Προς το περιεχόμενο

Κουράστηκα...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κουράστηκα να βλέπω ώριμους ανθρώπους να τσακώνονται για το ποιος είναι πιο δημοκράτης από τον άλλο...

 

Κουράστηκα να βλέπω ώριμους ανθρώπους να τσακώνονται για το αν το PS έχει πιο μαλακά κουμπάκια από το ipod ή η Rockinger tele κρύβει καλύτερα τον μπυροσκεμπέ από την αντίστοιχη Fender...

 

Κουράστηκα να βλέπω συνεχώς κλειδώματα σε threads...

 

Κουράστηκα να βλέπω προσωπικές κόντρες που ξεκινάνε από μια μαλακία και μισή να καταλήγουν Τρωικοί πόλεμοι...

 

Κουράστηκα να χάνω φίλους/παλιά-καλά μέλη, εξαιτίας της στενοκεφαλιάς που μας χαρακτηρίζει ώρες-ώρες εδώ μέσα...

 

Κουράστηκα με τα ίδια και τα ίδια γενικώς...:roll:

 

Αναπολώ το παλιό-καλό noiz όπου με ξεκούραζε, με ενημέρωνε και γενικώς ήταν μια όαση στην καθημερινότητα μου...

 

Φοβάμαι ότι οι καλές μέρες, έφυγαν ανεπιστρεπτί... :( :roll:

 

ΥΓ1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΤΟ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΥΓ2. Ευχαριστώ που κάνατε τον κόπο και διακόψατε τον καυγά σας έστω και για λίγο, για να διαβάσετε τις παραπάνω βλακείες μου. Μπορείτε να επιστρέψετε στη μάχη... :wink:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα facts:

 

Δεν υπάρχει κανένα noiz εκτός από αυτό που φτιάχνουμε όλοι μας κάθε φορά που κάνουμε κλικ στο κουμπάκι που γράφει "Υποβολή". Τα μέλη μπορούν να διατηρήσουν τον διάλογο σε πολύ υψηλά επίπεδα αν το επιθυμούν, περιορίζοντας τη θεματολογία σε αμιγώς μουσικά θέματα και θέματα μουσικής τεχνολογίας.

 

Δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός που να το εμποδίζει αυτό. Ο δε αριθμός των κλειδωμάτων και των διαγραφών είναι απίστευτα μικρός και τις περισσότερες φορές δεν εμποδίζει καμία συζήτηση διότι τα περισσότερα κλειδώματα γίνονται σε θέματα που αφορούν τη νομιμότητα (όπως π.χ. το παράνομο λογισμικό).

 

Οι καυγάδες, όταν γίνονται με επίγνωση του ότι ο άλλος είναι επίσης ένα πρόσωπο και όχι ένα άβαταρ, δεν μειώνουν την αξία του φόρουμ, αλλά την αναβαθμίζουν - ευτυχώς οι εξαιρέσεις σε αυτό το κανόνα είναι επίσης πολύ λίγες και εύκολα εντοπίσιμες.

 

 

Κατά τα άλλα:

 

Η καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και επηρρεάζει την κρίση μας για τα πάντα. Εννίοτε δημιουργεί ακεφιά που μας κάνει να τα βλέπουμε όλα μαύρα. Την ίδια περίοδο όμως, κάποιοι χαίρονται πραγματικά που είναι εδώ μέσα, είτε γιατί ρώτησαν κάτι και πήραν απάντηση, είτε γιατί κέρδισαν ένα δωράκι, είτε γιατί άκουσαν για κάποιο δίσκο που δεν ξέρανε κλπ.

 

Η φασαρία είναι πιο θορυβώδης από τη γαλήνη, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι απαραιτήτως περισσότερη.

 

 

Η γνώμη μου:

 

Ποτέ (μα ποτέ) δεν φταίει κάτι έξω από το κεφάλι μας. Ειναι η αίσθηση ότι δεν μας προσέχουν αρκετά, ότι δεν μας εκτιμούν αρκετά, ότι δεν πείθουμε αρκετά κλπ που μας κάνει να γινόμαστε αντιφατικοί και επικριτικοί. Καλό είναι να μη δίνουμε και τόση σημασία σε αυτές τις διαθέσεις και να είμαστε υπομονετικοί: η φάση μέσα μας θα αλλάξει και θα νομίζουμε ότι άλλαξε το έξω μας.

 

Ενδεικτικά θα σου πω ότι εγώ, τα περισσότερα πράγματα που έχω μάθει στο noiz τα έμαθα καταμεσίς φριχτών καυγάδων και προσωπικών μου ταπεινώσεων από πρώην μέλος που έχει επιλέξει να μην είναι πια εδώ.

 

Τα πράγματα δεν είναι αυτό που δείχνουν (όπως νόησε και ο Dick).

 

Φιλικά

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρε παιδια βρε παιδια,

τι μου στεναχωριεστε?

ενα απλο forum ειναι

τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο.

μη το μυθοποιουμε αλλα ουτε και να το παταμε ωσαν κατσαριδα.

 

φιλε elavd, οσο περισσοτεροι τοσο το χειροτερο αλλα κ τοσο το καλυτερο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ βασικά, διάβασα τα μισά πόστς και βλέπω ότι όλες οι πλευρές έχουν επιχειρήματα.... ΔΕΝ το παίζω κάπου στη μέση ΟΥΤΕ και είμαι στη μέση..... απλά ΔΕΝ θέλω να γράψω κάτι... να πιαστεί κανα φιλαράκι από κάποια λέξη και να μου την πεί.... ΔΕΝ χαλάω την εικόνα που έχω για κάποιους φίλους, που άλλωστε τους περισσότερους έχω γνωρίσει προσωπικά, και από την στιγμή που έχουμε μιλήσει για ένα κάρο πράγματα να κάθομαι τώρα να κονταροχτυπιέμαι με τη μία ή την άλλη γνώμη.. ούτε και θα πώ ειρήνη ημίν, άλλωστε οι περισσότεροι είμαστε ώριμοι άνθρωποι.... για να καταλήγουμε σε τετριμμένες φράσεις - σκέψεις....απλά προς Θεού και σας το ζητώ σαν χάρη να σταματήσει αυτή η "σαπουνόπερα".... εντάξει σε όλους περνάνε σκέψεις - ιδέες κτλ.... ας γίνουν π.μ και όχι δημόσιο πόστ.

Φιλικότατα Taq :wink:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πάλι δεν κουράστηκα καθόλου φίλε!

 

Το noiz παει θεματικά αρκετά καλά, αν και στο χέρι όλων θα ήταν να πηγαίνει καλύτερα.

 

Επίσης τα θέματα των τσακωμών, δεν είναι δα και τόσο πολλά , και δεν θα ήταν ασχημα αν επικεντρώνονταν σε συγκρίσεις με επιχειρήματα και όχι με προσωπικές επιθεσοκατινιές

 

Οτι κλειδώθηκε , πιστεύω οτι κλειδώθηκε με σωστό timing απο τους mods , γιατι κάπου καταντάει γελοίο, τα έχουμε ξαναπεί.

 

Μπορεί να είμαι φασίστας , αλλά επειδή δεν είμαι , θα ήθελα αυτόν που με λέει φασίστα να ερχόταν να μου το πεί face to face, και οταν εβλεπε τους μυς μου, την φυσικη μου κατάσταση και το υψος μου, δεν νομίζω να μου το έλεγε, γιατι μετα θα έπινε γαλα με το καλαμάκι για 6 μήνες :lol: :lol:

 

Να , τώρα καποιοι φίλοι θα δουνε αυτό που έγραψα, θα μου πούνε ώπα ρε, και ν π.χ. πως αρχίζει η κόντρα

 

Παντως αυτό που απολάμβανα πάντα, είναι οι πραγματικά αρτιες απαντήσεις και θέσεις του φίλου eye- protocol , φίλε πραγματικά ευχομαι να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη. Δεν έχω διαβάσει πιο απολαυστικά, κανένα κείμενο σαν τα δικά σου.

 

Μια χαρά πάνε όλα φίλε elavd, απλά θέλουμε περισσότερες δραστηριότητες ,

 

Εξάλλου οι διαφωνίες δινουν και την ζωντάνια.

 

Η λύση είναι δημιουργικά post, τεχνικά αρθρα, ανταποκρίσεις, διαγωνισμοι(αυτό καλά πάει), events, συνεστιάσεις(ας ορίσουμε ενα noiz στεκι μια φορά την εβδομάδα), και πολλά αλλα΄που δεν είναι κι ευκολο να γίνουν σε μια μέρα, αλλά σιγά σιγά όλα μπορούν να γίνουν.

 

ΧΑχαχαΧΑχαχχαΧΑΧΑΧΑΧαχαχα Cos_Dr ειμαι ο υπέρλαμπρος!!

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου