Προς το περιεχόμενο

το "νέο ΝΕΟ ΚΥΜΑ" - δίσκος αφιερωμένος στα άτομα με αυτισμό


npap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

αξιέπαινη προσπάθεια...

---------------------------------------

 

Το «νέο Νέο κύμα»:

Ένας δίσκος από τη Veego Records αφιερωμένος στα άτομα με αυτισμό, με την υποστήριξη του Onassis Culture.

 

Στο Ίδρυμα Ωνάση ξέρουμε καλά ότι η μουσική αγαπά τον αυτισμό. Για αυτό, η υποστήριξη του νέου δίσκου «Το νέο Νέο κύμα» από τη Veego Records ήταν για εμάς αυτονόητη. Ο δίσκος περιλαμβάνει 23 τραγούδια από μια νέα γενιά καλλιτεχνών, ανάμεσά τους ο Παύλος Παυλίδης, ο ΛΕΞ, η Nalyssa Green, ο The Boy, η Melentini, το Παιδί Τραύμα και ο Παν Παν. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φορείς που υποστηρίζουν άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

 

----3000px-1024x1024.thumb.jpg.5575070e683c6ea9e0a6452da0242641.jpg

 

«Το νέο Νέο κύμα» είναι μια συλλογή εμπνευσμένη και αφιερωμένη στα άτομα που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό και στις οικογένειες τους. Κυκλοφορεί από τη Veego Records με σκοπό να ευαισθητοποιήσει αλλά και να παρακινήσει τον καθένα που θα κρατήσει στα χέρια του αυτό τον δίσκο να ανοίξει την αγκαλιά του στην ενημέρωση.

 

Όπως γράφει για το εξώφυλλο του δίσκου η παιδίατρος – αναπτυξιακή παιδίατρος, Αλεξάνδρα Κλημεντοπούλου: «Οι κοινωνίες ωριμάζουν όταν συμπεριλαμβάνουν αντί να αποκλείουν τη διαφορετικότητα. Γιατί ο αυτισμός δεν είναι επιλογή, η αποδοχή του όμως είναι.»

 

Όλοι οι καλλιτέχνες, που συμμετέχουν στον δίσκο χάρισαν με χαρά τα τραγούδια τους, για τον σκοπό αυτό. Πρόκειται για 23 τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε ψηφιακές πλατφόρμες. Ο τίτλος της συλλογής «Το νέο Νέο κύμα» αντιπροσωπεύει αυτή τη νέα γενιά Ελλήνων καλλιτεχνών, που εκτός από τη συνάντησή τους στον δίσκο, αποτελούν μια μουσική σκηνή που φέρνει την αλλαγή στα μουσικά πράγματα. Το εξώφυλλο του δίσκου και το artwork έχει επιμεληθεί ο εικαστικός Γιώργος Μαραζιώτης.

 

Όλα τα έσοδα του δίσκου θα διατεθούν σε φορείς που φιλοξενούν, εκπαιδεύουν, υποστηρίζουν και απασχολούν άτομα στο φάσμα του αυτισμού.

 

Ο δίσκος κόπηκε με χορηγία του Onassis Culture και κυκλοφορεί σε 1000 βινύλια.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ=>

 

 

 

πηγή=>

Ν.

  • Like 9

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου