Προς το περιεχόμενο

Ζώνες Minotaur


TamTam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

::)Τα τελευταία χρόνια, ψωνίζω ζώνες για την κιθάρα από το ebay. Βρίσκεις εκατομμύρια είδη, για κάθε βαλάντιο, από δερμάτινες καστομιές των 100 ευρώ μέχρι ωραίες (κινέζικες) των 6 και των 10 ευρώ (μαζί με μεταφορικά!) και γενικώς έχω πλέον πένπτέξι ζώνες - περισσότερες ζώνες για τις κιθάρες απ' ότι για παντελόνια :D Ωστε αναλόγως με το ντύσιμο κάθε φορά στο stage (και την κιθάρα που θα παίξω επίσης  την άσπρη, την κόκκινη ή την sunburst), να επιλέγω και outfit η ψωνάρα.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί πρόσφατα εξεπλάγην ευχάριστα ανακαλύπτωντας μια ελληνική εταιρία στο Thomann , η οποία φτιάχνει ζώνες πολύ όμορφες.

Λέγεται Minotaur (δεν έχω καμία σχέση με την εταιρία ούτε τους γνωρίζω προσωπικά), αλλά στο site τους είδα, ότι έχουν άλλα μοντέλα που διαθέτουν στην Ελλάδα και άλλα στο Thomann - (αποκλειστικότητα του Γερμανού ίσως και μέρος του deal).

Σόρι αν είναι κάποια ήδη γνωστή εταιρία που εγώ την αγνοούσα, πάντως φαίνονται πολύ ΟΚ από ποιότητα (δεν την έχω παραλάβει ακόμη αυτή που παρήγγειλα για να σας πω περισσότερα) και οι εγχώριες τιμές τους , ανταγωνιστικές σε σχέση με του γερμανού.

Minotaur musicstore :: Handmade Leather Guitar straps, Bass straps, Ipad cases, Iphone cases, Tobacco pouches, χειροποίητες δερμάτινες, ζώνες, λουριά, κιθάρας, μπάσσου, καπνοθήκες

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

  • Guru

ειναι οτι καλυτερο εχω βρει, ειδικα οι πλατιες δερματινες για κιθαρα, πολυ ξεκουραστες, τιποτε που να μπορει να χτυπησει το οργανο, κτλ. Πολυ σωστες τιμες επισης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι ειπε ο Alter. Εχω μια και ειναι η αγαπημενη μου. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Ειχε ο Νακας καποτε, δεν ξερω αμα εχει ακομα, αλλα νομιζω οτι απ ευθειας απο το site της εταιρειας ειχε καλυτερη τιμη απο Νακα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Μου έκαναν μια δώρο πριν μερικές μέρες! Heavy duty, πολύ καλή ποιότητα. Αν και δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, οπότε λέω να την αλλάξω. Σκέφτομαι να τσοντάρω κανα 50ρι που περίσσεψε από τα αγιοβασιλιάτικα -άντε και κανα ψιλό ακόμα-και να πάρω κάτι άλλο.  Κοιτάω για e bow ή για καμιά λούπα...για να δω τι λέτε στο άλλο θέμα... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα σε μια "ροντέο" με wampum, και σε μια σκαλιστή που για κάποιο λόγο την αναφέρει στο Thomann ως "brown russian".

Πιστός στον χαρακτήσιμό που μου προσέδωσαν σήμερα, έχω παραγγείλει την δεύτερη  ::)

 

Βασικά ήταν πιο all weather.  :D

https://www.thomann.de/be/minotaur_d9_brown_russian.htm

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παει απο κει να ψωνισω....νομιζω στην Καλλιθεα ειναι.Βιοτεχνια  ηταν με μια γυναικα μεσα που εραβε στη μηχανη οσο εγω ψαχουλευα τις εκατονταδες ζωνες που κρεμονταν εδω και εκει (ειχε και πορτοφολια και αυτα τα κερατα που βαζουν μεσα τον καπνο οι τεντυμπουδες!!!) και πιο μετα ηρθε και ενας κυριος του μαγαζιου και πιασαμε την παρλα.Το μαγαζι αν μπεις μεσα εκ πρωτης οψης δε σου γεμιζει το ματι....μολις ομως αρχισεις και ψαχουλευεις και δεις τι ποιοτητα παιζει και τι τιμες το πραμα αλλαζει.Τρομερη ποιοτητα και πολυ καλες τιμες δεδομενου του τι αγοραζεις...αν επαιρνες αντιστοιχη πχ Levy s θα την πληρωνες τα διπλα.Πηρα 3 ζωνες 70 ευρω...για να ταιριαζουν με καθε πιθανη κιθαρα και ντυσιμο onstage!!!Αν ποτε χαλασουν οι ζωνες η τις βαρεθω παλι απο κει θα ξαναπαω να παρω...(αν βρω το δρομο...σε ενα στενο μεσα ηταν μου βγαλε την Παναγια να το βρω)

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπραβο Δαφνη...εγω ειχα κατεβει και Καλλιθεα πιο πριν για SUBBUTEO και τα μπερδεψα...

 

Εδω ειναι οι 2 απο τις 3...η αλλη καπου ειναι δανεικη (Εσυ που στην εχω δανεισει να ξες θα στην παρω σε λιγες μερες...το λαιβ παει....το κανες....  :P  )

20161227_182631.thumb.jpg.5038f3c9b15ed053c76a5b81d2356eea.jpg

20161227_182731.thumb.jpg.54e522422ce110b2debb6b5b1e29e5e9.jpg

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαίνονται εξαιρετικές από ποιότητα και οι τιμές τους είναι άπαιχτες. Θέλω μια για την ακουστική μου οπότε θα έχω την ευκαιρία να τις δοκιμάσω.

 

Έτσι μπράβο, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να προβάλουμε τα made in Greece πράγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου