Προς το περιεχόμενο

Καλή λειτουργία του pc


GIANNHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά εχω ενα μεγάλο πρόβλημα με το pc μου του έκανα πρόσφατα format και απο τότε άρχησαν τα προβλήματα με τον ήχο φυσικά

αρχισε να κάνει πηδηματάκια αν έβλεπα dvd δεν κολούσε η εικόνα μόνο ο ήχος στο cubase δεν υπάρχει περίπτοση να καταφέρω να ηχογραφήσω κάτι σε σωστό χρόνο έχω κάνει update τα win για της usb 2 εχω εξωτερική καρτα ήχου tascam us-224 και το cubase 2 που χρισημοποιώ μου κολάει συνέχεια τον υπολογιστή και σβίνει και συγεκριμένα με ενα vst ονόματι pingpong (τι πρέπει να κάνω για να λήτουργεί κανονικά???)

www.rockangel.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανές αιτίες για τα προβλήματά σου (χωρίς ιδιαίτερη σειρά):

- Ανεπαρκές hardware (δεν μας διευκρινίζεις αν στο παρελθόν ο υπολογιστής σου λειτουργούσε σωστότερα από ότι λειτουργεί τώρα).

- Χαλασμένο hardware (δεν μας διευκρινίζεις ποια κατηγορία προβλημάτων σε οδήγησε να κάνεις φορμάτ τον υπολογιστή σου).

- Λειτουργικό σύστημα που είναι πειρατικό ή ακατάλληλα εγκατεστημένο για τον υπολογιστή σου (π.χ. μπορεί να μην έχεις εγκαταστήσει σωστά τους chipset drivers για το motherboard σου, αλλά απ' την άλλη δεν μας λες ποιο είναι το motherboard ή το λειτουργικό).

- Μη-εγκατεστημένα απαραίτητα runtimes ή απαραίτητοι drivers για τη λειτουργία του υπολογιστή σου (π.χ.,έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του direct-x;)

- Εκτενής χρήση πειρατικού, μη-ελεγμένου λογισμικού (προγράμματα, vst-plugins κλπ)

- Εκτενής χρήση περιττών προγραμμάτων για έναν υπολογιστή που θέλουμε να τρέχει audio (π.χ. anti-virus, internet security, firewalls, anti-spam συστήματα κλπ). Όλα αυτά καταναλώνουν πόρους.

- Μη-επαρκής RAM (τουλάχιστον 512 ΜΒ είναι απολύτως απαραίτητα για υπολογιστή που θέλουμε να έχει σχέση με μουσικές εφαρμογές).

- Ελλειπής εγκατάσταση οδηγών για τις διάφορες συσκευές σου.

- Υπερβολικά μεγάλος αριθμός PCI καρτών σε συνδυασμό με λειτουργικό προ των WindowsXP, οπότε θα υπάρχουν πολλά προβλήματα λόγω IRQ Conflicts.

- Μη-επαρκώς γρήγορος επεξεργαστής (δεν μας λες ποιος είναι).

 

Πιθανοί συνδυασμοί των παραπάνω δεν αποκλείονται επίσης. Σου προτείνω να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια για το σωστό στήσιμο του υπολογιστή.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Ελπίζω το update στα win που αναφέρεις δεν είναι το SP2 στα XP... :?

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτενής χρήση πειρατικού, μη-ελεγμένου λογισμικού

έλεος , σιγα να μη φταιει που οταν ηταν μικρος εδερνε τα αλλα παιδακια... :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δίκιο έχει ο Wow!,καλό θα ήταν να μας δώσεις κάποια στοιχεία του υπολογιστή σου.

απο τη στιγμή όμως που δεν είχες πρόβλημα πριν το format (συνήθως κάνουμε format επειδή ο υπολογιστής αρχίζει και σέρνεται μετά την προσθαφαίρεση άπειρων προγραμμάτων,εγκατάσταση driver πάνω σε άλλους drivers κλπ και όχι λόγω hardware failure)σίγουρα δεν έχεις κάνει κάτι καλά σε αυτήν την εγκατάσταση (ουάου,ανακάλυψα την Αμερική!!! :lol: )

 

το service pack 2 θα μπορούσε να φταίει αν και προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία σε πάνω απο 15 μηχανήματα.

 

pc specs please :)

 

ps:

έλεος , σιγα να μη φταιει που οταν ηταν μικρος εδερνε τα αλλα παιδακια...

:D :D :D :D :D :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έλεος ' date=' σιγα να μη φταιει που οταν ηταν μικρος εδερνε τα αλλα παιδακια...[/quote'] Boody, όλοι γνωρίζουμε ότι ορισμένα "σπασμένα", "πειρατικά" κλπ μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον υπολογιστή. Για να μη νομίζεις ότι κάνω την παρθένα, μάθε ότι οι πρώτες τέσσερις εκδόσεις του Nuendo 2 που είχαν κυκλοφορήσει "σπασμένες" στην αγορά, κράσαραν τον υπολογιστή δίχως έλεος (μέχρι που κυκλοφόρησε η πέμπτη και σωστή). Παρόμοια εμπειρία υπάρχει με προγράμματα όπως το Samplitude, το Gigastudio και (ναι) το Cubase. Αν ο φίλος μας έχει παρασυρθεί και χρησιμοποιεί κάποια παράνομη έκδοση κάποιου προγράμματος ή κάποιου plug-in είναι πράγματι πιθανό ότι αυτό (ή και αυτό) δημιουργεί προβλήματα.

 

Προσπάθησα να του δώσω μερικές πιθανές ερμηνείες για το πρόβλημα που αναφέρει, στηριζόμενος στα πραγματικά ελάχιστα στοιχεία που μας διαθέτει. Δεν είπα ότι αυτό είναι το πρόβλημα, αλλά ότι μπορεί να είναι και αυτό. Εκτός αν είναι φίλος σου και ξέρεις ότι φταίει κάτι άλλο.

 

Το απαξιωτικό αστειάκι σου, δεν καταλαβαίνω σε ποιον απευθύνεται. Μήπως είναι απλά ο προσωπικός σου εξορκισμός για το ότι δεν είσαι ικανός να πληρώσεις κανένα από τα προγράμματα που χρησιμοποιείς; Εσύ είσαι ανάμεσα στα παιδάκια που βαράγανε εκείνα ή που τα βαράγανε οι άλλοι ή που τα βαράνε ακόμη;

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Αν η επιτυχής εγκατάσταση περιορίζεται σε pc με config "δουλειά γραφείου" και soft του Bill θα συμφωνήσω..

Αλλιώς το να βγάζω τα ματάκια μου σε Faq's ανα το net για να επαναφέρω στα συγκαλά του κάθε ταλαίπωρο υγιές (προ sp2) πρόγραμα που έπαθε ντέρτι στη θέα της microsoft να αυνανίζεται για μια ακόμα φορά,να μου λείπει...

Θέλω περισσότερη ασφάλεια???βάζω τον firefox ρυθμίζω σωστα το firewall μου και τα antispyware μου, κατεβαζω επιλεκτικά τα updates των xp που πραγματικά μου χρειάζονται και καθαρίζω..

Πέρα απ την πλάκα (?), το sp2 είναι μια ακόμα απρόσεχτη και βιαστική κίνηση της microsoft, άποψη που δεν είναι μόνο δικιά μου δυστυχώς..

 

ΥΓ.Και προλαβαινοντας την τυπική και αυτονόητη ερωτησή σου γιατί χρησιμοποιώ win αφού είμαι παραπονούμενος διαρκώς για την λειτουργικοτητά τους, σου απαντώ..

Όταν έρθει η ευλογημένη στιγμή (πάλι ονειρευομαι ξύπνιος), που το Sonar και μερικά ακόμα music soft που μου είναι απαραίτητα γραφτούν για Linux, θα κάψω τα cd του bill στην πλατεία του Συντάγματος και θα καλέσω και τα κανάλια για να τιμήσω και την ρήση του συγχωρεμένου Γουόρχολ... :wink:

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Και για να συμπληρώσω τον αγαπητό eye, πολλά soft που η original εκδοσή τους στηρίζεται σε "Hardware κλειδί" για προστασία, έχουν μικρά ή και μεγάλα έως crash προβλήματα στην "σπασμένη" τους version.

ΥΓ. Τουλάχιστον στην δικιά μου γενιά, τα παιδάκια που έτρωγαν ξύλο ήταν αυτά που το παίζαν έξυπνα... :wink:

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως είναι απλά ο προσωπικός σου εξορκισμός για το ότι δεν είσαι ικανός να πληρώσεις κανένα από τα προγράμματα που χρησιμοποιείς; Εσύ είσαι ανάμεσα στα παιδάκια που βαράγανε εκείνα ή που τα βαράγανε οι άλλοι ή που τα βαράνε ακόμη;

 

 

Πωωωωω κακίααααα :evil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το απαξιωτικό αστειάκι σου, δεν καταλαβαίνω σε ποιον απευθύνεται.

 

ψυχραιμια !!!

το παρανομο λογισμικο ειναι κακο πραμα επειδη ειναι παρανομο οχι επειδη δε δουλευει καλα. ντροπη μας που το χρησιμοποιουμε αλλα δουλευει τέλεια το ατιμο. (οκ γνωμη μου. ειλικρινα σορι αν κανω λαθος)

το απαξιωτικο αστειακι απευθυνεται σε ολους μας αν θες που πολλες φορές υποκρινομαστε οτι ειμαστε απο τους αλλους τους νομιμους και καταδικαζουμε με στομφο τους παρανομους χρηστες λογισμικου.

 

για το ότι δεν είσαι ικανός να πληρώσεις

κακια!

 

δε χρειαζομαι εξορκισμους και ψευτικα αλλοθι για να μην νιωθω ενοχες που το χρησιμοποιω. Μονο ο νομος και η αστυνομια μπορει να με σταματησει και οχι οι ηθικες μου αναστολες ,ας παψουμε να ειμαστε υποκριτες . κανω κι αλλα κακα πραματα , πχ παρκαρω μερικες φορες παρανομα περιμενοντας ατην γλιτωσω. δε νιωθω καθολου ασχημα . εκτος κι αν ο νομος και η αστυνομια με τιμωρησουν. Γιαυτο μη με κατηγορεις αδικα. Υπαρχουν αρμοδιοι φορεις και οργανα που αν κανουν καλα την δουλεια τους δε θα το ξανακανω...

Και υπαρχουν πολλοι γυρω σου ανικανοι να πληρωσουν , ισως κι εσυ, κι ας η ανωνυμια σου και το οτι δε σε ξερουμε προσωπικα σε κανει να λες οτι θες.

 

 

Εσύ είσαι ανάμεσα στα παιδάκια που βαράγανε εκείνα ή που τα βαράγανε οι άλλοι ή που τα βαράνε ακόμη;

ψυχραιμια !!!

Νομιζω τι ειχε πλακα αυτο που ειπα (νομιζω). Δεν χρειαζοταν να συμπληρωσεις με κατι τυπου: " καλα τωρα του την ειπα....!!! του την εφερα ο μπαγασας!!!"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου