεις είναι φτηνή...) χωρίς οδηγούς. Αν την αγόρασες πρόσφατα, μετέφερε το πρόβλημα στον καταστηματάρχη που σου την πούλησε. Εναλλακτικά δοκίμασε (και το λέω με βαριά καρδιά) να εγκαταστήσεις τους ASIO4ALL, που κι αυτοί generic είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

 

Υ.Γ. Μολις είδα πως η εταιρεία προτείνει εναλλακτικά τους ASIO4ALL! Μα τι ξεπέτω...

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου