Προς το περιεχόμενο

Τι τρώτε σήμερα/τώρα?


gmoukou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αχ ρε fusion με ρημαξες, εχω βδομαδες που πεθυμησα ενα αρνακι φρικασε με πρασοσελινα και το Σαββατο που ειχα χρονο πηγα στο μαναβη και δεν ειχε ενα ζαρζαβατικο της προκοπης και το ανεβαλα...παω να φτιαξω τα κινεζικα μου παλι.

  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Αετός είπε

Φακές με ρέγγα,τζατζίκι με καγιέν,και κλασική μακαρονάδα,με κιμά.

 

received_3701606906542244.jpeg

 

 

ωραια ινε αφτα..

 

αλλα ΦΑΕ και κατι ρε παιδι μου.....

 

σας βλέπω ολους στην διαιτα και εχω τιΠσισ 

 

😅

 

 

  • Χαχα 2

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, Superfunk είπε

 

 

ωραια ινε αφτα..

 

αλλα ΦΑΕ και κατι ρε παιδι μου.....

 

σας βλέπω ολους στην διαιτα και εχω τιΠσισ 

 

😅

 

 

Χαχαχα!Έφαγα κι ένα κομμάτι γάλακτομπούρεκο,αλλά δεν πρόλαβε,να ποζάρει!

  • Χαχα 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Αετός είπε

Χαχαχα!Έφαγα κι ένα κομμάτι γάλακτομπούρεκο,αλλά δεν πρόλαβε,να ποζάρει!

 

Δηλαδή κάτσε, γιατί δε βγαίνουν τα νούμερα.

Φακές με ρέγγα, τζατζίκι με καγιέν, κλασική μακαρονάδα ΚΑΙ γαλακτομπούρεκο.

 

Σόλο τα τακτοποίησες;;;;;;
Να ξέρουμε δηλαδής αν είναι έτσι να μη σου αντιμιλάμε

  • Χαχα 1

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, Αετός είπε

Χαχαχα!Έφαγα κι ένα κομμάτι γάλακτομπούρεκο,αλλά δεν πρόλαβε,να ποζάρει!

 

ΕντακΣει είσαι στην αναΦτυξησ θα τα ρικΣεις μπόι  :)

  • Χαχα 2

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@gmoukou Grande solo!

Είμαι στον όγκο,τώρα!!!

(Δεν έβαλα το πιατάκι,της συντρόφου,για να μη γίνω ρεζίλι).

@SuperfunkΣτα σαράνταδύο, μόνο ανάπτυξη κοιλιάς,και φαλάκρας!

 

Επεξεργασμένο από Αετός
  • Like 1
  • Χαχα 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Αετός είπε

 

@SuperfunkΣτα σαράνταδύο, μόνο ανάπτυξη κοιλιάς,και φαλάκρας!

 

 

Μια χαρά, το θέμα στη ζωή είναι να μην μένεις ΣΤΑΣΙΜΟΣ και να προχωράς μπροστά!

 

:)

  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξεκινήσαμε το μαγείρεμα...

ξέρω

θα μου πείτε πάλι φασολάδα?

ναι

η διαφορά είναι βέβαια ότι δεν κάνω παραδοσιακά τη φασολάδα, περισσότερο κάνω αυτό που λεω χορτόσουπα φασολάδα...

Γενικά φροντίζω να έχει ως βάση τα φασόλια, αλλά έχει σε σημαντικό ποσοστό πολύ σέλινο, κολοκύθια, πατάτα, πιπεριά, καρότα και κρεμύδι, ενώ δεν την κάνω κολυμπητή και σίγουρα επιδιώκω το χύλωμα. Εχει να βουτήξεις, αλλά γενικά δεν βλέπεις τα φασόλια μέσα, είναι ενσωματωμένα στο σύνολο.

Εννοείται ισχύουν τα μουλιάσματα, ξαφρίσματα κλπ.

Μια φωτό από την έναρξη

 

Γενικές οδηγίες, στη χύτρα Fissler μια καλή στρώση φασόλια γύρω στα 2 δάχτυλα, και όταν τελειώσει η επεξεργασία των φασολιών γύρω στα 3 δάχτυλα ακόμα νερό. Μισό μεγάλο κρεμύδι ή 2 κανονικά, 3 κολοκύθια, 3 καρότα, 1 πατάτα, 2 πιπεριές, 1 κανονικό σέλινο με ρίζα και φύλλα χωρίς κοτσάνια, λίγο αλάτι, 3-4 κουταλιές σούπας παρθένο ελαιόλαδο και μισό κουτί ντομάτα στον τρίφτη. Στο βράσιμο αν σου φανεί το νερό να λιγοστεύει προσθέτεις 1-2 μπρίκια βραστό νερό. Το αποτέλεσμα είναι συνήθως μισή χύτρα σούπα. Βράσιμο με κλειστό καπάκι, όχι πίεση, ένα 2ωρο.

 

20210217_094022.jpg

Επεξεργασμένο από dimsonic
  • Like 1

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου