Προς το περιεχόμενο

Focal alpha50 ή Yamaha MSP5A


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά και χρόνια πολλά σε όλους!Είμαι κάτοχος των jbl lsr 305 (για τα χρήματα τους είναι πολύ τίμια)  αλλά θα ήθελα να πάω σε ένα πιο σοβαρό-reference 5'' ηχείο. .Έχω ακούσει τα yamaha msp5a και μου άρεσε πολύ το ηχόχρωμά τους αλλά, δεν είχα την ευκαιρία μέχρι στιγμής να ακούσω απο κοντά και τα focal alpha 50.Μπορώ να διαθέσω μέχρι 500ευρω,+/-.Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη όσων έχουν ακούσει τα focal και επίσης, επειδή θα μου δοθεί η ευκαιρία να κατέβω στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, αν μπορώ να τα ακούσω κάπου..Ειδικά αν υπάρχει κανένα κατάστημα στον Πειραιά θα με βόλευε καλύτερα.Τέλος επειδή ανέφερα τα yamaha msp5a τα οποία πλέον έχουν αντικατασταθεί απο τα msp5studio..Ξέρει κανένας φίλος αν υπάρχει καμία διαφορά στον ήχο τους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Επειδή με ενδιαφέρουν πολύ και τα 2 monitors, όποιος έχει εμπειρία και από τα 2 ας γράψει μερικά πράγματα αν δεν του κάνει κόπο.

 

Εσύ playel είσαι ευχαριστημένος με τα JBL;

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι 2 συμπαθητικά ηχεία με πολύ φλάτ ήχο και με καλές χαμηλές.Για τα χρήματά τους  προσφέρουν πολλά και όντως θεωρώ ότι είναι απ τις καλύτερες επιλογές σε αυτό το budget.Απο κεί και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου-απαιτήσεων και τι αρέσει στον καθένα απο εμάς.Εγώ θα ήθελα πιο δυνατή και ζεστή μεσαία περιοχή, όπως και πιο μεγάλη λεπτομέρεια και διαύγεια στις υψηλές συχνότητες.Με απλά λόγια περισσότερο χρωματισμό αλλά και με περισσότερη λεπτομέρεια.Θα ήθελα επίσης να πώ (γιατί εχθές το ''ανακάλυψα'') ότι υπάρχει κατάστημα το οποίο έχει τα focal διαθέσιμα προς ακρόαση..Δεν θέλω να αναφέρω όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση..Με π.μ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Σε ρώτησα κυρίως γιατί ψάχνω κάτι όσο πιο flat γίνεται, θέλω όσο λιγότερο χρωματισμό επιτρέπει αυτή η κατηγορία τιμής, για να ακούω το Axe FX όσο πιο "καθαρά" γίνεται.

 

Τα Focal τα έχει και ένας φίλος μου να τα ακούσω, αλλά ήθελα πρώτα 2-3 γνώμες για τα JBL.

 

Για τα Focal έχω ακούσει κι εγώ εξαιρετικά σχόλια, για τα Yamaha δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι ακόμα.

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου