Προς το περιεχόμενο

Καλα ηταν οσο ΚΡΑΤΗΣΕ....


Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 135
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εχω να πω οτι και εγω ειχα μια διαμαχη με τον SF που ειχε να κανει με τη διαγραφη ποστ και ακομα πιστευω οτι ο τακις ειχε αρκετο δικιο!αλλα και εσυ τακι εισαι...θες να μεταφρασω το πρεβεζιανικο! :roll:

 

λιακο εχεις πμ... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα γιατί ποτέ κανείς δεν μου έχει πειράξει κανένα από τα λιγοστά 242 posts μου;;;;; :?

 

 

Χωρίς να θέλω να σε θίξω,αλήθεια το λέω,δε σημαίνει ότι αν και όπου έχει συμβεί το αντίθετο είναι...θέσφαστο....για μένα το λέω...όκ,....ίσως έπρεπε...μην τους παίρνει όλους η μπάλλα όμώς....

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί όλος αυτός ο χαμός; Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και δύο ανθρωποι που έχουν πολλά να προσφέρουν στο φορουμ αυτό και όχι μόνο, δεν μπορούν να βρουν μια μέση οδο ή έστω να αγνοήσουν ο ένας τον άλλο.

 

Τακι μόνος σου είπες ότι ο SF σε έχει βοηθήσει σε αρκετά θέματα, όπως σε έχει παραπληροφορήσει σε άλλα. Δεν ξέρω τι έχει παιχτει και δεν κρίνω, αλλά δεν νομίζεις κι εσύ ότι είναι λίγο @#$@#$ το να φτάνουμε σε τέτοιες ακρότητες; Σε κάθε thread που αντιπαρατίθεστε με τον SF το κάνετε συνήθως με επιχειρήματα (τουλάχιστον στα αρχικά ποστ) και προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι και το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε ένα φόρουμ. Μετά όμως σχεδόν πάντα το παρατραβάτε και οι 2. Υποτίθεται ότι είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε απόψεις, όχι να φάμε ο ένας το κεφάλι του άλλου, ούτε να επιβάλουμε τη γνώμη μας. Αν κρίνουμε ότι κάποιος είναι ξεροκέφαλος απλά δεν του δίνουμε σημασία.

 

Από την άλλη μεριά η διαγραφή των ποστ είναι σοβαρό θέμα και απ'ότι κατάλαβα αφορά πολλούς. Σε αυτήν την περίπτωση ποιός έχει την αρμοδιότητα να παρέμβει και να βάλει έναν modulator στη θέση του; Μήπως αντί για βαριές κουβέντες εν βρασμό ψυχής, πρέπει να απευθηνθούμε εκεί; Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί σε αυτήν την περίπτωση ένα φόρουμ, απλά ρίχνω μία ιδέα. Μπορεί να φαντάζει ακραία κι αυτή, αλλά τι είναι καλύτερο; το να φύγει από το φόρουμ ένα πολύτιμο μέλος ή να "καρφωθεί" και να μπεί στη θέση του από τον αρμόδιο;

Let's talk vocals...any kind!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ αυτό που κατάλαβα, διαβάζοντας και παλαιότερες συζητήσεις, πάντως είναι το εξής:

Όλα ξεκίνησαν ως μια απλή κόντρα ανάμεσα σε αυτούς τους 2, γύρω από το ένα από τα δύο θέματα που σφαζόμαστε όλοι εδώ μέσα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό άρχισε να χοντραίνει σταδιακά και από τους δυο. Μέχρι που λέγε λέγε, το ποτήρι ξεχείλισε και άρχισε αυτή η προσωπική διαμάχη μεταξύ τους.

Το θέμα είναι ότι και οι δύο φταίνε, γιατί πιο ξεροκεφαλιά δεν έχω ξαναδεί και από τους δυο σε άλλες συζητήσεις με άλλους, παρά μόνο μεταξύ τους.

Το ξαναλέω, ότι για μια κόντρα μεταξύ δύο σε ένα φορουμ, είναι χαζό (για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς), να αποχωρεί ο ένας (ο οποιοσδήποτε από τους συγκεκριμένους δύο), ενώ έχει να προσφέρει κάτι, τουλάχιστον στους υπολοίπους.

 

Και για να πω και την αλήθεια, κάπου κουράστηκα να βλέπω συνεχώς ειρωνείες του ενός προς τον άλλο. Με το που έλεγε κάτι ο Τάκης, ειρωνεύονταν ο superfunk και τούμπαλιν.

 

Και κάπως μου φάνηκε στην τελική, ότι από ένα σημείο και μετά σαν να γίνονταν αυτές οι κουβέντες από κάποιους, απλά και μόνο για να δούμε λίγο θέαμα μεταξύ αυτών των δυο. Ίσως και πάλι να ήταν και η φαντασία μου. Δεν ξέρω....

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Οκ...ας αφήσουμε τις κλάψες και τις......ραπτομηχανές τώρα...θυμήθηκα όταν κάποιος άλλος είπε ότι αποχωρεί τι κράξιμο έφαγε....δικαιοσύνη για όλους...όποιος θέλει μένει,όποιος όχι φεύγει.....

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα συμφωνήσω απολυτα με τα τελευταία σχόλια του dimicupo

και θα προσθέσω:

ο καθένας αναγνωρίζει κάποιες εποχές πιο καλές για το νοιζ.

εγώ αναγνωρίζω τις εποχές που υπήρχε ο feather, o dither, ο yameth se πιο ενεργές περιόδους. και δεν τα λέω αυτά για να πω ότι ο yameth ενδιαφέρεται λιγότερο αλλά αν δείτε τα ποστ που έχει κάνει θα δείτε πόσο λιγότερα και ουσιώδη είναι σε σχέση με τον κιθαρομοντελισμό που γινέται τον τελευταίο καιρό.

 

η κιθάρα δεν είναι μοντελισμός είναι ένας τρόπος που μας βοηθάει να βγάζουμε τα εσώψυχα μας.

 

ο ξερολισμός και ο απόλυτος λόγος δεν βγάζει πουθενά όπως και το να έχεις κάποια μικρή εξουσία σε ένα φιλικό μουσικό δωμάτιο και έχεις αποκτήση κάποιους αυλικούς και κάποιους άλλους οι οποιοί δεν τα χαλάνε

με κανέναν παίζωντας σε δυο ταμπλό (με λίγα λόγια οι απρόσωποι) :evil:

 

superfunk είμαι τις γνώμης ότι είναι γελοίος λόγος αποχώρησης και καλά είναι να κουλάρης και να επανέλθεις ασκώντας λίγο λιγότερο τα αξιωματα

σου σε σχέση με την διαγραφή ποστ, αν ο τάκης είπε μια κουβέντα παραπάνω φιλαράκια ησαστε και δεν έπρεπε να γίνει θέμα.

 

και κάτι τελευταίο δεν νομίζω να έχει προκάλεση ποτέ ή να έχει προσβάλει

άνθρωπο ο τάκης, αντιθέτως το μόνο που σου έχει πει έιναι το να μην είσαι τόσο απόλυτος.

 

πάντα φιλικά και μουσικά

brain

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ύστερα μου λέτε ότι η απαλοιφή του Περι ανέμων απο την πρώτη σελίδα θα σώσει το noiz. :lol: :lol:

 

boukaw7 και panagiotis αφήστε τις συκοφαντίες μην σας αφιερώσω το και εσάς το Surfacing :lol: :lol:

 

Πολύς ντόρος για το τίποτα.Ο SF θέλησε να πάρει αναρωτική άδεια απο το noiz και είπε αφου μου σπάει τα @@ ο Takis ευκαιρία είναι να ηρεμήσω :lol:

 

Τώρα ο Τάκης είπε μια κουβέντα παραπάνω και τι έγινε;;Παραδέχτηκε το παιδί τις αδυναμίες του. :lol:

 

Δηλαδή εντάξει σκηνικό δημοτικού...

 

"Μαμά μαμά ο Τάκης μου είπε έκανα την %$#@ επάγγελμα"

"Μαμά μαμά ο Νίκος μου είπε οτι είμαι υπάνθρωπος"

 

Νομίζω η ουσία είναι αλλού όχι στο ποιός είπε τι.3000+ κόσμο έχει εδώ μέσα δεν θα ταιριάξουμε όλοι.Απλώς πιστεύω ότι και για να "επιτεθούμε" σε κάποιον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πιο "έξυπνα" όπλα απο το "Μαλακία" και "Υπάνθρωπος".Αφιερώστε και εσείς κομμάτια των Slipknot.Πιάνει :lol: :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

2808 αναγνώσεις σε μια μέρα...μμμ...νάχαν και τα τεχνικά τόσες...

 

λοιπόν γνώμη μου είναι να ανοιχτεί μια κατηγορία υπό τον τίτλο "ΑΡΕΝΑ" να ντύσουμε τον yameth ως Ιούλιο καίσαρα και να θρονιαζόμαστε οι υπόλοιποι στις κερκίδες με ποπ κορν...οι διαπλικτηζόμενοι θα παρουσιάζονται στο κοινό ανακράζοντας Χαιρε noiz οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν... :lol:

 

μιλάω πιο σοβαρά από ότι φαίνεται και είναι ίσως μια λύση να μεταφέρονται οι διαπληκτισμοί αλλού μια και οι διαγραφές post "φασίζουν" κατά πολλούς...

 

προσωπικά παράγγειλα χλαμύδα και σανδάλια μια και στο παρελθόν δεν απέφυγα τον πειρασμό να ξεκατινιαστώ κανά δυο φορές και στο μέλλον

ίσως επαναληφθεί (όλοι μπορούν εύκολα να βρεθούν στη θέση του Τάκη και του Νίκου) όσο και να το απευχομαι...λάθος είμαι ανθρωπους κάνω άλλωστε...ευτυχώς που το κρέας μου λόγω ηλικίας δεν είναι τόσο τρυφερό πια και μπορεί να προκαλέσω απέχθεια στα λιοντάρια... :lol:

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρειάστηκαν λίγες ώρες και πολλές αναγνώσεις μέχρι να ενημερωθώ και να μπορέσω να έχω και εγώ γνώμη, οπότε τοποθετούμαι:

 

Το έχω ξαναπεί, τότε που είχε δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στον takis και τον abraxas (αναζητείστε το ποστ μου), το ξαναλέω και τώρα: εσείς που επιλέγετε να γνωριστείτε και να συναναστραφείτε εκτός φόρουμ, προσέξτε πολύ τις συμπεριφορές σας και επίσης προσέξτε πολύ το πως χρησιμοποιείτε αυτά που μαθαίνετε για τον άνθρωπο που συναναστρέφεστε. Οι μουτσούνες που φοράμε όλοι μας στο φόρουμ ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα με τα πρόσωπα που πληκτρολογούν τα λογάκια που λένε αυτές οι μουτσούνες. Υπάρχουν θέματα ευαίσθητα, υπολήψεις που δεν πρέπει να θίγονται και πολλά άλλα μικροπράγματα που χρήζουν προσοχής. ΑΝ όμως επιλέξετε να μεταφέρετε τη σχέση σας από τον υπολογιστή στην πραγματικότητα, τότε το πιο έξυπνο είναι να σταματήσετε να απευθύνεστε προσωπικά στο νέο φίλο σας μέσω του φόρουμ - τι διάολο υπάρχουν τα τηλέφωνα; - διότι ακόμη και δύο "φίλοι" όταν συζητούν παρουσία κοινού, είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν τόνο.

 

Όσον αφορά τον SF, εγώ δεν είμαι κιθαρίστας και έχω πολλές φορές δυσκολευτεί να παρακολουθήσω όλες αυτές τις συζητήσεις που γίνονται για τις κιθάρες, τις χορδές, τις καμπίνες, τις πένες κλπ κλπ. Όμως, αν ήμουν κιθαρίστας, θα ήμουν ιδιαίτερα λυπημένος για την αποχώρηση του από το φόρουμ, όχι για τις κιθαριστικές του γνώσεις (τις οποίες δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω) αλλά γιατί ένας κατασταλαγμένος άνθρωπος ΠΑΝΤΑ σε βοηθάει, ακόμη και όταν κάνει λάθος. Μέσα από τη ζύμωση της δικής σου άποψης με τη δική του βγαίνει κάτι χρήσιμο για εσένα - εκτός αν είσαι από εκείνους που περιμένουν στη ζωή τους μασημένο φαγάκι οπότε ΤΟΤΕ είναι που σε περιμένουν πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις*.

 

Τι τσαμπουνάτε ότι ήταν ισχυρογνώμων και απόλυτος; Μάλλον δεν έχετε πέσει ακόμη σε ισχυρογνώμωνες και απόλυτους ανθρώπους στη πορεία σας ή έχετε τη φαντασίωση ότι κάποτε θα περάσετε ένα ήσυχο απόγευμα με τον Γκίλμουρ, όπου αφού βάλει τη γυναίκα του να σας φτιάξει καφέ θα καθήσει υπομονετικά και θα ακούσει τη γνώμη σας για τα σόλο του και για το χρώμα της κιθάρας του, ενώ παράλληλα θα σας προτείνει ίσως να πάτε να του πάρετε τσιγάρα :) :) . Αυτά είναι αστεία πράγματα και θα σας το πω χοντρά: για το 99% από εσάς, ο Superfunk μπορεί και να είναι ο πιο σπουδαίος κιθαρίστας που θα γνωρίσετε στη ζωή σας ΚΑΙ έκατσε να σας μιλήσει για αυτά που ξέρει (διότι χρειάζονται και τα δύο, μόνο το ένα από τα δύο αυτά δεν αρκεί). Το υπόλοιπο 1% είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα εξελιχτείτε σε εξίσου ισχυρογνώμωνες και απόλυτους τύπους (όπως είμαι και εγώ άλλωστε), όταν με το καλό φτάσετε τα 35-40 - το λένε καταστάλαγμα και δεν είναι αφύσικο.

 

Προτείνω να συνεχίσετε τις καθημερινές μετάνοιες (εσείς οι κιθαρίστες) και μάλιστα να ανοίξετε thread με στόχο να συγκεντρωθούν καμιά 300αριά "Συγνώμην", διότι ο άνθρωπος που θίξατε έχει φιλότιμο και αισθάνεται δεσμευμένος από το λόγο του: δεν πρόκειται να επιστρέψει εύκολα.

 

 

 

* Τάκη δεν εννοώ εσένα.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου