Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετικά με αμερικάνικο και ευρωπαικό μετ&#9


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Έχω μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση, ειδικά προς τους γνώστες ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικης! Λοιπόν, μόλις αγόρασα από Αμερική μια προενίσχυση Presonus Studio Channel η οποία ήρθε κανονικά με τον αμερικάνικο μετασχηματιστή της (INPUT 120 VAC 60Hz 23 W, OUTPUT 16 VAC 1000mA). Αγόρασα σαν καλό παιδί έναν μετατροπέα απο αμερικάνικο σε ευρωπαικό ρεύμα (!) (INPUT 220/240 AC 50W, OUTPUT 110/120V AC 50/60 Hz), την έβαλα γεμάτος χαμόγελο να ηχογραφήσω τη φωνή μου για τέστ κ ήταν γεμάτη στο θόρυβο ρεύματος! Παράλληλα τυχαίνει να έχω μια προενίσχυση επίσης Presonus tubePre με τον ευρωπαικό της μετασχηματιστή (INPUT 230V 50Hz, OUTPUT 16V -1000mA 16VA) και τον δοκίμασα στην αμερικάνικη προενίσχυση κ ήταν όλα οκ !Ούτε θόρυβος ρεύματος, ούτε κάτι παράξενο! Επιπροσθέτως δοκίμασα τον αμερικάνικο μετασχηματιστή στην παλιά μου ευρωπαικη προενίσχυση και δούλευε μια χαρούλα χωρίς θόρυβο!Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει?Καμία υποψία? Ghost in the machine? Αν συνεχίσω να τα δουλεύω με ανάποδους μετασχηματιστές (ίδιου output όπως προανέφερα) έχω πιθανότητα να κάψω κάτι απο τα δύο? Χίλια ευχαριστω εκ των προταίρων!!!

 

ΥΓ είναι λαμπάτες και οι δύο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό σκέφτηκα να κάνω και εγώ από τη στιγμή που λειτουργεί έτσι, απλά δεν έχω ιδέα για το αν θα δημιουργήσω δυσλειτουργία κ μελλοντική βλάβη στο αμερικάνικο μηχανάκι! Η λογική μου μου λέει πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά έψαχνα υποστηρικτές πάνω σε αυτό και βρήκα έναν! Ευχαριστώ για την απάντηση! Απλά με προβληματίζει ακαδημαϊκά και το γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η αληθεια ειναι οτι επρεπε να δουλεψει και ετσι οπως το εκανες...μηπως το τροφοδοτικο του (110V) εχει καποιο προβλημα?

Παντως να ξερεις πως οταν το τροφοδοτικο ειναι εξωτερικο/αφαιρουμενο μπορεις καλλιστα να βαλεις αλλο χωρις προβλημα...

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι πως αν είχε κάποιο πρόβλημα το αμερικάνικο τροφοδοτικό θα δημιουργούσε θέματα κ στο ευρωπαικό προενισχυτάκι! Αλλά δεν...! Anyway. Μάλλον το ghost in the machine ξέρει καλύτερα! Και πάλι ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου