Προς το περιεχόμενο

Laney GH100L και μαγνήτες για Ibanez RG2620E


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το λοιπόν έχουμε και λέμε, έτυχε να ακούσω τον Laney GH100L και ομολογώ πως γ@μουσε και έδερνε! 8O 8O 8O Τον δοκίμασα με μια Ibanez RG 2020QM.Τον βρήκα και σε τιμή 707 ευρώ απο www.guitarbargains.com θέλω να ρωτήσω αν είναι καλός και αν θα ταιριάζει ο ήχος με την Ibanez RG 2620E για ήχο περίπου Gilbert/Mr.Big και τέτοια... 8)

Και: λέω να βάλω στην Ibanez Seymour Duncan 59' neck και Seymour Duncan Screamin Demon bridge ή Di Marzio Super Distortion bridge.

Ακούω γνώμες, επίσης η Ibanez δεν έχει έρθει ακόμα αλλα σε καμια βδομαδούλα πιστεύω να φτάσει.Και ρωτάω γιατί οι Di Marzio IBZ που φοράνε οι Ibanez απ'τη μάνα τους δεν είναι και τόσο καλοί...

Υ.Γ:Αμα λέω μ@λ@κιες πείτε το μου... :lol: :lol: :lol:

Αι έϊντ νο σέϊντ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O gh100l ειναι ωραιος ενισχυτης και για gilbert ειναι ιδανικος μιας και ειναι ο ενισχυτης που χρησιμοποιει.Για τους μαγνητες που φοραει η ibanez δεν εχω αποψη γιατι δεν τους εχω δοκιμασει παντος αν θελησεις να τους αλλαξεις καλο θα ηταν να σκεφτεις dimarzio paf pro(bridge)/paf pro ή tone zone (neck).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου