Προς το περιεχόμενο

R.I.P. Παντελή Παντελίδη


ex-mauromouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο ολα αυτα, θα περιμενε κανεις να ειμαι  νεκρος.

 

Μα είσαι, απλά δεν σε έχουν ενημερώσει, έτσι εξηγείτε εξάλλου και το τι μουσικές ακούς, τι μονδέλο όργανο έπαιζες όσο ζούσες κλπ  ;D ;D ;D

 

Τι στο καλό έχει free wifi  στο νεκροταφείο Χαλκίδος? ή μήπως οι γάτες έχουν κανά απλικέισον και μας τρολλάρουν, παριστάνωντας πως είναι ο σχωρεμένος Γουοτερφόλιος ? 

  Προτείνω εις ανάμνηση του αξιαγάπητου και λατρευτού μας φίλου να ανοιχθεί μια σελίδα-όπως θα λέγατε κι εσείς- ΡΙΠ

 

 

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 208
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καταρράκτη sorry που στο λέω αλλά είσαι κι εσύ ένας κλασικός Έλληνας από αυτούς που "ξέρουν καλύτερα" και υποστηρίζουν ότι "ντάξει μωρε τι να μου κάνει εμένα ένα μπουκάλι σκοτς, δεν καταλαβαίνω τίποτα".

 

Σαν τον Παντελίδη που ΗΤΑΝ εγκληματίας που πήγε να οδηγήσει με τόσο πιώμα. Ευτυχώς δεν άφησε άλλους νεκρούς πίσω του εκτός από τον εαυτό του. Μακάρι και όλοι οι άλλοι κάφροι εγκληματίες σαν αυτόν να πάνε μόνοι τους εκεί που είναι να πάνε και να μην τραβάνε και αθώους μαζί τους.

 

 

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αλκοόλ εκτός φυσικά από τα κλασικά συμπτώματα της εμφανούς μέθης που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε βιώσει ή/και γίνει μάρτυρες, προκαλεί και άλλες διαταραχές, τις οποίες δεν μπορούμε να τις διακρίνουμε τη στιγμή εκείνη. Χαρακτηριστικά προκαλεί αναστολή των αναστολών μας (π.χ. θα την πέσουμε πιο εύκολα σε μια γυναίκα, θα είμαστε πιο επιθετικοί, θα κάνουμε κάτι ριψοκίνδυνο για εμάς που δεν θα το κάναμε εάν ήμασταν νηφάλιοι όπως να τρέχουμε με 150 χλμ/ώρα ή να περνάμε με κόκκινο σηματοδότη), καθώς επίσης και επιβράδυνση των αντανακλαστικών μας (αν π.χ. θεωρούμε ότι ένας νηφάλιος οδηγός αντιδρά σε 1 δευτερόλεπτο όταν δει να ανάβουν τα φανάρια απ' τα φρένα στο μπροστινό του αυτοκίνητο, ο ίδιος οδηγός με ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του θα χρειάζεται 2, 3, 4 κοκ δευτερόλεπτα να αντιδράσει την ίδια περίπτωση).

 

Το επιτρεπτό όριο αλκοόλ στο αίμα για να πιάσεις τιμόνι είναι ΜΗΔΕΝ. Και είναι μηδέν γιατί μόνο τότε εξασφαλίζεις την απουσία μεταβλητότητας της αντίδρασης στο αλκοόλ του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Σιγά μην πρέπει να βάλουμε και εξατομικευμένα όρια ανάλογα με το πόσο πίνει ο καθένας. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό έχει πρόβλημα αντίληψης της έννοιας του ατομικού ρόλου του καθενός μας στη συλλογική ευθύνη. Και ναι, όποιος οδηγάει έχοντας πιει έστω και ένα ποτηράκι είναι εγκληματίας (τουλάχιστον εν δυνάμει).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να... Ορίστε...

 

Και μετα σου λέει τα πράγματα ειναι απλα...

 

 

Κοιτάξετε, ειναι όντως απλα τα πράγματα:

 

1. Οτιδήποτε έναν άνθρωπο τον κανει να του αποσπάται  η προσοχή κατα την οδήγηση ειναι λάθος. Ειτε ειναι αυτο το κινητό του, το SMS, το να γυρίσει ο γονιός να κοιτάξει πίσω το παιδια του (υπάρχει σχετικό υλικό και βίντεο στο Ίντερνετ, και με λύπη μου λεω οτι το εχω κανει, και με βρίζει η γυναίκα μου αν με ξαναδεί...), ή παρανιμα τοποθετημένες ταμπέλες κατα μήκος Εθν Οδών που επισύρουν και πρόστιμα στις εταιρίες.

 

2. Η οδήγηση με κατανάλωση αλκοόλ ειναι ΛΑΘΟΣ,  όσο και αν παμε να αγιοποιησουμε, το "έλα ρε, ενα ποτηράκι ειναι"  ή "το αντέχω"

 

3. Τα όρια υπαρχουν και καλά υπαρχουν για να υπάρχει ενα σημείο αναφοράς. Αν με ρωτήσετε, μονο η μυρωδιά στην ανάσα θα πρεπει να επισύρει πρόστιμο. (Και πριν τρέξτε να με κατακρίνετε, μην πάτε μονο μεχρι το διπλανό σας νεκροταφείο, αλλα πηγαίνετε και στο ΚΑΤ την ώρα που φέρνουν απο τροχαίο κάποιον...)

 

4. Πιστέψτε με, αν μπορουσε καποιος να ρωτήσει τωρα το ίδιο το επώνυμο παλικαρι (αν και υπαρχουν πολλά τέτοια δυστυχώς) ειμαι σίγουρος πως μονος του θα έλεγε "τι χαζός που ήμουν και έχασα τη ζωή μου...)

 

5. Δυστυχώς ολοι, και οταν λεω ολοι εννοώ όοοοοοοοολοι, εχουμε φύγει απο μπαρ, μεζεδοπωλείο ή γιορτή έχοντας πιει έστω και "λιγο"

 

6. Ο παλιός κανόνας ισχύει και λέει "Θα πάω βόλτα και θα περάσω καλά, ξέροντας οτι θα πιω;  Έστω και λιγο; Τοτε ξεκαθαρίζω οτι δεν οδηγώ!"

 

 

Απο κει και μετα, ολα τα αλλα ειναι απλή αμπελοφιλοσοφια....

 

 

 

 

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εύχομαι και σημερα ολοι οι άνθρωποι του κόσμου, αν βγουν και διασκεδάσουν Παρασκευή που ειναι, να γυρίσουν σπίτια τους σώοι...

 

 

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω με τον Waterfall όσον αφορά το ότι η ένδειξη του αλκοτέστ δεν είναι απόλυτα αντικειμενικό κριτήριο. Δεν είναι τυχαίο ότι στις ΗΠΑ κάνουν πλήρη έλεγχο ευστάθειας, ισορροπίας κλπ. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι το αλκοτέστ πιάνει μόνο αλκοόλ στο αίμα. Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα, μπορείς να καπνίσεις μια χασισοφυτεία και μετά να βγεις να οδηγήσεις κανονικότατα χωρίς να κινδυνεύεις να σε πιάσει κανείς.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτάξετε, ειναι όντως απλα τα πράγματα:

 

1. Οτιδήποτε έναν άνθρωπο τον κανει να του αποσπάται  η προσοχή κατα την οδήγηση ειναι λάθος. Ειτε ειναι αυτο το κινητό του, το SMS, το να γυρίσει ο γονιός να κοιτάξει πίσω το παιδια του ή παρανιμα τοποθετημένες ταμπέλες κατα μήκος Εθν Οδών που επισύρουν και πρόστιμα στις εταιρίες.

Τελικά ίσως δεν είναι τόσο απλό.

 

Και να πω ένα ηλίθιο παράδειγμα απόσπασης της προσοχής.

 

Η ΜΟΥΣΙΚΗ κύριοι.

 

Δεν φαντάζεστε (και μάλλον όλοι μας το έχουμε ζήσει) πόσες φορές οδηγώ ακούγοντας μουσική και συγκεντρώνομαι στο κομμάτι, την μελωδία, κάποια φράση, κάποιο mix, κλπ.

 

Πόσο δε μάλλον να ακούμε μουσική που μας "πορώνει" οδηγώντας.

 

Τι πρέπει να γίνει δηλαδή, να μας απαγορεύσει το κράτος να ακούμε μουσική στο αυτοκίνητο?

 

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί οι κάγκουρες που έχουν βάλει ηχοσυστήματα 1258 db, με sub που γκρεμίζει πολυκατοικία.

Πώς διάολο αυτοί συγκεντρώνονται στην οδήγηση, και ακούν τους ήχους του δρόμου ποτέ δεν το κατάλαβα.

 

Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα, μπορείς να καπνίσεις μια χασισοφυτεία και μετά να βγεις να οδηγήσεις κανονικότατα χωρίς να κινδυνεύεις να σε πιάσει κανείς.

Ή να έχεις πιει μια καρτέλα χάπια .... λέμε τώρα.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου