Προς το περιεχόμενο

Που πηγαίνουν οι ήχοι στο Fantom G?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας κύριοι και καλή εβδομάδα. Ερώτηση. Έκανα έναν ήχο Live set στο Fantom G με πολλά part. όταν τελείωσα έκανα initialize (τα βήματα κανονικά δλδ όπως τα λέει και το manual) και μετά δεν έχω ιδέα που πήγε ο ήχος. Προφανώς σβήστηκε αλλά γιατί? τι έπρεπε να κάνω? Θα ήταν πολύτιμη η βοήθειά σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

ninja

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To initialize σβηνει αυτοματα ότι επεξεργασία εχεις κανει και ο σκοπός του είναι  να φτιάξεις εναν ήχο από την αρχη. Επρεπε να πατήσεις το κουμπι write, και να σωσεις το live set.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Φίλε ninja

 

Όταν κάνεις "Initialize" ή "Factory Reset" σε ένα όργανο, όλα αυτά που έχεις κατασκευάσει εσύ "User Patches" , "User Performances" και ότι άλλο "User ....." υπάρχει ακόμα και τα "Songs", σβήνει-χάνεται και στη θέση του μπαίνουν τα αρχικά ή εργοστασιακά δεδομένα. Αυτά που σου γράφω τα αναφέρει λεπτομερέστατα το manual του Fantom-G.

 

Θα έπρεπε πριν κάνεις "Initialize" ή "Factory Reset" να έχεις αποθηκεύσει τους ήχους σου - δεδομένα σου.

 

Αφού μιλάμε για Fantom-G, θα έπρεπε να αποθηκεύσεις το(α) "Project(s)" σε ένα USB στικάκι ή να τα μεταφέρεις μέσω USB σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σου ή να τα κάνεις Bulk Dump μέσω του προγράμματος "Librarian" που σου δίνει η Roland δωρεάν όπου είναι σε CD και βρίσκεται μέσα στο κιβώτιο του οργάνου μαζί με όλα τα υπόλοιπα παρελκόμενα (manual, CD, καλώδιο τροφοδοσίας).

 

Μάλλον δεν διάβασες το manual. Δεν πειράζει όμως. Τώρα θα ξέρεις για την επόμενη φορά. Όλοι μας κάποτε κάναμε το ίδιο λάθος.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σας. Διάβασα πολύ προχειρα και γρήγορα το manual και έτσι δεν κατάλαβα σωστά. Προς γνώση και συμόρφωση λοιπόν. Σας ευχαριστώ και πάλι......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου