Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση SSD σε iMac late 2013


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ,

  Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάποιο κατάστημα για εγκατάσταση σκληρού δίσκου ssd σε iMac late 2013 (Προσοχή,αναφέρομαι στο λεπτό το imac χωρίς το cd driver , αλλά σε αυτό που η οθόνη είναι κολλημένη με κόλλα. Επικοινώνησα αρχικά με istorm η οποία μου είπε ότι δεν είναι εφικτό (πράγμα που δεν ισχύει) , με το "milaraki" που μου είπε ότι δεν μπορεί να το αναλάβει λόγω ρίσκου και τέλος με την irepair που μου είπε 150 ευρώ τα περαστικά και με μια δόση επιφύλαξης. Αν γνωρίζετε κάποιον ή κάποιο κατάστημα που αναλαμβάνει τέτοιου είδος αναβάθμιση για το συγκεκριμένο μοντέλο πραγματικά θα σας ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρώτα στην isystem (πρώην systemgraph). Είναι εξουσιοδοτημένοι apple service providers.

 

Για αυτή την εργασία χρέωναν αν θυμάμαι 100 ή λίγο παραπάνω για το δικό μου iMac (μιδ 2011).

 

Πάντως γενικά ξέρουν τι κάνουν.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αν και fan της Apple γενικά (κάτοχος macbook που δεν το αλλάζω για κανένα άλλο laptop) το θεωρώ κατι παραπάνω απο τρισάθλιο να μην έχουν βάλει ακομα ssd στην φθηνή σειρά των imac ενω στα macbook να εχουν βαλει κανονικά.

 

Υπάρχουν αρκετά video στο youtube που δείχνουν πως να το κάνεις όπως και διάφορα άρθρα. Αμα πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις άνετα μόνος σου. Ρισκο υπάρχει αλλα αμα γνωριζεις καποια πραγματα δεν χρειαζεται να το πας σε καποιο μαγαζι.

 

Εαν παλι δεν γνωρίζεις και πολλά, στη θέση σου δεν θα έβαζα χέρι. Εαν εισαι απο Θεσσαλονίκη στείλε μου ενα PM να σε βοηθήσω με το να σε συστήσω σε ενα φίλο μου τεχνικό που έχει μαγαζί και ειναι expert στα mac.

 

 

Παντος να το ψάξεις μην το αφήσεις. Με το που εβαλα ssd στο macbook pro mid 2009 μου, το μηχανημα εγινε πραγματικά "άλλο". Κοντράρει άνετα macbook pro 2013-14 με i5 και κανονικό HDD δίσκο.

 

 

Ελπίζω να βοήθησα!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου