Προς το περιεχόμενο

Μπασα Odyssey


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια ειναι η γνωμη σας?Δεν εχουν πεσει ποτε στα χερια μου.Απο ηχο, ποιοτητα κατασκευης τι λενε?Αξιζουν τα χρηματα τους?Απ οσο ξερω ξεκινανε απο 1600 ευρω και πανω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ξανα εκφράση τη γνώμη μου εδώ

 

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6915&view=next

 

Κι επειδή πρόσφατα γνώρισα και το τύπο από κοντά (είναι σε ένα χωρίο στο Σερραιστάν κοντά στο σπίτι μου) μπορώ να πώ ότι δεν έχω γνωρίσει ποιο τσιγκούνη άνθρωπο!! :lol: :lol: :lol:

 

Mια χαρά είναι τα όργανα του, έχει φοβερό μεράκι και σίγουρα είναι ποιο φθηνός από άλλες λύσεις του εξωτερικού αλλά αν έδινα τόσα λεφτά για ένα μπάσο θα προτιμούσα να πάρω κάτι vintage που σε 10 χρόνια θα μου έδινε τα διπλά λεφτά πίσω ή ένα modulus ή wal που έχει και μεγάλη μεταπωλητική αξία!! Όχι δεν το βλέπω ποτέ επενδυτικά το πράγμα :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αληθεια Modulus που μπορω να βρω να ακουσω στην Ελλαδα?

 

Από όσο ξέρω, αυτό ισοδυναμεί με το να βρεις μια Aston Martin για test drive- απλά δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο!

 

Μπορεί βέβαια να έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως αποκλείεται να βρεις modulus μπάσσο εδώ... κρίμα, γιατί ακούγονται τα καλύτερα, ιδίως για το Genesis (που έχει και λογικό κόστος)- bolt on graphite reinforced κτλ.

 

Αν κάποιος βέβαια έχει κατά νου κάτι το οποίο αγνοώ, τότε θα με κάνει χαρούμενο!

 

Edit: Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, πόσο χαρούμενος θα μπορούσε να είναι είναι κάποιος όταν έρθει αντιμέτωπος με την ελληνική τιμολογιακή πολιτική (βλ. Ken Smith, Tobias, MTD και λοιπά εισαγόμενα παραδείγματα!).

bass @ vertigo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Modulus ξέρω κάτι έπιπλα μπάνιου!!!

 

Ξέχνα το!! Εδώ στην Ευρώπη δεν βρίσκεις! Και όπως λέει και ο Nick αν είχαμε θα το είχαν γύρω στα 4.000....

 

Modulus στο ebay.com βρίσκεις ευκαιριάρες!! Πρόσφατα ένας γνωστός μου από αγγλία πήρε ένα flea bass με 900 λίρες (1400 ευρώ)...

 

Πάντως επειδή κατάλαβα ότι ψάχνεσε για κάτι παρόμοιο δες και τα Status http://www.status-graphite.com

 

Aπίστευτη ποιότητα σε graphite necks!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυο Odyssey έχω παίξει, ένα παλιότερο ήταν φανταστικό, ένα καινούργιο δε μου έκανε καμία εντύπωση... αργότερα άκουσα και από κάποιον ότι έχει ρίξει την ποιότητα τα τελευταία χρόνια, όμως δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί αυτά που έπαιξα αποτελούν ελεεινά μικρό δείγμα. Πάντως ούτε εγώ θα το σκεφτόμουν. Τα pedulla επίσης δεν μου αρέσουν, όμως τα status είναι απίστευτα. Πλάκα πλάκα, έχω έναν γνωστό που πουλάει ένα status, αν σε ενδιαφέρει στείλε πμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ένα Odyssey και έχω παίξεικαι με αρκετά όργανα του Ιωαννίδη. Η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι πάρα πολύ καλά όργανα με πάρα πολύκαλά ξύλα και απίθανο φινίρισμα. Η μόνη μου αντίθεση είναι ως προς το κύκλωμα προενίσχυσης της Bartolini το οποίο είναι κακό εν αντιθέσει με τους μαγνήτες που 'ακούν' πολύ σωστά.Όσο αναφορά τον ήχο έχουν προσωπικότητα σαν όργανα και δεν παίζουν τα πάντα. είναι καθαρά ζήτημα αν σου κάνουν η όχι.

 

My Low Frequency Greetings

azobasix

www.myspace.com/planitesenplo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου