Προς το περιεχόμενο

Νέο Yamaha Tyros-5


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εντυπωσιακό όργανο. Τωρα για τα λεφτα, προφανώς απευθύνεται σε εναν επαγγελματία που θα κάνει και αποσβεση με αυτο το όργανο, θα ήταν υπερβολή να το έχεις για να παίζεις το μπεσαμε μουτσο στο σπιτι, μονος.

 

 

Βεβαια, αισθητικά δε μπορώ  να χωνέψω ακόμα την ιδέα των arrangers.

Καταλαβαίνω ότι είναι πρακτικα, καταλαβαίνω ότι είναι διασκεδαστικά για τον παίχτη, αλλα δε μπορώ να παρω στα σοβαρά με τίποτα ένα σχημα με arranger-μπουζουκι-φωνή.

 

Αλλη συζήτηση βεβαια αυτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μια ακόμα φορά, θεωρώ ότι η Yamaha πάτησε γκάζι. Όσο κι αν σε Ελλάδα, Τουρκία, Μέση Ανατολή κλπ, πουλάνε πολύ τα Korg, λόγω των άθλιων σκυλοήχων, στις υπόλοιπες κατηγορίες ήχων καθώς και στις λειτουργίες arranger και τη γενική εργονομία, η Yamaha είναι πολύ μπροστά.

Μόνο να σταματήσουν αυτό το ανέκδοτο με τις non-touch οθόνες, με τα 95464223 κουμπάκια δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω της οθόνης και να βάλει μια ωραία τεράστια οθόνη αφής (και capacitive touch, όχι resistive, για να κάνει τη διαφορά), και θα αφήσει τον ανταγωνισμό ακόμα πιο πίσω.

 

Όσο για το κοινό στο οποίο απευθύνεται, ας μη σκεφτόμαστε μόνο με όρους ψωροκώσταινας, αν και το σχήμα arranger-μπουζούκι-φωνή έχει πέραση, λόγω των λίγων χρημάτων που χρειάζεται να σκάσει ο μαγαζάτορας σε σχέση με ολόκληρη ορχήστρα. Δε μιλάω για μεγάλες πίστες, όπου ακόμα παίζονται καλά χρήματα και βάζουν ακόμα ολόκληρες ορχήστρες, αλλά σε μικρομεσαία μαγαζιά, όπου υπάρχει περιθώριο για 2-3 άτομα το πολύ. Εκεί ή θα το πας ρεμπέτικο/λιτό style (κιθάρα-μπουζούκι-φωνή), ή η κιθάρα παίρνει δρόμο και στη θέση της μπαίνει ο γιαπωνέζος.

 

Μην ξεχνάμε όμως ότι το concept arranger έχει πέραση και σε άλλες χώρες, π.χ. Ιταλία, Γερμανία, ακόμα και σε μαγαζιά μεταναστών σε Αμερική, Αυστραλία κλπ, όπου θέλουν ζωντανή μουσική, όχι αναγκαστικά με ολόκληρη ορχήστρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το απολυτο εργαλειο για μουσικο μεζεδοπωλειο.... ;D...ενα μπουζουκιστα να βρεις  και μια τραγουδιαρα με ...προσοντα και το εχεις αποσβεσει σε 2 Σ/Κ.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το απολυτο εργαλειο για μουσικο μεζεδοπωλειο.... ;D...ενα μπουζουκιστα να βρεις   και μια τραγουδιαρα με ...προσοντα και το εχεις αποσβεσει σε 2 Σ/Κ.... ;D

Ξέρω ένα φίλω (*πάει σύμφωνα με το "φίλως" ;D ) που παίζει και τραγουδάει. Άρα ούτε μπουζουκίστα ούτε τραγουδιάρα θέλει. Αυτός το αποσβαίνει σε μισό ΣΚ. ;D 8)

 

 

Ότι πρέπει για κρουαζιερόπλοιο.

Το απόλυτο εργαλείο.

Ακριβώς έτσι όμως. ;)

 

 

Φοβερή ποιότητα, και απιστευτα gay ταυτοχρονα ;D

Γιατί ρε μάστορα είναι γκέης το πλήχτρο, επειδής δεν είναι "μούγκης"; ;D ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου