Προς το περιεχόμενο

Οι... λιγοτερο διασημοι guitarists


longshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 190
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Συμφωνώ σχεδόν με όλους σας, αν όχι με όλους.

 

Εμένα ένας από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες αλλά και φανταστικός μουσικός, που δυστυχώς δεν είναι και ο πιό γνωστός είναι ο Russ Freeman των Rippingtons. Φανταστικός κιθαρίστας και συνθέτης.

 

Επίσης ένας κιθαρίστας, τραγουδιστής και παραγωγός που λογικά οι περισσότεροι δεν τον γνωρίζεται και τουλάχιστον σε αυτό το Forum δεν έχει αναφερθεί ποτέ απ' όσο ξέρω είναι ο Dann Huff. Φανταστικός κιθαρίστας, έγινε γνωστός σαν session κιθαρίστας και από το συγκρότημα του τους Giant. Δείτε το λινκ για να δείτε που έχει παίξει και με τι παίζει.

 

http://www.tylerguitars.com/pages/PDF/Huff/Huff_Country_Guitar.pdf

 

Υ.Γ. Εμένα μου ψιλοαρέσει και η φωνή του.

 

Και κανα βιντεάκι:

 

http://www.youtube.com/watch?v=U19PLgZfZTc

 

http://www.youtube.com/watch?v=uLCfxbd4LFY

 

http://www.youtube.com/watch?v=1yjlwcAFyu0&

 

Ioannina! The best city in this f@ckin' world!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Chris Duarte              http://www.youtube.com/watch?v=rX1FkbLgbls&feature=related                                                                   

 

ANTE ΓΕΙΑ !!! Θεος !!!! τι να πω τα εχω χαμενα ! φιλε longshadow αν εχεις και κανενα αλλο group σε τετοιο στιλακι δωσε κανενα λινκ απο myspace, youtube απο κατι

thanx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Εμένα μου αρέσει πολύ ο Α.Olbrich των Blind Guardian.Παίζει πολύ εκφραστικά και τα σόλο είναι απίστευτα γιατί έχει ένα πολύ προσωπικό ύφος.Κανένα σόλο δεν είναι τυχαίο , το καθένα ταιριάζει απόλυτα στο τραγούδι μέσα στο οποίο είναι.Και είναι και κλασσικότροπα με την έννοια ότι συνήθως παίρνει μια (μουσική) ιδέα την οποία αναπτύσσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης ένας κιθαρίστας, τραγουδιστής και παραγωγός που λογικά οι περισσότεροι δεν τον γνωρίζεται και τουλάχιστον σε αυτό το Forum δεν έχει αναφερθεί ποτέ απ' όσο ξέρω είναι ο Dann Huff

 

Φιλε μου μεγιστος ο Huff, και σε ολους τους τομεις οπως ακριβως αναφερεις, αλλα εδω μεσα κιθαριστες τυπου Huff απαγορευονται γιατι δεν ειναι "κουλτουριαρηδες". Εδω πηγανε να βγαλουνε αχρηστο τον Lukather σε ενα αλλο θεμα και τον καραγκιοζη fokos θεο σε ενα αλλο. Ολα κι ολα. Κιθαριστας με μαλλια, ομορφοπαιδο που να παιζει με rack και floyd rose και ΕΙΔΙΚΑ να παιζει rock Α ΠΑ ΓΟ ΡΕ ΥΕ ΤΑΙ  ;D. Αμα παιζεις ΜΟΝΟ με λαμπατο ενισχυτη, ΜΟΝΟ με telecaster η γενικα με μονους και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ high gain τοτε ειναι ΘΕΟΣ κι ας μην τον εχουμε ακουσει  ;). Α ναι, απαγορευεται ΔΙΑ ροπαλου να παιζει ΓΡΗΓΟΡΑ. Απο χελωνα και κατω καθοτι αυτοι που παιζουν γρηγορα δεν κανουν τεχνη και ειναι ολοι ανουσιοι  ;)

 

Παντως ο λογος που μπηκα για απαντηση ηταν για να σας παραθεσω τη νεα μου ανακαλυψη σε παιχτη, ονομαζεται mato nanji και παιζει κιθαρα σε μια αγνωστη μπαντα ονοματι Indigenous. Γιααααα δειτεεεε....

 

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

 

 

                                    VITO BRATTA

 

O κιθαρίστας των White Lion δεκαετία 80.Πιστεύω πως ακόμα και αν δεν σας αρέσει το συγκεκριμένο είδος ακούστε τον και δε θα χάσετε!

Κάπου διάβασα ότι λογω ενός προβλήματος υγείας δε μπορεί πλέον να παίξει κιθάρα. Αν αληθεύει αυτό τότε είναι πραγματικά κρίμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου