Προς το περιεχόμενο

Απορια για e-drums Millenium Pro Mesh


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια!!!

Ηθελα να ρωτησω αν εχει ακουσει κανεις απο εσας τα MILLENIUM PRO MESH HEAD / TD-3 SET ?

το Site ειναι :

http://www.thomann.de/gr/millenium_pro_mesh_headtd3_set.htm

ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

8)

 

Επειδη το ψαχνω κι εγω το θεμα πρωτα απο ολα με τα ιδια λεφτα 1139 ευρω παιρνεις και το ιδιο μοντελο αλλα με τον td6 εγκεφαλο που ειναι κλασης ανωτερος!

 

http://www.thomann.de/ie/millenium_pro_mesh_headtd6_start_set.htm

 

Ρωτωντας εμαθα οτι μια βασικη διαφορα ειναι οι sensors triggers οι οποιοι ειναι αυτα τα κοκκινα πανω απο τα pads. Συνηθως οι triggers ειναι κατω απο την μεμβρανη. Αυτοι (απο πανω) λενε οτι δεν πιανουν και πολυ καλα τις ταλαντωσεις του διχτιου του pad με, με λιγα λογια δεν ακους ακριβως αυτα που παιζεις αφου χανει ο trigger. Ειναι πολυ σημαντικο αυτο και ψαξτο. Επισης ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι τα διχτακια στηριζονται μονο με 4 βιδες στην βαση αντι για 6 που ειναι στα κανονικα τομς αλλα και στα υπολοιπα ηλεκτρονικα της αγορας. Αποτελεσμα : συχνο σφιξιμο του διχτιου σου σε σημειο που θα γινει μαλλον βαρετο.

 

Αυτα γνωριζω και αν ειμαι λαθος ας μς διωρθωσει καποιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΓΕια σου φιλε aeroman!

Απο οτι ειδα σε ενα topic στο forum καποισς προτινει τα Traps e-Drums μοντελο E400.

ψαχνοντας στο Net Ειδα οτι ειναι πολλυ καλα για την τιμη τουσ και ειναι με Mesh head. επιπλεον εχουν hi-hat που ανεβοκατεβαινει πραμα που το βρισκεις μονο σε ακριβα μοντελα.

Ξερω οτι το module τους ειναι της πλακας αλλα ουτως η αλλως θα τα συνδεσω με το BFD.

Τα εχει ακουσει-παιξει κανεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα δύο σετ που προτείνετε απο thomann έχουν τα ίδια triggers, αυτο που αλλάζει είναι ο εγκέφαλος και τα πιατίνια.

Και τα δύο σετ έχουν αυτα τα pads.

 

http://www.thomann.de/gr/millenium_pd1010_10_mesh_head_pad.htm

http://www.thomann.de/ie/millenium_pd_1012_12_mesh_head_pad.htm

 

Από ότι φαίνεται στην εικόνα έχουν τα triggers τους απο πάνω και έχουν 4 βίδες για κούρδισμα. Το γεγονός ότι τα triggers είναι απο πάνω δεν είναι κακό γιατί έτσι είναι όλα.Το οτι έχουν μόνο 4 βίδεσ για κούρδισμα είναι κακό διότι δεν θα μπορείς να κουρδίσεις σωστα παράγοντας βασικός για την σωστή λειτουργία ενος trigger.

Για τους εγκεφάλους και τα πιατίνια τωρα.το σετ με τα 1139¤ έχει καλλίτερο εγέφαλο αλλά χειρότερα πιατίνια-τα πιατίνια είναι της millenium- ενώ το άλο έχει υποδυέστερο εγέφαλο αλλά stereo πιατίνια της roland και το vh11 για hi hat το δευτερο καλλίτερο hi hat της roland.Υπολογίστε όμως μέσα στα έξοδα του σετ με τα 1111 και μια βάση hi hat που δεν συμπεριλαμβανεται στο σετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη και εμενα με ενδιαφερει αυτο το σετ της μιλλενιουμ αλλα το λιγο πιο φθηνο με τα χειροτερα πιατινια αλλωστε εγω τα θελω μονο για practise, ξερετε αν στα pads της μιλλενιουμ μπορουν να μπoυν αλλα mesh ας πουμε της roland η tdrum? giati eida oti sketa millenium mesh den exei prepei na pareis olo to pad. Επισης αν τα παρω και στο μελλον θελησω καλλυτερης ποιοτητας πιατα μπορω να βαλω της roland? Οπως επισης και το module μπορω να το αλλαξω? Περιεργες ερωτησεις αλλα απο ηλεκτρονικα εχω πληρη μεσανυκτα!!! :cry: :cry:

P>to twirl or not to twirl!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι μπορω να καταλάβω απο την εικόνα και αυτά ποθ γράφει απο πάνω μπορειίς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε διχτάκι των διαστάσεων αυτών.Δεν τα εχς δει όμως και δεν ξερω.Για σιγουριά μπορείς να επικοινωνήσεις με τον εκπρόσωπο των κρουστών του thomman.Της roland πάντως δεν μπαίνουν γιατι η roland βγάζει μόνο 8'' mesh heads.Τα πιατίνια όπως και τα τύμπανα αλλά και το module ακό μπορείς να τα αλλάξεις.To τι είναι συμβατό με τι το γράφουν τα εγχειρίδια κάθε πιατινιού και module.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου