Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρακουστικη με 200-300 Ε??


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε αυτά τα λεφτά έχεις πολλές επιλογές, αφού όλες σχεδόν οι πολύ γνωστές εταιρίες έχουν διάφορα μοντέλα σε αυτήν την κατηγορία. Δεν νομίζω πάντως πως σε συμφέρει τα πάρεις όργανο τέτοιας τιμής από τον Thomann, γιατί αν βάλεις και τα ταχυδρομικά θα σου έρθει όσο και σε ένα ελληνικό μαγαζί η και ακριβότερα. Εκτός και αν πάρεις και άλλα πράγματα και ξεπεράσεις τα 300¤, οπότε σου χαρίζει τα ταχυδρομικά.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς επίσης να κάνεις μια βόλτα Χαρ.Τρικούπη,Ακαδημίας ή Εμ.Μπενάκη και να δοκιμάσεις κιθάρες.Με λίγα παραπάνω (400e) παίρνεις καλή Καναδέζικη ακουστική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Σε αυτά τα χρήματα που αναφέρεις είναι τόσο πολλά τα μοντέλα που είναι δύσκολο να πάρεις ξεκάθαρη πρόταση. Επίσης έχε υπόψη σου ότι ακόμη και άν κάποιος έκανε πρόσφατα περιφορά στα μαγαζιά και δοκίμασε 57 κιθάρες ( :wink: ) και κατέληξε σε μία, σε αυτήν την κατηγορία τιμής, πάλι δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Τα φτηνότερα όργανα χαρακτηρίζονται και από μία αυξημένη διακύμανση της ποιότητας.

Εννοώ ότι μπορεί μεταξύ άλλων κομματιών να υπερτερεί κάποια αλλη και η μόνη λύση είναι να αφιερώσεις κάποια ημέρα παίζοντας διάφορες κιθάρες στα μαγαζιά και να αγοράσεις αυτήν που ακούγεται καλύτερα. Εννοώ το συγκεκριμένο κομάτι που έπιασες στα χέρια σου και ήταν καλό.

Μάλλον πρέπει να δώσεις κυρίως βάση στον ακουστικό ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειδικά το θέμα ακουστική κιθάρα, θα πρέπει να το εξετάσεις σε αυτή την κατηγορία τιμής από Ελλάδα, έστω και με κάποια λίγα χρήματα παραπάνω. Εκτός αν προτιμάς τα αλέ ρετούρ των ακουστικών κιθαρων από Γερμανία. :wink:

@κλουζώ : inspector +1!!

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου