Προς το περιεχόμενο

motif xs....


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΘΑ ΗΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΑ TRITON EXTREME KI ENA PA 800..ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ mOTIF XS KAI ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ..ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ 2500€?ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Κατι παραπανω απ αυτα που εχω??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το motif xs φιλε μου και εμενα μου αρεσε παρα πολυ.

Δυστυχως ειναι οντως ακριβο.

Αυτο που κερδιζεις ειναι ποιοτητα ηχων,περισσοτερα controllers,4 arpg ταυτοχρονα και απολυτη συνεργασια με το cubase4.Λειτουργει αψογα σαν controller μετα απο την αγορα της steinberg απο τη yamaha.Aν μπορουσες να δωσεις το triton σε μια καλη τιμη...προχωρα προς το motif xs.

Aπο την αλλα παλι δεν ειναι απαραιτητο.Και το extreme ειναι πολυ καλο μηχανημα.Απλα η σειρα triton γενικα βασιζεται πολυ στα εφε και στο να εντυπωσιασει με αυτα.Αν βγαλεις απο τους ηχους τα εφε τοτε καταλαβαινεις οτι δεν εχουν κανει και πολυ καλη δουλεια στη δειγματοληψια.

Και ποτε βεβαια δεν μπορουμε να παραλειψουμε το ΑΘΛΙΟ(συγγνωμη αν ενοχλω καποιους) πιανο του triton.Απλα εχω πεπειστει επειδη προσφατα ακουσα και το m3 οτι η korg den μπορει να βγαλει καλο πιανο(Δεν εχω ακουσει τα πιανα του oasys αλλα με 7000 ευρω επαιρνα κανονικο πιανο(χαχαχα).Παρολο που στα λεω αυτα εμενα το triton le με εχει βγαλει εδω και 6 χρονια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ.

Τι να πω,δικα σου στα λεφτα,δικια σου και η ορεξη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ MOTIF XS ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙ TRITON EXTREME..ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΧΙ ΑΘΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΣΕ YAMAHA KAI ROLAND..ΒΑΣΙΚΑ ΕΨΑΧΝΑ ΕΝΑ SYNTH ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ PADS ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΕ LIVE ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ EXTREME..ΚΟΙΤΑΞΑ ROLAND JUNO G..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ..TO MOTIF ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΑΚΡΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟ JUNO G ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ..ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΕΕΕ πες το απο την αρχη οτι το θελεις για να το παιρνεις μαζι με το triton.Εγω νομιζα οτι ηθελες να το στειλεις το triton.Ριξε μια ματια στο kurzweil pc2rack.An και απο οτι διαβαζω σιγα σιγα ερχεται το pc3.

Για τα πιανα της kurzweil δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω πολλα :lol: :lol: .Πολυ καλα strings,pads,organs.

Εχει μονο 256 ηχους αλλα ειναι πολυ καλοι σχεδον ολοι.Για αυτο που θες φανταζομαι οτι θα σου κανει.Απο την αλλη το juno που λες νομιζω οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ καλο.Δεν εχω δοκιμασει ακομα το mm6 της yamaha το οποιο γραφουν οτι εχει ηχους του motif.Η γνωμη μου ειναι να το δοκιμασεις παντως γιατι η τιμη ειναι πολυ χαμηλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Εχει μονο 256 ηχους αλλα ειναι πολυ καλοι σχεδον ολοι.

 

Νομιζω πως εχει κατι παραπανω απο 250 ηχους δλδ:

256 regular programs, 128 Orchestral ROM programs, and 16 KB3 programs.ΟΥΠΣ!!! λαθος :oops:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Εχει μονο 256 ηχους αλλα ειναι πολυ καλοι σχεδον ολοι.

 

Νομιζω το pc2 rack πως εχει κατι παραπανω απο 250 ηχους δλδ:

256 regular programs, 128 Orchestral ROM programs, and 16 KB3 programs.250 εχεο το mikro enseble το οποιο ειναι και πολυ πιο φτηνο.(περιπου στα 400 αν δε κανω λαθος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε taskor εχεις απολυτο δικιο.Οταν ειχα παρει το pc2r δεν εδινε δωρο την orchestral rom γιαυτο και παρεμεινα στους 256.Παρελειψα ομως τα 16 kb3.Επισης αν θες εχει και αλλη καρτα με electric pianos,rhodes.

Παντως ειναι καταπληκτικο μηχανημα.Κανει λιγα αλλα τα κανει καλα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου