Προς το περιεχόμενο

live me midi vst instruments!


invoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καταρχην καλησπερα!θελω να θεσω ενα ερωτημα το οποιο εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω λυση και δεν τα καταφερα εφτασα μεχρι και αποστολη mail στην m-audio καθως και στην steinberg μπας και με βοηθησουν...αλλα παπαλα...

ας εξηγησω λοιπον!εχω το axiom61 της m-audio και το cubase Sx3 εχω ενα στερεο καναλι με τα prerecord και αλλα δυο midi καναλια στο ενα εχω πανω N.I acoustik piano και στο αλλο best service string essentials στο string essentials εχω πανω 2 ηχους κοφτα βιολια στο ch 1 και απλωτα sto ch 2

αυτο λοιπον που με βασανιζει λοιπον ειναι το εξης...πως θα αλλαζω απο το midi track 1(acoustik piano)στο track 2 (string essentials) δεν βρισκω τροπο να αλλαξω track οχι οτι βρηκα για αλλαγη channel αλλα λεμε τωρα...το θεμα ειναι οτι αυτες τις αλλαγες πρεπει να τις κανω με τον πιο γρηγορο τροπο γιατι θα ειναι σε συνθηκες Live...αναμενω βοηθεια ευχαριστω!  ???

www.myspace.com/dimlightband

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τα βελάκια πανω κατω στο cubase δεν αλλαζει αυτοματα ο ηχος, καθε φορα που επιλεγει ενα τρακ???

 

Το αλλο που μπορεις να κάνεις είναι να δημιουργησεις πρεσετς στο αξιομ απο τα οποια το καθένα θα στελνει σε διαφορετικό κανάλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου..

οσο αναφορα την πρωτη επιλογη ειναι λιγο δυσκολο θα πρεπει να ξεκλεψω νοτες για να πατησω το βελακι...η δευτερη λυση καλη ακουγεται αλλα πως??δεν ξερω καλα απο midi και το συγκεκριμενο κλαβιε εχει τα κερατα του πανω... ??? ::)

www.myspace.com/dimlightband

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω κι εγω να σου εξηγησω, γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει midi keyboard σε live.

 

Αυτο που ξερω, και μπορεις να το ψαξεις πως γίνεται, είναι οτι σε ολα αυτα μπορεις να δημιουργησεις presets και το καθενα να το βαλεις σε αλλο midi track. Bεβαια παλι θα πρεπει να το πατησεις με το χερι, εκτός αν δεχεται foot switch ωστε να του αναθεσεις να ανεβαίνει κατα ενα τα presets.

 

Δυστυχως δε μπορώ να βοηθήσω σχετικά με το πως να φτιαξεις τα presets αυτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα βάλεις στο ένα Midi κανάλι είσοδο (midi in) κανάλι 1 και στο άλλο 2. Από το κλαβιέ, θα αλλάζεις με μία κίνηση ( midi channel up / down, +/-) μεταξύ των 2 καναλιών.

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ή μπορείς να αγοράσεις αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592090

και να ξεμπερδεύεις ;D  Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα έτσι! Το είχα βάλει πάνω στο όργανο, και η μόνη διαφορά είναι ότι αντί να πατάω κουμπί του οργάνου, πάταγα αυτό!!  (φυσικά το NUM LOCK ήταν σβηστό ;) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου