Προς το περιεχόμενο

To Voxengo Span επηρεαζει το output level???


tragikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατεβασα προσφατα το freeware Spectrum Analyzer Voxengo Span. To εβαζα αρχικα ως insert αλλα επειδή επρεπε να το ξαναβάζω μετά τα eq και τα compressors ωστε να δω εκ νεου το spectrum τελικα το εβαλα στα sends (στο Cubase 7 ολα αυτα)

Καποια στιγμη κατα τη διαρκεια του project αρχισα να ακουω διαφορα σημεια αρκετα αλλαγμενα σαν να ειχαν πειραχτει τα output levels. Να μην τα πολυλογω παιδευομουν για ωρα, τι κοιταζα εξονυχιστικα τον browser μηπως ειχε ξεφυγει κανα σημειο στα automations, τι αλλαζα τα threshold στα compressions μετα απο ωρα ανακαλυψα τυχαια οτι το Span ως send ενισχυε κατα πολυ την ενταση (χωρις ομως αυτο να φαινεται στα output levels!)

Εχετε ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δοκιμασα να κανω rout το καναλι σε ενα aux channel και ακομη και εκει επηρεαζεται αναλογως του send level η ενταση(υποψιν με το analyzer ως send στο αρχικο καναλι και οχι στο aux)

δεν βρηκα ακρη οποτε ξαναποσταρω μηπως εχει κανεις αλλος υποψιν

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου